Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs pēc zaudējuma Usikam: ''Ticu, ka uzvarēju šo cīņu''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Fjūrijs pēc zaudējuma Usikam: ''Ticu, ka uzvarēju šo cīņu''
Taisons Fjūrijs. Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītajā naktī par neapstrīdēto čempionu boksa smagsvaros kļuva Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks (22-0), kurš pēc punktiem pieveica Taisonu Fjūriju (34-1-1). Britu bokseris pēc cīņas izteicās, ka, viņaprāt, esot tajā uzvarējis un esot gatavs revanša cīņai.

''Ticu, ka uzvarēju šo cīņu. Domāju, ka viņš [Usiks] uzvarēja dažos raundos, bet es uzvarēju vairumā raundu. Tas bija viens no tiem lēmumiem boksā, kuros neko nevari ietekmēt. Abi aizvadījām labu cīņu, parādījām labāko, ko spējam. Manuprāt, uzvarēju šajā cīņā. Es atgriezīšos – varu izmantot revanša cīņas iespēju. Dodamies atpakaļ pie ģimenēm un atkārtoti cīnamies oktobrī,'' pēc zaudējuma sacīja Taisons Fjūrijs. ''Neraudāšu un nemeklēšu attaisnojumus,'' viņš turpināja.

''Protams, ka esmu gatavs,'' par potenciālo revanša cīņu uzreiz teica Usiks.

''Esmu noguris, visu cīņu aktīvi atbalstīju Usiku. Nevēlos kritizēt tiesnesi, bet domāju, ka viņš apturēja nokautu devītajā raudnā. Tas bija iespaidīgs sniegums, kaut kas neticams. Ceru redzēt vairāk revanša cīņā,'' teica ukraiņa promoteris Alekss Krasjuks.

''Esmu ļoti priecīgs, jūtos labi. Daudzi cilvēki aizlūdza par mani. Es jūs mīlu. Mani cilvēki būs ļoti priecīgi. Tā ir liela uzvara ne tikai man, bet arī manai valstij, karavīriem, kuri to aizsargā,'' sacīja ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks.

''Domāju, ka mans tēvs šobrīd vēro mani no mākoņa maliņas un ir ļoti priecīgs. Tēt, es tevi mīlu. Es varu. Tu man teici, ka es varu,'' turpināja Usiks.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

     [+] [-]

, 2024-05-20 11:47, pirms 2 mēnešiem
Tas tikai liecina par to, ka 9 raundā tiesnesim nevajadzēja apstādināt Fjūrija sišanu bija jāļauj cietpauri nodauzīt uz dēļiem. Redzētu, ko tad šis teiktu. Droši vien, ka paslīdēja.😆