Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB šodien: Gonzaless var nonākt Bostonā

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB šodien: Gonzaless var nonākt Bostonā
Adrians Gonzaless
Foto: AP/Scanpix

Šī gada Augstāko beisbola līgu (MLB) Nacionālās līgas "Zelta cimda" ieguvējs pirmās bāzes spēlētāja pozīcijā Adrians Gonzaless, kurš pašlaik vēl pārstāv Sandijego "Padres" vienību, šajā starpsezonā, visdrīzāk, mainīs komandu un pāries uz Bostonas "Red Sox".

Gonzaless pievienosies "Red Sox"
Iepriekš jau rakstījām, ka Bostonas "Red Sox" šajā starpsezonā varētu nolīgt vairākus zināmus beisbolistus. Un nu šajā "pretendentu sarakstā" ir iekļauts arī Sandijego "Padres" pirmās bāzes spēlētājs, Adrians Gonzaless. Lai arī komanda vēl nav kontaktējusies ar spēlētāja aģentu, runas, ka A-Gon's (Gonzalesa iesauka – aut.) spēlēs Bostonā tikai pieaug, arī komandas ofisā.
Paredzams, ka spēlētāja gada alga, tad, kad viņš kļūs par brīvo aģentu, varētu sasniegt 18 līdz 22 miljonus ASV dolāru.

"Marlins" vēlas tikt vaļā no Aglas
Kā pavēstījis kāds vārdā nenosaukts MLB komandas ģenerālmenedžeris, Floridas "Marlins" vēlas atbrīvoties no otrās bāzes spēlētāja Dena Aglas. "Marlins" viņa vietā vēlas tikt pie kāda jaunāka un lētāka beisbolista. Jāpiebilst, ka pašlaik spēlētājam ir 29 gadi un algā viņš saņem mazliet vairāk kā piecus miljonus ASV dolāru. Tāpat tiek ziņots, ka reālākais Aglas aizstājējs varētu būt Dominikānas republikas beisbolists, trešās bāzes spēlētājs, Emilio Bonifacio.

"Mariners" iesaistās cīņā par Lakiju
Sietlas "Mariners", pēc neoficiālas informācijas, ir iesaistījušies cīņā par Losandželosas "Angels" metēju Džonu Lakiju, lai uzlabotu savu metēju rotāciju un atvieglotu darbu Feliksam Hernandezam. Jāpiebils, ka par beisbolistu interesi izrāda arī Ņujorkas "Mets" un Bostonas "Red Sox", kuri varētu piedāvāt Lakijam 100 miljonu līgumu (uz pieciem gadiem).
Atgādināsim, ka metēja pašreizējā komanda, Losandželosas "Angels", viņam ir piedāvājusi vien 74 miljonu dolāru vērtu līgumu.

Holidejs par savu nākotni nav izlēmis
Sentluisas "Cardinals" kreisās malas aizsargs Mets Holidejs vēl nav izlēmis par savu nākotni, t.i., palikt Sentluisā vai meklēt laimi citā komadā, taču, kā raksta Ziemeļamerikas beisbola eksperti, tas, ka "Cards" vienība par sišanas treneri ir nolīgusi Marku Makgvairu varētu palīdzēt Holidejam nosvērties par labu palikšanai savā pašreizējā vienībā. Taču ir arī cita problēma – spēlētāja aģents, Skots Bora, pavēstīja, ka Holidejs piekritīs ne mazākam līgumam kādu pagājušogad no Ņujorkas "Yankees" saņēma Marks Tešera. Savukārt vairāku komandu ģenerālmenedžeri šādas prasības nodēvēja par pārspīlētām un neadekvātām.

Valverde "pārbaudīs ūdeņus"
Hjūstonas "Astros" noslēdzošais metējs Hosē Valverde, lai arī "Astros" vēlas viņu paturēt savās rindās, ir nolēmis pārbaudīt kāda ir interese par viņa pakalpojumiem brīvo aģentu tirgū. "Es, protams, esmu apmierināts ar Hjūstonā pavadīto laiku, taču vēlos arī pārbaudīt kāda ir ionterese par maniem pakalpojumiem no citām komandām, taču esmu arī atvērts sarunām par atgriešanos Hjūstonā," tā sacīja pats beisbolists.
Ziņo, ka pašlaik par Valverdi interesējas tikai viena vienība – Atlantas "Braves".

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-11-16 16:31, pirms 15 gadiem
Man liekas uz pieres nav raksīts 1/2/3 bāzes spēlētājs, atkarīgs no sastāva - pirmajā bāzē jāliek vislabākais ķērējs, jo viņam sanāks ķert visbežāk, kautkā tā.

     [+] [-]

, 2009-11-16 17:43, pirms 15 gadiem
sd90022 rakstīja: Man liekas uz pieres nav raksīts 1/2/3 bāzes spēlētājs, atkarīgs no sastāva - pirmajā bāzē jāliek vislabākais ķērējs, jo viņam sanāks ķert visbežāk, kautkā tā.
Uz pieres jau nav rakstīts, bet 1B tomēr diezgan specifiska pozīcija, kā likums, tajā visbiežāk spēlē paši masīvakie un mazkustīgakie spēlētāji, kuriem, protams, jābūt labiem ķērājiem. 2B un vēl vairāk SS pozīcijā miesās padevušies spēlētāji nemaz labi nevar spēlēt, jo jābūt labam starta ātrumam/ lecienam, ķērienam kritienā.

     [+] [-]

, 2009-11-16 18:23, pirms 15 gadiem
sd90022 rakstīja: Man liekas uz pieres nav raksīts 1/2/3 bāzes spēlētājs, atkarīgs no sastāva - pirmajā bāzē jāliek vislabākais ķērējs, jo viņam sanāks ķert visbežāk, kautkā tā.
Sandijego "Padres" pirmās bāzes spēlētājs

Tb komandā viņš spēlē šādā pozīcijā.

Un kā jau goga papukašvili rakstīja, 1B tiešām ir specifiska pozīcija, kurā spēlē specifiski spēlētāji (parasti viņi ir arī ļoti labi hiteri [jo masīvāki, spēka vairāk utt.]).