Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Zināmi Latvijas bokseru pretinieki

Jānis Pārums

Zināmi Latvijas bokseru pretinieki
Nikolajs Grišuņins (pa kreisi)

Šodien notikusi Eiropas čempionāta amatieru boksā izloze un savu pretiniekus uzzinājuši arī Latvijas bokseri, portālu eSports.lv informēja Latvijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs un delegācijas vadītājs Genādijs Glazkovs.

Par Dmitrija Gutmana, kurš startē svara kategorijā līdz 54 kilogramiem, pretinieku kļuvis Krievijas bokseris Eduards Abzaļimovs. Zināms, ka viņš 2005. gadā izcīnīja otro vietu "Strandja Memorial" sacensībās Bulgārijā.

Iepriekš Glazkovs bija atzinis, ka grūtības ar iekļūšanu nākamajā kārtā (mūsu bokseriem) varētu rasties, ja pirmajā kārtā trāpīsies kāds Krievijas bokseris, jo krievi ir ļoti spēcīgi.

Savukārt Dmitrijs Šostaks šovakar sacentīsies ar Francijas bokseri Žaodu Čigeu. Nikolajs Grišuņins (līdz 81kg) cīnīsies ar austrieti Gzimu Tahiri un uzvaras gadījumā viņa pretinieks nākamajā kārtā būs īrs Darens O'Neils.

Jevgeņijs Smirnovs (līdz 75kg) sacensības uzsāks no otrās kārtas un ringā izies rīt. Smirnova pretinieks būs moldāvs Viktors Kotujanši.



Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-06 18:05, pirms 16 gadiem
shostaku pazistu personiski un ceru uz vinja uzvaru

     [+] [-]

, 2008-11-06 19:15, pirms 16 gadiem
Šitie jāņēm

     [+] [-]

, 2008-11-06 20:23, pirms 16 gadiem
Dima jau beidzis pirmo un pēdējo cīņu 1:10 pret krievu.

info no liverpoolboxing.co.uk