Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:614, Did:0, useCase: 3

Timma: Spēles plāna izpilde nodrošina uzvaru

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Timma: Spēles plāna izpilde nodrošina uzvaru
Jānim Timmam 17 punkti un 13 atlēkušās bumbas
Foto: Renārs Buivids

Jāņa Timmas pārstāvētā Rīgas 49.vidusskola ar graujošu uzvaru ceturtdien sāka startu "VEF skolu superlīgā". Timma par panākumu iemeslu nosauc spēles plāna izpildi.

Jaunizveidotās "VEF skolu superlīgas" pirmās kārtas spēlē Rīgas 49.vidusskola ar 109:60 pārliecinoši uzveica Rīgas pilsētas 3. ģimnāziju. Uzvarētāju sniegumu uzbrukumā noteica trīs basketbolisti - ne tikai Timma, bet arī Roberts Freimanis un Edmunds Dukulis, kuri guva attiecīgi 24 un 21 punktu. Timmas rēķinā 17 punkti un 13 atlēkušās bumbas.

"Spēles plānu izpildījām jau no pirmajām minūtēm, tādēļ tā arī neradās šaubas par mūsu uzvaru," sarunā ar "Sportacentrs.com" sacīja Jānis Timma. "Prieks, ka izdevās neaizrauties ar individuālo darbību, bet gan spēlējām kā komanda."

A apakšgrupā 49.vidusskolas basketbolistiem vēl gaidāmas spēles ar Āgenskalna ģimnāziju un 64.vidusskolu.

"Lai arī esam sākuši turnīru ar tik pārliecinošu panākumu, taču arī turpmāk nedrīkstam atslābināties," nākotnes vīzijas iztēlojās Timma. "Galvenais - spēlēt ar maksimālo atdevi no pirmās minūtes, neļaujot sāncenšiem panākt līdzvērtīgu cīņu. Līdzšinējos mačos esmu pamanījis, ka komandas cenšas uzbrukt no perimetra, maz tiek izmantoti centri. Mums ir augums pārsvars, tādēļ noteikti uzbruksim no groza tuvuma, izmantojot savus trumpjus."

Šosezon 1992.gadā dzimušais un 1,99 metrus garais basketbolists Timma spēlē gan Latvijas Basketbola līgas II divīzijas komandā "DSN/Rīga", gan BS "Rīga" rindās Latvijas Jaunatnes basketbola līgā.

LBL 2 šīs sezonas 19 spēlēs Timma izcēlies ar 16,7 punktiem un 6,4 atlēkušajām bumbām. Savukārt LJBL čempionāta 12 mačos Jānis vidēji guvis 12,3 punktus.

"VEF skolu superlīgas" otrajā kārtā 16.martā 49.vidusskolas basketbolisti sacentīsies ar Āgenskalna ģimnāziju.

     [+] [-]

, 2010-03-12 22:53, pirms 14 gadiem
nu malacis latgalis,made in daugavpils!

  +5 [+] [-]

, 2010-03-12 23:41, pirms 14 gadiem
ANTONINA rakstīja: nu malacis latgalis,made in daugavpils!
kraaslava