Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Salido: "Lai Lomačenko savus vārdus pierāda ar darbiem"

Jānis Pārums

Salido: "Lai Lomačenko savus vārdus pierāda ar darbiem"
Orlando Salido
Foto: AFP/Scanpix

Pieredzējušais meksikānis Orlando Salido (40-12-2, 28KO), kurš 1.martā aizstāvēs savu WBO čempiona titulu svarā līdz 57.2 kilogramiem pret ukraini Vasīliju Lomačenko (1-0, 1KO), it nemaz neuztraucas, ka būs autsaidera statusā.

"Tas ir pat labi, jo tas mani motivē vēl vairāk. Mani uzskatīja par autsaideru daudzās lielajās cīņās, bet es pierādīju, ka tā saucamie eksperti kļūdās. Pret Maikiju Garsiju, Juriorkisu Gamboa, Huanu Manuelu Lopesu, Orlando Krusu un tagad arī pret Lomačenko mani neuzskatīja par favorītu. Un tas ir labi, jo liek man strādāt vēl neatlaidīgāk," atzina Salido.

"Kad Lomačenko cīnījās ar Ramiresu, es pirmoreiz pa īstam pievērsu viņam uzmanību. Nesekoju amatieru boksam, taču viņa vārdu biju dzirdējis," atklāja meksikānis. "Lomačenko pirmajā profesionālajā cīņā es zināju, ka viņš varētu būt mans nākamais pretinieks, tāpēc cītīgāk pasekoju viņam. Viņam ir brīnišķīga pieredze amatieros un būtu muļķīgi to nenovērtēt tikai tāpēc, ka viņš nesen kļuvis par profesionāli."

"Tā būs ļoti smaga cīņa. Gatavojos smagai cīņai un esmu pārliecināts, ka uzvarēšu. Daudz tiek runāts par Lomačenko un arī viņš pats apgalvo, ka būs gatavs cīņai. Nu ko, lai tagad savus vārdus pierāda ar darbiem," piebilda Salido.

Lomačenko un Salido cīņa notika 1.martā Sanantonio (ASV). Ja Lomačenko savā otrajā profesionālajā cīņā izdosies pieveikt čempionu, tad viņš gūs vēl nebijušu panākumu profesionālā boksa vēsturē.

Izmantotie resursi:
Boxing News

     [+] [-]

, 2014-02-14 19:24, pirms 11 gadiem
Lomačenko rekords (1-0, 1KO). Kā viņš tika pie titula cīņas, un kāpēc viņu uzskata par favorītu?