Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB spēle Vašingtonā apturēta ārpus stadiona notikušas apšaudes dēļ

Rolands Eliņš

MLB spēle Vašingtonā apturēta ārpus stadiona notikušas apšaudes dēļ
Policija pārbauda stadionu pēc spēles apturēšanas. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Šonakt aizvadītā beisbola spēle starp Vašingtonas "Nationals" un Sandjēgo "Padres" tika apturēta, kad stadionā atbalsojās netāli šāvieni, kuru rezultātā cieta trīs cilvēki.

Spēles laikā ārpus "National Park" stadiona tika veikti vairāki šāvieni, kas bija labi dzirdami arī stadionā un radīja paniku. Spēle tika apturēta, spēlētāji pameta laukumu un līdzjutēji centās pēc iespējas ātrāk atstāt stadiona tribīnes, tāpat saņemtas liecības, ka daudzi cilvēki slēpušies zem galdiem un krēsliem, domājot, ka šaušana norisinās stadionā.

Kā liecina vietējās policijas sniegtā informācija, apšaude norisinājusies ārpus stadiona starp divās automašīnās sēdošām personām. Saņemtas liecības par trim cietušajām personām. Sašauta bija kāda sieviete, kura apmeklēja spēli, bet tobrīd bija izgājusi no stadiona, kā arī divas personas no vienas automašīnas, kas bija iesaistīta apšaudē.

Minētās sievietes ievainojumi tiek raksturoti kā dzīvībai briesmas neradoši, kamēr pārējo divu personu ievainojumi netiek nosaukti, un viņus nopratina policija. Otra automašīna un personas tajā pagaidām nav atrastas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mlb/story/_/id...