Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bolotņika nākamā cīņa paredzēta Vaita cīņu vakarā Londonā

Rolands Eliņš

Bolotņika nākamā cīņa paredzēta Vaita cīņu vakarā Londonā
Ričards Bolotņiks. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks šodien sociālajos tīklos norādīja, ka savas nākamās cīņas laiku un vietu vēl nevar atklāt, jo tā vēl nav oficiāli apstiprināta. Savukārt neoficiāla informācija un boksa medijos piesauktā informācija liecina, ka Bolotņika un Kreiga Ričardsa cīņa paredzēta 26. novembrī "Wembley Arena" kā viena no smagsvara Diliana Vaita "undercard" cīņām.

"Manu nākamo pretinieku "LNK Boxing" jau atklāja," sacīja Ričards Bolotņiks, atsaucoties uz savu pārstāvju veikto ierakstu sociālajos tīklos, kur bija pieminēts brits Kreigs Ričardss, šobrīd WBA rangā ar desmito numuru izliktais bokseris. Bolotņiks šajā rangā izlikts augstajā ceturtajā vietā, kura tagad viņam būs jāaizstāv pret augsta līmeņa pretinieku - Ričardss (17-3-1) pavisam nesen cīnījās par pasaules čempiona titulu pret Dmitriju Bivolu, piekāpjoties pēc punktiem.

Bolotņika un Ričardsa cīņa vēl nav oficiāli izziņota, un Bolotņiks savā uzrunā sociālajos tīklos norādīja, ka šobrīd to vēl nevar izpaust, jo vēl nav nokārtotas visas formalitātes un panākta galīgā vienošanās. Portāls Sportacentrs.com jau iepriekš ziņoja, ka cīņa paredzēta 26. novembrī Anglijā, tiesa, todien Anglijā paredzēti vairāki augsta līmeņa šovi dažādās vietās, taču visloģiskākā būtu Bolotņika dalība "Matchroom Boxing" organizētajā cīņu vakarā, jo viņam iepriekš bija sadarbība tieši ar Edija Hērna vadīto aģentūru.

Portāls "NoSmokeBoxing" vēsta, ka tieši tā arī tiek plānots, un ka Bolotņika-Ričardsa cīņa ir ieplānota kā viena no "undercard" cīņām Diliana Vaita cīņas vakarā. Tas tiks organizēts 26. novembrī Londonas "Wembley Arena".

Taču Vaitam pašam vēl ne tikai nav oficiāli izziņota cīņa, bet pagaidām arī vēl netiek ziņots, kurš būs viņa pretinieks. Viņa promouters Edijs Hērns bija solījis to izziņot Jūbenka-Benna cīņu vakarā iepriekšējā nedēļā, taču Benna pozitīvo dopinga analīžu dēļ tur izjuka visi iecerētie plāni.

Bolotņiks savā paziņojumā arī norādīja, ka pret Ričardsu noskaņojas tikai uz uzvaru, taču neuzskata to par savu galamērķi, jo viņam ir vēl augstāki plāni, kuru piepildīšanai noteikti nepieciešams pieveikt Ričardsu.

Dilians Vaits (28-3) savu iepriekšējo cīņu aizvadīja pavasarī, izaicinot Taisonu Fjūriju cīņā par pasaules čempiona titulu, taču cieta pārliecinošu zaudējumu. Kā viņa nākamie iespējamie pretinieki tiek piesaukti zviedrs Oto Valīns, pret kuru Vaitam cīņa bija paredzēta iepriekš, taču tā izjuka savainojuma dēļ un pēc tam Vaitam radās iespēja cīnīties pret FJūriju, kā arī nepieveiktais amerikānis Džermeins Franklins (21-0).

Visnotaļ droši paredzams, ka Vaita cīņu vakaru (attiecīgi arī Bolotņika nākamo cīņu) tiešraidē piedāvās DAZN platforma.

Izmantotie resursi:
https://nosmokeboxing.com/source-cr...

     [+] [-]

, 2022-10-14 19:24, pirms 2 gadiem
Vēlu veiksmi labākajam latviešu bokserim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-10-16 09:45, pirms 2 gadiem
A kas jāpīpē, lai šitādu virsrakstu uzceptu..? Tas Vaits ir kaut kāds promoters?

Portāls "NoSmokeBoxing" vēsta

eliņš atkal ieskrējis uz minūtīti boksa pasaulē un kaut ko nebūt sagrābstījis