Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čisora: "Kļičko nokautēs Povetkinu 5.raundā"

Jānis Pārums

Čisora: "Kļičko nokautēs Povetkinu 5.raundā"
Dereks Čisora
Foto: AP/Scanpix

Skandalozais britu smagā svara bokseris Dereks Čisora izteicis savu prognozi par to, kā noslēgsies IBO, IBF, WBO un WBA superčempiona Vladimira Kļičko (60-3, 51KO) cīņa pret WBA regulāro čempionu Aleksandru Povetkinu (26-0, 18KO).

"Domāju, ka Povetkinam būs problēmas ar Vladimira Kļičko sitieniem un viņš tiks nokautēts aptuveni piektajā raundā," sacīja bokseris, kurš pērn cīnījās ar Vladimira vecāko brāli Vitāliju un zaudēja pēc punktiem.

Savukārt WBO čempions pussmagajā svarā, krievs Sergejs Kovaļevs uzskata: "Psiholoģiski Povetkins cīņai ir gatavs, bet vai tehniski un taktiski – tas ir cits jautājums. Uzskatu, ka Aleksandram ir izredzes un teorētiski viņš var uzvarēt, bet praktiski tas nav iespējams. Tomēr priecāšos, ja būšu kļūdījies. "

Vladimira Kļičko un Aleksandra Povetkina cīņa notiks 5.oktobrī Krievijas galvaspilsētā Maskavā.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-07 14:27, pirms 11 gadiem
Tak stabili Kļičko uzvarēs,jo tā kā Kļičko gatavojas cīņām tā reti kurš gatavojas!

  +1 [+] [-]

, 2013-09-08 12:14, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Ja jau Čisora ir tik pārliecināts tad lai totalizātorā uzliek kaut 1000ls
par ko tu reec?? Cisoram 1000ls uzlikt, butu tas pas, kas tev 2 lati uz to cinu uzikt.. tad pats parekini, kads butu tavs laimests.