Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Grainkī zaudē piecus punktus, taču debitē ar uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Grainkī zaudē piecus punktus, taču debitē ar uzvaru
Zaks Grainkī
Foto: USA Today/Scanpix

Aizvadītajā nedēļā uz Hjūstonas "Astros" aizmainītais Zaks Grainkī vakarnakt debitēja jaunajā komandā, palīdzot hjūstoniešiem ar 11:6 pārspēt Kolorado "Rockies".

Iepriekš jau ziņojām, ka Augstāko beisbola līgu (MLB) maiņu perioda pēdējā dienā Zaks Grainkī, kurš ir viens no apmaksātākajiem līgas spēlētājiem, no Arizonas "Diamondbacks" tika aizmainīts uz daudz ambiciozāko Hjūstonas "Astros" vienību. Šonakt, pēc Latvijas laika, 35 gadus vecais metējs piedzīvoja debiju jaunās komandas sastāvā.

Jāsaka, ka debija, iespējams, nebija tik spoža kādu to gaidīja "Astros" līdzjutēji, taču galvenais, uzvara, tika izcīnīta. Pats metējs laukumā pavadīja sešus iningus, kuru laikā pieļāva septiņus atsitienus un zaudēja piecus punktus, tāpat viņa kontā divi pieļauti "gājieni" un zaudēts "Home run", bet viņš pats spēja gūt tikai divus straikautus.

Neskatoties uz to, Hjūstonas atsitēji izdarīja visu, lai komandas jaunpienācējam nenāktos debitēt ar zaudējumu. Karloss Korea un Juli Gurīls katrs izsita pa trim punktiem, bet kopumā ar rezultativitāti izcēlās pieci Teksasas komandas spēlētāji, kas arī deva uzvaru.

Pievēršoties citām spēlēm, ar neizšķirtu rezultātu noslēdzās Čikāgas "White Sox" un Detroitas "Tigers" cīņas, jo pirmajā dienas spēlē panākumu svinēja čikāgieši (5:3), bet otrajā ar 10:6 labāki izrādījās Detroitas beisbolisti.

Ņujorkas "Yankees" turpināja savu uzbrukuma šovu, šoreiz sešas reizes raidot bumbiņu tribīnēs un pārspējot Baltimoras "Orioles" ar 9:4. Savukārt Tampabejas "Rays" spēlē pret Toronto "Blue Jays" spēja atspēlēt sešu punktu deficītu un jau mača pagarinājumā, pateicoties kanādiešu neprecīzam metienam, izrāva uzvaru ar 7:6.

Visbeidzot, Losandželosas "Dodgers" ar 3:1 pārspēja Sentluisas "Cardinals", kas deva 11 uzvaru losandželosiešu metējam Kleitonam Keršovam. Interesanti, ka savās mājās Kleitons vēl nav zaudējis nevienā mačā.

MLB regulārā sezona, 06.08.

ViesiMājniekiRezultāts
White SoxTigers5:3
BrewersPirates4:3
YankeesOrioles9:4
White SoxTigers6:10
RoyalsRed Sox6:2
MarlinsMets0:5
Blue JaysRays6:7
AngelsReds4:8
AthleticsCubs11:4
RockiesAstros6:11
BravesTwins12:7
PhilliesDiamondbacks4:8
NationalsGiants5:3
CardinalsDodgers1:3
PadresMarlins9:4
RangersIndiansPārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2019-08-07 13:31, pirms 5 gadiem
Yankees nopietni bombardē (ar visu to, ka laikam daudz savainoto..)

     [+] [-]

, 2019-08-07 19:31, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: Yankees nopietni bombardē (ar visu to, ka laikam daudz savainoto..)
No otras puses, šībrīža komanda ir plānveidīgi šādam spēles stilam gatavota, t.i., tur ir kam sist bumbiņas tālu arī bez Stentona vai citiem stāriem.