Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bolotņika nākamā cīņa būs pret Bivola un Buatsi bijušo pretinieku Ričardsu

Rolands Eliņš

Bolotņika nākamā cīņa būs pret Bivola un Buatsi bijušo pretinieku Ričardsu
Ričards Bolotņiks. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing

"LNK Boxing" savos sociālajos tīklos informē, ka Ričards Bolotņiks parakstījis līgumu par cīņas aizvadīšanu ar britu Kreigu Ričardsu. Bolotņikam šī būs otrā cīņa šogad, un portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka tā notiks 26. novembrī.

32 gadus vecais Kreigs Ričardss (17-3-1) boksa statistikas portālā "BoxRec" izlikts augstajā 13. vietā pussmagā svara kategorijā. Ričards Bolotņiks (19-6-1) šajā rangā ieņem 22. vietu, un viņa gandrīz vārda brālis Ričardss būs viens no spēcīgākajiem pretiniekiem viņa karjerā.

Īsā sarunā ar portālu Sportacentrs.com Bolotņiks pēc līguma parakstīšanas pauda gandarījumu par beidzot panākto vienošanos un iegūto iespēju pierādīt sevi pret augsta līmeņa bokseri, taču sīkākas detaļas par gaidāmo cīņu vēl nevarēja atklāt.

Gan Bolotņiks, gan Ričardss nesen cīnījušies pret britu lielo talantu Džošua Buatsi, un abi cieta zaudējumus. Bolotņiks viņam piekāpās pagājušā gada vasarā, kamēr Ričardss zaudēja šī gada maijā, tiesa, Bolotņika cīņu pārtrauca tehniskais nokauts 11. raundā, kamēr Ričardss pret Buatsi noboksēja visus 12 raundus, turklāt arī pēc punktiem nemaz tik daudz neatplika (112:116, 113:115 un 113:115).

Ričardss ir bijušais pasaules čempiona titula pretendents. Pirms pusotra gada viņš par WBA titulu cīnījās pret Dmitriju Bivolu un zaudēja, arī toreiz pēc punktiem. Jāatgādina, ka Bivols pēc tam izcēlās ar iespaidīgu uzvaru pār meksikāņu superzvaigzni Kanelo Alvaresu.

Bolotņiks šobrīd ir izlikts tieši WBA pasaules rangā, kur pakāpies jau uz ceturto vietu. Viņa pakāpšanās gan lielā mērā bijusi saistīta ar citu cīkstoņu izņemšanu no ranga, jo viņi izvēlējušies aizvadīt titulcīņas vai pretendēt uz tām citās organizācijās, un tagad Bolotņikam sava vieta rangā būs jāattaisno ringā. Kreigs Ričardss WBA rangā savukārt ieņem desmito vietu.

Par cīņas norises vietu, datumu un citām detaļām "LNK Boxing" pagaidām neinformē, taču mūsu portāla rīcība esošā informācija liecina, ka tā notiks 26. novembrī, visticamāk, Anglijā.

Jāpiemin, ka Bolotņika sakarā Ričardsa vārds tika piesaukts mūsu portāla publikācijā pirms gada - no britu boksera puses piedāvājums par cīņas aizvadīšanu bija nācis jau toreiz, neilgi pēc Bolotņika cīņas pēc Buatsi, taču dažādu apstākļu dēļ tas nebija pieņemams.

     [+] [-]

, 2022-09-29 17:36, pirms 2 gadiem
Jaudīgs pretinieks. Šajā svaru kategorijā vispār kapiņš nereāls, bet nauda arī laba pieejama, ja tiek augstu

     [+] [-]

, 2022-09-29 20:35, pirms 2 gadiem
Nav dzirdēts par Maira Brieža nākamo pretinieku?

     [+] [-]

, 2022-09-29 20:42, pirms 2 gadiem
Luka Magic rakstīja: Nav dzirdēts par Maira Brieža nākamo pretinieku?
Lācplēsis, cīņa notiks Daugavas malā pie Lielvārdes

     [+] [-]

, 2022-09-29 23:05, pirms 2 gadiem
Luka Magic rakstīja: Nav dzirdēts par Maira Brieža nākamo pretinieku?
Martā austrālijā, pretinieks vēl nav zināms

  -1 [+] [-]

, 2022-09-30 07:31, pirms 2 gadiem
norcha 172 rakstīja: Lācplēsis, cīņa notiks Daugavas malā pie Lielvārdes
Nav īsti skaidrs kurš no varoņiem ir MB.
Sarkanais bruņinieks būtu īstais

     [+] [-]

, 2022-09-30 12:27, pirms 2 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Nav īsti skaidrs kurš no varoņiem ir MB.
Sarkanais bruņinieks būtu īstais
"Politologs" sportists-amatieris atkal sarosījies?
Nevar mierīgi nosēdēt, pakaļa niez?