Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Cipruss: "Milzīgs paldies 10 000 cilvēku, ar kuru atbalstu sasitām somus"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Cipruss:  "Milzīgs paldies 10 000 cilvēku, ar kuru atbalstu sasitām somus"
Kaspars Cipruss prieka brīdī Latvijas basketbola izlases spēlē. Foto: LBS

"Sākoties treniņprocesam, ierindā bija četri savainoti spēlētāji. Katram tika izstrādāts individuālais plāns. Divi atgriezās apritē – diemžēl atveseļošanās ne vienmēr notiek, kā gribētu," preses konferencē pēc uzvaras pār Somiju teica LBS ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss.

Augusta beigās apritēs divarpus gadi, kopš LBS vadība pieņēma lēmumu meklēt jaunu vīriešu valstsvienības treneri. No nekvalificēšanās “EuroBasket 2022” līdz garākajai uzvaru sērijai izlases vēsturē un debijai Pasaules kausa finālturnīrā – tādu ceļu nogājuši Lukas Banki trenētie vīri.

“Pēc zaudējuma Bulgārijai gājām uz augšu. Protams, ceļā neizvairījāmies no kļūdām, jo lielas uzvaras un sasniegumus pavada lieli izaicinājumi,” teica Cipruss. “Ļoti cerēju un gribēju, lai Kristaps Porziņģis spēlē Pasaules kausā, taču ar gribēšanu nepietiek. Arī ārsti reti, bet kļūdās.”

Otrdienas vakarā pār basketbola federāciju vēlās kritikas vilnis – atsevišķi līdzjutēji pauda neapmierinātību ar nesagaidīto Porziņģa līdzdalību pārbaudes spēlēs. Rīgas arēnā sajūtas bija citas – pārdošanā nonāca pēdējās stāvvietu biļetes un visi sektori izskatījās cilvēku pilni.

“Izskanējušas ziņas, ka atgrieztas 74 biļetes. Atvainojos cilvēkiem par pieļauto kļūdu, lai gan nevienā brīdī nesolījām atsevišķu spēlētāju līdzdalību konkrētā spēlē. Milzīgs paldies 10 000 cilvēku, ar kur palīdzību sasitām somus. Paldies skatītājiem, kuri tic komandai, nevis individuālām personībām.”

Džakartā komandas vizuālais tēls būs nedaudz citāds nekā pārbaudes spēlēs Latvijā un Taivānā. “Izlases ģenerālsponsors ir "OlyBet Sports Bar". Alkohola vai bāra reklāma Indonēzijā nav atļauta, tādēļ būs mazas izmaiņas uz spēlētāju formām.”

Latvijas delegācija uz Taivānu ceļos divās grupās. “Ļoti sarežģīts lidojums delegācijas lieluma dēļ – 30 cilvēkiem ne vienmēr var atrast biļetes vienā reisā. Spēlētāji un treneri ceļā dosies ceturtdienas vakarā, bet daļa no apkalpojošā personāla – piektdien no rīta. Lidos biznesa klasē, lai atvieglotu 12 stundas garo lidojumu.”

  -4 [+] [-]

, 2023-08-16 23:47, pirms gada
nu ko tu dirs nukotudirs nu ko tu dirs , ta dziedaja skatuves makslinieks UFO - Kaspars Upacieris , skatities jutubeee
Slēpts komentārs: Damokla_zobens_23

  +2 [+] [-]

, 2023-08-16 23:58, pirms gada
Viss vēl tāpat nav pateikts. Piemēram, apdrošināšana, bij vai nebij no izlases puses samaksāta par KP. Dāvim visu cieņu par žestu apmaksāt atgrieztās biļetes un tādu summu Ukrainas bērniem

  -2 [+] [-]

, 2023-08-17 00:22, pirms gada
Citruss,butu paklusejis labak.

  -1 [+] [-]

, 2023-08-17 01:11, pirms gada
Nu jau vairāk cilvēki neticēs Ciprusam visu ko viņš teiks, līdzīgi kā ir ar deputātiem... Cipruss saka vienu, bet īstenībā ir savādāk

     [+] [-]

, 2023-08-17 01:31, pirms gada
Nu beidziet knābāt LBS - savu darba dara un viss būs kārtībā.

  +3 [+] [-]

, 2023-08-17 02:13, pirms gada
nu bet pilnīgs kosmoss… viens plurksk kirilicā, otrs par kautkadam mistiskām apdrosinasanām savu izmeklēšanu veic, tresais Ciprusu sauc par Citrusu jo cita argumenta vinam vienkarsi nav, ceturtais jaucās ar deputātiem iekšā…jums kungi viss kārtībā?

     [+] [-]

, 2023-08-17 02:42, pirms gada
To Disciplīns...

A kas Tev tieši nav skaidrs par šādas attieksmes cēloņiem? Labi, var diskutēt, vai katrs atsevišķs epitets ir piemērots kulturālā sabiedrībā. Vienlaicīgi es uzskatu, ka Ciprusa kungam būtu jāzaudē amats. Ļoti korekti.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-17 05:48, pirms gada
RAZOR rakstīja: To Disciplīns...

A kas Tev tieši nav skaidrs par šādas attieksmes cēloņiem? Labi, var diskutēt, vai katrs atsevišķs epitets ir piemērots kulturālā sabiedrībā. Vienlaicīgi es uzskatu, ka Ciprusa kungam būtu jāzaudē amats. Ļoti korekti.
a neviens neko par Celtics nesaka

     [+] [-]

, 2023-08-17 07:10, pirms gada
Būba rakstīja: Nu beidziet knābāt LBS - savu darba dara un viss būs kārtībā.
Ja? KKā nav dzirdams, ka tiek kkas darīts ar smago situāciju jauniešu basketā...

  -2 [+] [-]

, 2023-08-17 09:21, pirms gada
disciplīns rakstīja: nu bet pilnīgs kosmoss… viens plurksk kirilicā, otrs par kautkadam mistiskām apdrosinasanām savu izmeklēšanu veic, tresais Ciprusu sauc par Citrusu jo cita argumenta vinam vienkarsi nav, ceturtais jaucās ar deputātiem iekšā…jums kungi viss kārtībā?
Kaspar, Tu? Izlasi komentāru plkst. 23:57 un dodies...

  -1 [+] [-]

, 2023-08-17 11:36, pirms gada
Latvijā dzīvo 74 lohu lohi, idioti.

     [+] [-]

, 2023-08-17 15:04, pirms gada
disciplīns rakstīja: nu bet pilnīgs kosmoss… viens plurksk kirilicā, otrs par kautkadam mistiskām apdrosinasanām savu izmeklēšanu veic, tresais Ciprusu sauc par Citrusu jo cita argumenta vinam vienkarsi nav, ceturtais jaucās ar deputātiem iekšā…jums kungi viss kārtībā?
Viena lieta ir noklusēt un neteikt neko, ok. Bet otra lieta ir atklāti melot. Pagājušonedēļ varēja mierīgi atzīties - jā, Porziņģis ir savainots un ir lielas šaubas, ka viņš paspēs sadakterēties. Bet NĒ - izlēma melot, ka KP būs 100%! Tā bija vislielākā viņa kļūda komunikācijā.

Un visa šī slēpšanās jau no sākuma ticību neievieš - par hokeja izlasi viss smuki bija zināms.

     [+] [-]

, 2023-08-17 17:47, pirms gada
Labāk tā nekā kad KP traumētos čempja laikā. Uzvarēt to pašu Franciju vai Kanādu bez KP būtu vienkārši saldais ēdiens visiem faniem un arī pašiem spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2023-08-18 01:35, pirms gada
Manā laikā,tā saucamo izlases centru ciprusu sauca par ''pelmeni''! ir aizdomas...