Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Dodgers" pārtrauc zaudējumu sēriju un atgriežas MLB līderpozīcijās

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dodgers" pārtrauc zaudējumu sēriju un atgriežas MLB līderpozīcijās
Koudijs Belindžers
Foto: USA Today/Scanpix

Četras spēles ilgo zaudējumu sēriju pārtrauca Augstāko beisbola līgu (MLB) Nacionālās līgas komanda Losandželosas "Dodgers", kas ar 11:2 pārspēja Bostonas "Red Sox".

Vakar jau ziņojām, ka pēc zaudējuma iepriekšējā spēlē, Losandželosas "Dodgers" iedzīvojās četru maču neveiksmju sērijā, kamēr Bostonas komandai tas bija piektais panākums pēc kārtas, kas arī bija labākais rādītājs visā MLB. Šonakt, pēc Latvijas laika, abām šīm sērijām pienāca gals.

Ja vakardienas mačā bostonieši jau no pirmajiem iningiem sāka spēlēt rezultatīvi, tad šoreiz viss notika pretēji, "Dodgers" atklāja spēles rezultātu un mača gaitā tikai palielināja savu pārsvaru. Zaudētāju rindās pie diviem punktiem atkal tika Ksanderss Bogārds, bet uzvarētāju rindās veseliem četriem beisbolistiem sanāca gūt pa diviem punktiem.

Viens no viņiem bija Koudijs Belindžers, kurš savu 24. dzimšanas dienu nosvinēja ar "Home run", kas viņam bija jau 31. šajā sezonā un šajā rādītājā viņš nu ir panācis abu līgu līderi, Kristianu Jeliču.

Bostonas "Red Sox" dūzis Kriss Seils šajā spēlē gan nespēja glābt savu komandu, 4.2 iningu laikā pieļaujot septiņus atsitienus un zaudējot piecus punktus,

Interesanti, ka pēc šī panākuma "Dodgers" ir atkal atguvuši šī brīža labākās MLB komandas titulu, tā kā viņu konkurenti, Ņujorkas "Yankees", šajā dienā piedzīvoja zaudējumu, ar 1:2 atzīstot Toronto "Blue Jays" pārākumu.

Līdz ar Bostonas komandas uzvaru sērijas pārtrūkšanu, nu par MLB "karstāko" komandu ir kļuvusi Vašingtonas "Nationals". Pašlaik vašingtonieši aizvada maču sēriju pret Filadelfijas "Phillies" un šajā naktī izcīnīja, pateicoties Džiovani Soto devītajā iningā gūtajam punktam, ceturto uzvaru pēc kārtas – 4:3.

Visbeidzot, Nacionālās līgas centrālās divīzijas komandu, Čikāgas "Cubs" un Pitsburgas "Pirates" cīņā, čikāgiešu metējs Džons Lesters tika gan pie uzvaras, gan arī pats guva "Home run", mačā kopumā izceļoties ar trim izsistiem punktiem. "Cubs" šajā spēlē uzvarēja ar 10:4, bet MLB rezultatīvākais spēlētājs, "Pirates" pārstāvošais Džošs Bels, palika tukšā.

MLB regulārā sezona, 13.07.

ViesiMājniekiRezltāts
Blue JaysYankees2:1
RaysOrioles1:2
PiratesCubs4:10
White SoxAthletics2:13
MetsMarlins4:2
RaysOrioles12:4
TwinsIndians6:2
DiamondbacksCardinals2:4
TigersRoyals1:4
DodgersRed Sox11:2
GiantsBrewers4:5
NationalsPhillies4:3
AstrosRangers7:6
BravesPadres7:5
MarinersAngels2:9
RedsRockies

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2019-07-14 09:37, pirms 5 gadiem
Ja rakstat par MLB, ielieciet taču arī tabulas pa divīzijām, lai nav jāiet kaut kur citur un jāskatās kopīgā turnīra situācija.