Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko iegūs 80 procentus no honorāra, Fjūrijs piedāvā rīkot ballīti Sarkanajā laukumā

Krišs Upenieks

Kļičko iegūs 80 procentus no honorāra, Fjūrijs piedāvā rīkot ballīti Sarkanajā laukumā
Vladimirs Kļičko
Foto: AP/Scanpix

Joprojām aktīvi norisinās sarunas par iespējamo brita Taisona Fjūrija (24-0, 18KO) cīņu pret IBO, IBF, WBO un WBA pasaules čempionu smagajā svarā ukraini Vladimiru Kļičko (64-3, 53KO). Lai gan joprojām oficiālas vienošanās nav, Fjūrijs jau norādījis, ka ir gatavs cīnīties ar Vladimiru arī Krievijā.

Sportacentrs.com jau pirms dažām dienām ziņoja, ka bijušais pasaules čempions boksā divās dažādās svara kategorijās brits Deivids Hejs (26-2, 24KO) atzinis, ka netic sava tautieša cīņai pret Vladimiru Kļičko. "Fjūrijs nav tik labs, lai uzvarētu Kļičko. Tas ir smagsvaru bokss, kur nekad neko nevar zināt, bet es varu saderētu uz lielu naudu, ka šāda cīņa nenotiks," sacīja Hejs.

Pašlaik gan atkal aktivizējušās sarunas par iespējamo cīņas datumu. ''Būtu jautri pret Kļičko ringā iziet Krievijā. Bet pēc tam vēl varētu sarīkot ballīti Sarkanajā laukumā Maskavā,'' izteikumos ar medijiem dalījis Fjūrijs, kurš profesionālajā boksā joprojām ir bez zaudējumiem, 18 no 24 cīņās spējot noslēgt priekšlaicīgi.

Iepriekš tika ziņots, ka Kļičko un Fjūrija cīņa norisināsies 6. jūlijā Panamā, bet to īstenot nav izdevies. Pēc portāla ''boxingscene.com'' pieejamās informācijas Vladimira un Fjūrija cīņa, visticamāk, tikšot aizvadīta septembrī vai oktobrī. Paredzēts, ka Kļičko iegūs 80 procentus no honorāra, bet pretendentam Fjūrijam nāksies samierināties ar 20 procentiem.

Izmantotie resursi:
Boxing News
Тайсон Фьюри: Было бы весело сразиться с Кличко...

  +2 [+] [-]

, 2015-07-05 17:10, pirms 9 gadiem
nekad neesmu sapratis, kapec vieglie svari ka pacman un floyd pelna simtiem miljonus, bet smagie vairakas reizes mazak!!?

  +1 [+] [-]

, 2015-07-05 17:33, pirms 9 gadiem
Tāpēc ka cilvēku interese par smagsvariem ir daudz mazāka. Negrib tērēt naudu un skatīties + ASV ir pavisam cits tirgus nekā Eiropā, ja salīdzina floyd ar klicko

Barijax rakstīja: nekad neesmu sapratis, kapec vieglie svari ka pacman un floyd pelna simtiem miljonus, bet smagie vairakas reizes mazak!!?

     [+] [-]

, 2015-07-05 17:41, pirms 9 gadiem
Kā teica viens HBO Boxing žurnālists, līdz ar Taisona aiziešanu no smagsvariem, šī svara kategorija pazuda. Tā jau ir, tāds Kļičko, Hejs, lai cik labi bokseri viņi būtu, tomēr nekad nespēs veidot tādu interesi, kāda tā bija Taisona laikos. Atceros 95tajā, kad Maiks iznāca no cietuma un viņam bija cīņa pret McNeeley, lūk tā bija ažiotāža...Eh, bet nu kā ir tā ir. Smagsvari lēnam "izmirst" un bokss pa lielam kopā, jo ir UFC.

     [+] [-]

, 2015-07-05 19:34, pirms 9 gadiem
Mauzolejā ar Leninu dejos?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-07-06 00:57, pirms 9 gadiem
Reeberbahn rakstīja: Kā teica viens HBO Boxing žurnālists, līdz ar Taisona aiziešanu no smagsvariem, šī svara kategorija pazuda. Tā jau ir, tāds Kļičko, Hejs, lai cik labi bokseri viņi būtu, tomēr nekad nespēs veidot tādu interesi, kāda tā bija Taisona laikos. Atceros 95tajā, kad Maiks iznāca no cietuma un viņam bija cīņa pret McNeeley, lūk tā bija ažiotāža...Eh, bet nu kā ir tā ir. Smagsvari lēnam "izmirst" un bokss pa lielam kopā, jo ir UFC.
to, ka bokss mirst, teica pirms joe luisa. vienmēr mirst, vienmēr ģenerē nenormālus honorārus. boksā moneymakeri palikss vienmēr.

pēdējais ufs lielais event ''UFC Fight Night 70 payouts and salaries: Lyoto Machida tops leaderboard with $200k''

teiksim labi pelnoš bokseris kā kotto. trīs cīņu līgums par garantētiem 50 000 000 $. veicam matemātiskās darbības , sēdies dēls 2.

klase brīvi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja