Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Divkārtējais NBA čempions Pozejs kļūs par Porziņģa ''Wizards'' trenera asistentu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Divkārtējais NBA čempions Pozejs kļūs par Porziņģa ''Wizards'' trenera asistentu
Džeimss Pozejs (#41) aizsardzībā pret leģendāro Kobe Braientu (#24). Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas ''Wizards'' galvenā trenera asistentu kļūs divkārtējais NBA čempions Džeimss Pozejs, vēsta ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis. Par citiem līgumiem un jaunumiem NBA tikmēr informē ''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija.

Par Vašingtonas ''Wizards'' galvenā trenera asistentu kļūs Džeimss Pozejs. Komandas vadība un Pozejs vēl cenšas vienoties par līguma detaļām. Savas trenera karjeras laikā viņš piecas sezonas ir bijis Tairona Lū asistents Klīvlendas ''Cavaliers''. Aizvadītajā sezonā Pozejs asistēja Deividu Blatu, kurš trenēja sieviešu komandu Virdžīnijas ''Cavaliers''. Nākamajā sezonā viņam gan būs iespēja strādāt kopā ar latviešu basketbolistu Kristapu Porziņģi.

Pats Pozejs NBA ir aizvadījis 864 spēles. Viņu 1999. gada draftā ar kopējo 18. izvēli draftēja Denveras ''Nuggets''. Spēlētāja karjeru viņš noslēdza ar 8.6 punktiem, 4.7 atlēkušajām bumbām, 1.6 rezultatīvām piespēlēm, 1.1 pārtvertu bumbu un 0.4 bloķētiem metieniem vidēji spēlē.

Karjeras gaitā viņš ir pārstāvējis kā ''Nuggets'', tā arī Hjūstonas ''Rockets'', Memfisas ''Grizzlies'', Maiami ''Heat'', Bostonas ''Celtics'', Ņūorleānas ''Hornets'' (tagad ''Pelicans'') un Indiānas ''Pacers''.

2006. gadā ar ''Heat'' un 2008. gadā ar ''Celtics'' Pozejs kļuva arī par NBA čempionu. Līgā viņš nospēlēja 12 pilnas sezonas.

NBA čempionei Goldensteitas ''Warriors'' tikmēr pievienosies Trevions Viljamss, kurš aizvadītajā draftā palika neizvēlēts. Viņš gan cīnīsies vēl par vietu komandas sastāvā.

Aizvadītajās četrās sezonās Viljamss pārstāvēja NCAA pirmās divīzijas vienību Purdue ''Boilermakers''. 130 spēles viņš izcēlās ar vidēji 10.8 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām, 1.8 rezultatīvām piespēlēm, 0.7 pārtvertām bumbām un 0.5 bloķētiem metieniem.

Pie divvirzienu līguma ar Sanantonio ''Spurs'' paralēli tika Džordans Hāls, kurš arī draftā palika neizvēlēts.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-07-24 11:07, pirms 2 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Vabūt tomēr Pouzijs?
Vai ne

Tik rēcīgi - Pozejs

     [+] [-]

, 2022-07-24 11:07, pirms 2 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Vabūt tomēr Pouzijs?
Tikko sekundes laikā nobloķēja par komentu?

Atvēru rakstu. Uzrakstīju atbildi komentam un uzreiz parādās, ka slēpts komentārs.