Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

“VEF Rīgas skolu superlīgas” nākamā tiešraide 1. martā

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Pirmdien, 1.martā plkst. 19.00 “Ghetto Games” “YouTube” kanālā “GhettoTV” būs skatāma “VEF Rīgas skolu superlīgas” iknedēļas tiešraide. Tās laikā kopā ar Jāni Burmistri un Reini Hugo Kalniņu ikvienam būs iespēja sekot līdzi “NBA 2K21” turnīra finālam un aplūkot pašreizējo skolu rangu.

Tiešraides laikā kopīgi tiks noskaidrots uzvarētājs e-sporta “NBA 2K21” basketbola turnīrā, skolai nopelnot uzvaras punktus “VEF Rīgas skolu superlīgas” otrajā posmā. Papildus tam skatītāji varēs uzzināt pašreizējo Rīgas skolu rangu “VEF Rīgas skolu superlīgā” un noklausīties sarunu ar bijušo “VEF Rīgas skolu superlīgas” spēlētāju Artūru Žagaru. Tiešraides laikā studijas viesa lomā būs Latvijas 3x3 izlases spēlētājs un 2020. gada FIBA 3x3 pasaules tūres vērtīgākais spēlētājs Nauris Miezis. Tiešraides noslēgumā viens no skatītājiem iegūs balvu no “Ghetto Games” laimes rata. Sīkāku informāciju par skatītāju konkursu iespējams atrast “Ghetto Games” “Instagram” kontā.

Kopš 2010. gada turnīrs “VEF Rīgas skolu superlīga” norisinājies Rīgas skolās jau 11 reizes, taču šogad, ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus, turnīrs norisinās “online” vidē, un tam iespējams sekot līdzi video translācijās. Turnīrā var piedalīties gan zēni, gan meitenes no 6. līdz 12. klasei.

Sacensības norisinās piecās kategorijās, un katrā no tām dalībnieku uzdevums ir veikt aktivitātes un žūrijas novērtējumam iesūtīt atskaites foto vai video. Turnīra turpinājumā dalībniekiem būs jāveic soda metieni un metieni no centra, kā arī trīs punktu un četru punktu metieni. Turnīra laikā norisināsies arī danku konkurss. Pirmajos divos posmos bija iespējams piedalīties skriešanas un iešanas apvienotajā disciplīnā, kā arī e-sporta sacensībās starp skolām “NBA 2K21” basketbolā.

"VEF Rīgas skolu superlīgas" tiešraide!

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Podāns
"VEF Rīgas skolu superlīgas" projekta menedžeris
e-pasts: kpodans@gmail.com