Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Treisijs un Souša atzīti par labākajiem treneriem

Juris Miņins
Juris Miņins

Treisijs un Souša atzīti par labākajiem treneriem
Džims Treisijs
Foto: AFP/Scanpix

Augstākās beisbola līgas (MLB) turpina izcelt sezonas izcilniekus un šodien tika nosaukti Amerikas un Nacionālās līgas komandu labākie treneri. Par tādiem kļuva Kolorado "Rockies" treneris Džims Treisijs un Losandželosas "Angels" vadītājs Maiks Souša.

Maiks Souša, kurš Losandželosas "Angels" trenē kopš 2000. gada, šosezon prata izcīnīt 97 uzvaras, kas sezonas noslēguma tabulā Amerikas līgas Rietumu divīzijā deva pirmo vietu (piektā pirmā vieta pēdējo sešu gadu laikā), tuvākos sekotājus, Teksasas "Rangers", apsteidzot par desmit uzvarām. Atgādināsim, ka Souša par labāko treneri tika atzīts arī 2002. gadā.

Savukārt Džims Treisijs kļuva par otro treneri MLB vēsturē, kuram ir izdevies sava amata labākā godu nopelnīt pēc nepilnas sezonas, ko viņš ir nostrādājis ar komandu. Treisijs Kolorado "Rockies" pārņēma maijā, nomainot šajā postenī Klintu Hardlu. "Rockies" šajā sezonā prata izcīnīt 92 uzvaras, paliekot otrajā vietā Nacionālās līgas Rietumu divīzijā (par trim uzvarām atpalika no Losandželosas "Dodgers"), taču tika pie vienīgās izslēgšanas spēļu "wild card".

Jāpiebilst, ka, turpinot noskaidrot labākos MLB beisboloistus, rītdien tiks nosaukts Nacionālās līgas labākais pičeris, jeb Saja Janga balvas ieguvējs, bet 23. un 24. novembrī tiks nosaukti pēdējie šīs sezonas balvu ieguvēji attiecīgi, Amerikas un Nacionālās līgas vērtīgākie spēlētāji, jeb MVP.

Izmantotie resursi:
espn.go.com