Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Twins" uzstāda sezonā gūto "Home run" rekordu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Twins" uzstāda sezonā gūto "Home run" rekordu
Foto: USA Today/Scanpix

Minesotas "Twins" šodien ir uzstādījuši Augstāko beisbola līgu (MLB) rekordu sezonas laikā izsisto "Home run" skaita ziņā, jo nu viņu kontā ir 268 raidījumi ārpus laukuma.

Minesotas "Twins" vienība šogad patiešām "bombardē", jo spēlē pret Detroitas "Tigers", lai arī komanda tajā zaudēja ar 7:10, viņi sešas reizes raidīja bumbiņu ārpus laukuma, tādējādi sasniedzot 268 sezonas laikā gūto "Home run" robežu, kas ir jauns MLB visu laiku labākais rezultāts. Turklāt, ir jāpiebilst, ka Minesotas komandai rezervē vēl ir mēnesis, lai šo rādītāju uzlabotu.

Interesanti, ka iepriekšējais rekords, 267 "Home run" sezonā, tika uzstādīts vien pagājušajā sezonā, kad "spīdēja" Ņujorkas "Yankees" uzbrukums.

Runājot par spēli, tad tajā, kā jau minēts, uzvaru izcīnīja Detroitas "Tigers", tādējādi sabojājot "Twins" prieku par jauno rekordu. Pāris pirmajos iningos cīnoties līdzvērtīgi, trešajā Detroitas komanda panāca septiņu punktu izrāvienu, kas arī izrādījās izšķirošs.

Atgriežoties pie Minesotas "Twins" komandas rekorda, jāpiebilst, ka astoņiem vienības spēlētājiem sezonas laikā ir gūti vismaz 20 "Home run", bet vienības līderis šajā statistikas ailē ir Vācijas pārstāvis Makss Keplers, kurš ārpus laukuma bumbiņu ir raidījis 36 reizes.

Jāpiebilst, ka ar šodienas zaudējumu pārtrūka "Twins" komandas sešu uzvaru sērija, taču neskatoties uz to komanda vēl aizvien ir Amerikas līgas Centrālās divīzijas līdere, apsteidzot tuvākos sekotājus, Klīvlendas "Indians", par 4.5 uzvarām.

MLB regulārā sezona, 31.08.

ViesiMājniekiRezultāts
AthletisYankees3:4
RedsCardinals6:10
BrewersCubs2:0
AstrosBlue Jays4:6
MetsPhillies6:3
IndiansRays6:9
TwinsTigers7:10
MarlinsNationals0:7
OriolesRoyals5:7
RedsCardinals2:3
White SoxBraves5:11
MarinersRangers2:3
DodgersDiamondbacks5:6
PiratesRockies11:4
PadresGiants4:1
Red SoxAngels4:10

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/