Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko treneris: "Fjūrijs un Vailders atteicās cīnīties pret Vladimiru"

Jānis Pārums

Kļičko treneris: "Fjūrijs un Vailders atteicās cīnīties pret Vladimiru"
Džeimss Ali Bašīrs un Vladimirs Kļičko

IBO, IBF, WBO un WBA superčempiona boksā smagajā svarā Vladimira Kļičko (62-3, 52KO) treneris Džeimss Ali Bašīrs paudis uzskatu, ka ne jau Kļičko ir vainīgs, ka viņam nereti nākas cīnīties ar vājiem pretiniekiem.

"Jautāšu jums – kas ir Vladimiru uzvarējis pēdējo desmit gadu laikā? Visiem čempioniem bijuši tādi vāji pretinieki pat Muhamedam Ali un Lerijam Holmsam. Vladimirs gatavs cīnīties ar labākajiem. Viņš gatavs cīnīties pret Taisonu Fjūriju un Deontaju Vailderu. Taču viņi regulāri saka, ka nav gatavi. Mēs viņiem esam piedāvājuši cīņu pret Vladimiru, taču viņa atteikušies," sacīja Bašīrs.

Tāpat treneris pastāstīja par tā saucamajiem "vergu līgumiem", kurus it kā Kļičko pārstāvji piedāvājot potenciālajiem pretiniekiem: "Mana māte vienmēr ir teikusi: ja tev ir iespēja, izmanto to, kā vien spēj. Labāk saņemt nedaudz nekā neko. Edijs Mustafa Muhameds piekrita cīņai pret Mārvinu Džonsonu par 40 tūkstošiem dolāru. Nieka 40 tūkstošiem! Taču nokautēja Džonsonu un kļuva par čempionu."

"Šie bokseri laikam domā – kāpēc mēs riskējam ar savu statistiku, piekrītot cīņai pret Kļičko tagad, ja varam nopelnīt vairāk cīņā pret Kļičko nākotnē. Bet tādā gadījumā pastāv iespēja, ka tevi nokautēs vēl līdz cīņai pret Vladimiru. Ja tu esi pārliecināts par saviem spēkiem, piekrīti cīņai par mazu naudu tagad, nokautē viņu un kļūsti par čempionu," piebilda Bašīrs.

  +2 [+] [-]

, 2014-05-08 00:17, pirms 10 gadiem
Naudu pelna čempioni..kamēr tāds neesi tikmēr ar vēdera tiesu jāpietiek.. visu pareizi pateica. Smagajā svarā visi mīkstie palikuši.. statistiķi..