Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2539, Did:0, useCase: 3

Video: "Gols! Uj, Štanga!": Latkovskis analizē PK mačus un Latvijas izlases "miskastes" spēli

Jānis Celmiņš
Raidījuma "Gols! Uj, Štanga" studijā kopā vadītāju Edgaru Buļu un Rūdolfu Kugrēnu, komiķi un futbola entuziastu, šoreiz savu viedokli piedāvāja Emīls Latkovskis, bijušais Latvijas futbola Virslīgas izpilddirektors.

Studijas dalībnieki diskutēja par 25. jūnija Pasaules kausa finālturnīra spēlēm, kurās taps skaidrs galīgais vietu sadalījums A un B grupās, analīzē tika izmantots arī "Betsafe" bukmeikeri Valtera Rozmaņa viedoklis un izliktie koeficienti. Tāpat Latkovskis tika aicināts padalīties savā redzējumā par situāciju Latvijas futbolā - izlasē un Virslīgā. Latkovskis norādīja uz daudzām pozitīvām vēsmām ap Latvijas izlasi, ieskaitot jauno LFF vadību, jauno stadionu un atmosfēru tajā, taču rezultāts un rādītais sniegums tāpat palicis vecais un neglaimojošais.
Vērtējums: +2

     [+] [-]

, 2018-06-25 23:36, pirms 6 gadiem
Latkovskis sauc lietas īstajos vārdos, malacis