Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Skandalozais videoblogeris Pols potenciālo pretinieku sarakstā iekļauj Makgregoru

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Skandalozais videoblogeris Pols potenciālo pretinieku sarakstā iekļauj Makgregoru
Džeiks Pols. Foto: AFP/Scanpix

Tīmekļa vietnē "YouTube" plašu atpazīstamību ieguvušais videoblogeris Džeiks Pols savā "Instagram" kontā ievietojis attēlu, kurā norādījis potenciālo pretinieku sarakstu. Kā zināms, tad boksa karjeru ar trīs pārliecinošiem panākumiem iesākušais Pols 29. augustā cīkstēsies pret amerikāņu MMA cīkstoni un bijušo UFC čempionu Taironu Vudliju.

Uz tāfeles 24 gadus vecais Pols uzrakstījis jau trīs pieveiktos pretiniekus - Lielbritānijas videoblogeri "AnEsonGib" jeb "Gib", bijušo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju Neitu Robinsonu un izbijušu UFC cīkstoni Benu Askrenu.

Zem viņiem pretinieku sarakstā tika iekļauts jau minētais Vudlijs, pasaules čempionu boksā vidējā svara kategorijā WBA un WBC organizāciju versijās Saulu Kanelo Alvaresu, MMA cīkstoņi Neits un Niks Diasi, UFC čempions Kamars Usmans, britu bokseris Tomijs Fjūrijs, bijušais UFC čempions Konors Makgregors, britu reperis un videoblogeris "KSI", pasaules čempions boksā Džervonta Deiviss un brālis Logans Pols.

"UFC 264" pasākumā 11. jūlijā īrs Makgregors (22-6) cīņā pret amerikāni Dastinu Porjē (28-6) salauza potīti, piedzīvojot tehnisko nokautu. Pēc cīņas Pols izaicināja Makgregoru uz boksa cīņu, piedāvājot par to Īrijas sportistam 23 dolāru.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-15 11:55, pirms 3 gadiem
Kur Briedis?

  +2 [+] [-]

, 2021-08-15 12:30, pirms 3 gadiem
Tas ir kāds baigais sports, ka šādam rakstam šeit jābūt ?

     [+] [-]

, 2021-08-15 12:39, pirms 3 gadiem
Ir tikai nauda,sports kā izklaide jau sen...jebkura profesionālā līga ASV pelna naudu..nepelna tikai KHL un VTB..

  +1 [+] [-]

, 2021-08-15 13:04, pirms 3 gadiem
fronālais rakstīja: Tas ir kāds baigais sports, ka šādam rakstam šeit jābūt ?
Pols daudz populārāks bokseris nekā Briedis, droši viens no top pelnošajiem. kā var nerakstīt par viņu

  -1 [+] [-]

, 2021-08-15 13:13, pirms 3 gadiem
Tur iekļauj to Makgreguru sarakstā vai neiekļauj, tāpat viņš gadu ārā ir no aprites. Kaut kāds sviestains raksts, pilnīgi bez jēgas.

https://allboxing.ru/news/20210814-...

     [+] [-]

, 2021-08-15 16:32, pirms 3 gadiem
McGregors tomēr ir pamācījies boksu un arī ir labu kardio pakaplējis pirms cīņas pret MMT. svara kategorijas, laikam, abiem nesakrīt? bet nu kopumā, tas puika jau tik tēmē uz MMA cīkstoņiem, kuriem bokss ir zemā līmenī, šajā gadījumā Konors varētu sanākt grābeklis vieglai cīņai/naudai, ja nu vienīgi svara atšķirība var nostrādāt par labu, gan jau arī uz to tēmē. šeit tiešām vajadzētu kādam viņa kategorijas top cīkstonim izteikt publisku piedāvājumu un iedot viņam smadzeņu satricinājumu, lai beidzot saprot, ka piens no lūpām jānoslauka pirms sist kādam, kurš boksā nav bijis. penšus un pusamatierus izaicinot.
Mairis jau to darīja, bet nu viņa balsi pāri jūrai nedzirdēs.