Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Seils pievienojas elitei, "Red Sox" pārspēj "Angels"

Juris Miņins
Juris Miņins

Seils pievienojas elitei, "Red Sox" pārspēj "Angels"
Kriss Seils
Foto: USA Today/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Bostonas "Red Sox" metējs Kriss Seils pēc diezgan veiksmīgas spēles pret Losandželosas "Angels", kurā viņš izcēlās ar 13 straikautiem, ir iekļuvis "elites klubiņā", bet viņa vienība izcīnīja panākumu ar 3:0.

Šajā nedēļā jau ziņojām par Hjūstonas "Astros" metēju Džastinu Verlanderu, kurš šosezon sasniedza 200 straikautu atzīmi un iekļuva gana elitārā klubiņā, proti, starp tiem nedaudzajiem metējiem, kam ir izdevies sasniegt šo atzīmi deviņas sezonas. Interesanti, ka toreiz "Astros" spēlēja tieši pret Bostonas vienību.

Savukārt Kriss Seils, kuru arī uzskata par vienu no mūsu laiku labākajiem metējiem, atbildi nepalika parādā un spēlē pret Losandželosas "Angels" trīspadsmit reizes atstāja pretiniekus bez atsitieniem, tādējādi sasniedzot to pašu 200 straikautu atzīmi, taču tā viņam ir septītā sezona pēc kārtas, kad tas ir paveikts, kas arī ir diezgan rets sasniegums.

Jāpiebilst, ka gan pašam Seilam, gan Bostonas komandai šis panākums (3:0) bija svarīgs, jo metējam iepriekš bija gadījušies vairāki neveiksmīgi mači, kamēr "Red Sox" pēdējā laikā biežāk zaudē nekā uzvar.

Vēl vienu sēriju vakardien nodemonstrēja Toronto "Blue Jays" jaunais atsitējs Bo Bičets, kurš jau devītajā mačā pēc kārtas spēja izsist dubultsitienu (t.i., izpildīt sitienu pēc kura sasniedza otro bāzi). Tas ir MLB modernās ēras (kopš 1900. gada) rekords. Interesanti, ka Bičetam šī bija 11. spēle augstākajās līgās.

Tiesa, jāpiemin, ka šis sniegums nepalīdzēja viņa komandai, jo Toronto piekāpās Ņujorkas "Yankees" ar 6:12. Ņujorkieši tikmēr arī turpināja rakstīt savu un arī visas līgas rekordu grāmatu, jo pēdējo četru maču laikā ir guvuši 19 "Home run". Šajā cīņā ar diviem sitieniem tribīnēs izcēlās Gio Uršela.

MLB regulārā sezona, 08.08.

ViesiMājniekiRezultāts
YankeesBlue Jays12:6
AngelsRed Sox0:3
RoyalsTigers8:10
BravesMarlins2:9
CubsReds12:5
IndiansTwins7:5
PhilliesGiants0:5
RockiesPadres3:9

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2019-08-09 16:22, pirms 5 gadiem
Bičets labi ielauzies līgā .. interesanti, ka tieši patlaban sanāk vesels pulciņš ar bijušo beisbolistu dēliem, kas sāk MLB karjeru