Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bokss VSB kanālā: Brēmers pret Bolonti un Martiness pret Koto

Bokss VSB kanālā: Brēmers pret Bolonti un Martiness pret Koto
Migels Koto
Foto: AFP/Scanpix

Sestdienas vakarā un naktī uz svētdienu "Viasat Sport Baltic” piedāvā Pasaules Boksa Asociācijas (WBA) čempiona pussmagajā svarā vācieša Jurgena Brēmera cīņu ar argentīnieti Roberto Bolonti un Pasaules Boksa Padomes (WBC) čempiona vidējā svarā argentīnieša Serhio Martinesa cīņu ar puertorikāni Migelu Koto. Nenokavējiet boksu ekskluzīvi "Viasat Sport Baltic” kanālā!

WBA čempions pussmagajā svarā vācietis Jurgens Brēmers savu titulu aizstāvēs cīņā ar argentīnieti Roberto Bolonti. Brēmers ir 35 gadus vecs, uzvarējis 43 no 45 profesionālajām cīņām. No 2009.gada līdz 2011.gadam vācietis bija Pasaules Boksa Organizācijas (WBO) čempions pussmagajā svarā, bet titulu zaudēja, kad acs savainojuma dēļ atteicās cīnīties ar velsieti Neitanu Kleverliju. Tobrīd vakanto WBA titulu Brēmers ieguva 2013.gada decembrī pēc uzvaras pār amerikāni Markusu Oliveiru. Arī Roberto Bolonti ir 35 gadus vecs un profesionālajā ringā aizvadījis 37 cīņas, no kurām 35 uzvarējis. Pēc zaudējuma 2012.gada novembrī anglim Tonijam Beljū, Bolonti ir uzvarējis piecās cīņās pēc kārtas.

39 gadus vecais Serhio Martiness par pasaules čempionu vidējā svarā kļuva 2010.gada aprīlī, uzvarot amerikāni Kelliju Pavliku. Pēdējos četros gados argentīnietis ir uzvarējis vēl sešās cīņās un šobrīd žurnāla "The Ring" versijā ir septītais labākais bokseris pasaulē (pound for pound). Migels Koto ir 33 gadus vecs bijušais WBO čempions 2.vieglajā un pusvidējā svarā un WBA čempions pusvidējā un 2.pusvidējā svarā. 2012.gadā Koto zaudēja Floidam Meivezeram un Ostinam Trautam, bet 2013.gadā 3.raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja Delvinu Rodrigesu.

VSB komentētājs Elvis Mihaiļenko: “Martinesa un Koto cīņa būs ļoti interesanta un aizraujoša, kurā beigās jāuzvar argentīnietim. Koto tomēr nāk no 2.vieglā svara, bet Martiness ir dabīgs vidējais svars. Puertorikānis ir par mazu tīru fiziski. Viņš ir zaudējis divās no pēdējām trijām cīņām. Pret Meivezeru tas vēl bija ļoti saprotami, bet cīņā ar Ostinu Trautu, Koto bija izteikts favorīts. Ja ar Martinesu Koto būs gudrs un pacietīgs, argentīnietis uzvarēs pēc punktiem. Ja Koto, kā viņš to parasti dara, saasinās cīņu un metīsies uz priekšu, Martiness viņu nokautēs jebkurā no pēdējiem četriem pieciem raundiem.”

Bokss kanālā "Viasat Sport Baltic”:
• Sestdien, 7.jūnijā 21:15 P.Boiss – E.Kolings
• Sestdien, 7.jūnijā 22:20 J.Zavorotnijs – D.Praiss
• Sestdien, 7.jūnijā 23:00 A.Kulhajs – T.Coige
• Svētdien, 8.jūnijā 00:20 WBA titula cīņa pussmagajā svarā. R.Bolonti – J.Brēmers
• Svētdien, 8.jūnijā 04:00 WBC titula cīņa vidējā svarā. M.Koto – S.Martiness

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2014-06-06 13:39, pirms 10 gadiem
stresa nav, ar 1.jūniju jau atslēdzu VSB. Pilnīgs bomāru kanāls kļuvis

     [+] [-]

, 2014-06-06 17:14, pirms 10 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: stresa nav, ar 1.jūniju jau atslēdzu VSB. Pilnīgs bomāru kanāls kļuvis
boksu tur rāda regulāri un tapēc vien to kanālu ir vērts turēt, ja interesē F1 tad arī tas ir iemesls. Galu galā 5euro mēnesī nav nekas pret boksa pārraidēm kuras tur iespējams redzēt. Bet ja 5euro mēnesī ir žēl tad jau laikam kanāls nav tas kas kļuvis par bomāru... ?

     [+] [-]

, 2014-06-06 17:21, pirms 10 gadiem
žēl man nekas nav, bet bokss pilnībā neinteresē, F1 skatos pa Rossija-2 vai Sky Sport. Spīdveju rāda pa Eurosport, un MTB pilnīgi neinteresē. Pārējie atkārtojumi sūkā pirkstu. Uz PČ basī un pārējiem sportiem, kas sākas rudenī, atslēgšu atpakaļ.

     [+] [-]

, 2014-06-06 23:07, pirms 10 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: žēl man nekas nav, bet bokss pilnībā neinteresē, F1 skatos pa Rossija-2 vai Sky Sport. Spīdveju rāda pa Eurosport, un MTB pilnīgi neinteresē. Pārējie atkārtojumi sūkā pirkstu. Uz PČ basī un pārējiem sportiem, kas sākas rudenī, atslēgšu atpakaļ.
tad viss skaidrs. Es VSB turi principaa tikai del boksa.