Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Dāvis Bertāns: ''Visi mani meklēja. Man vienkārši jātrāpa''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Dāvis Bertāns: ''Visi mani meklēja. Man vienkārši jātrāpa''
Dāvis Bertāns. Foto: OKC Thunder

Aizvadītajā naktī debiju Oklahomsitijas ''Thunder'' rindās piedzīvoja Dāvis Bertāns, gūstot 12 punktus pret Sanantonio ''Spurs''. Pēc mača latviešu snaiperis preses konferencē izteicās, ka ir iemantojis komandas biedru uzticību.

''Godīgi sakot, metējiem ir svarīgi, ka komandas biedri tev uzticas. Kopš pirmās dienas, kad esmu šeit, es jūtu viņu uzticību. Viņi zina, ka iemetīšu metienus. Tas ļoti palīdz. Jutu, ka visi mani meklēja. Man vienkārši ir jātrāpa. Komandas ķīmija bijusi lieliska, visi spēlē viens par otru, neviens necenšas izcelties. Mēģinam spēlēt pareizi, bet, protams, tas ne vienmēr izdodas. Taču arī pareizs nodoms palīdz komandai,'' pēc spēles sacīja Dāvis Bertāns, atbildot uz žurnālistu jautājumu par komandas biedru uzticību viņa spējām no tālās distances.

Oklahomsitijas ''Thunder'' nākamo pārbaudes spēli aizvadīs naktī uz 13. oktobri, uzņemot Detroitas ''Pistons''.

Jauno sezonu ''Thunder'' sāks naktī uz 26. oktobri, kad izbraukumā spēlēs pret Čikāgas ''Bulls''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/okcthunder/stat...