Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Odoms: "Lakers" bija mana pirmā izvēle

Odoms: "Lakers" bija mana pirmā izvēle
Lamārs Odoms
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" uzbrucējs Lamārs Odoms pēc līguma pagarināšanas atklājis, ka viņa pirmā izvēle bija palikt "Lakers" sastāvā.

"Pirmām kārtām gribēju palikt Losandželosas "Lakers" sastāvā. Losandželosa bija pirmā vieta, kas nāca prātā. Tur atradās arī mana sirds," pēc līguma pagarināšanas ar "Lakers" sacīja Lamārs Odoms. "Es spēlēju komandā, kas ir lielākais zīmols pasaulē, kopā ar tādiem spēlētājiem kā Po Gasols, Endrū Bainams un, protams, Kobe Braients," uz komandas plusiem norāda Odoms.

"Tagad klāt nākusi iespēja spēlēt kopā ar Ronu Ārtestu, kuru pazīstu jau 16 gadus. Tas nozīmē daudz. Tomēr vajadzēja arī nedaudz pacīnīties. Kad pārrunas negāja cerētajā virzienā, paņēmu soli atpakaļ," notikušo atceras Odoms. "Lakers" pārrunas ar 29 gadus veco uzbrucēju veda precīzi vienu mēnesi, līdz izdevās panākt vienošanos par līguma pagarināšanu.

Pēc ASV mediju informācijas Odoms pagarinājis līgumu uz četriem gadiem par 33 miljoniem ASV dolāru. Pirms līguma ceturtā gada "Lakers" būs iespēja to pārtraukt. Garantētā summa Odomam būs 27 miljoni. 25 no tiem viņš nopelnīs pēc pirmajām trīs sezonām, bet vēl divi pienāksies, ja "Lakers" izdomās pārtraukt sadarbību pirms ceturtā gada.

Saistītais raksts:
Odoms paliek ''Lakers''

Izmantotie resursi:
latimes.com
espn.com

  -3 [+] [-]

, 2009-07-31 18:25, pirms 15 gadiem
normāla summiņa priekš Odoma...

  +3 [+] [-]

, 2009-07-31 18:54, pirms 15 gadiem
kuuminsh7 rakstīja: normāla summiņa priekš Odoma...
kas viņam vainas? viņš dara visu melno darbu Lakeros...

  +3 [+] [-]

, 2009-07-31 19:05, pirms 15 gadiem
yesss!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-31 20:01, pirms 15 gadiem
kuuminsh7 rakstīja: normāla summiņa priekš Odoma...
Miami to summiņu deva lielāku, un tas ir arī pašsaprotams, jo Odoms tiešām dara visu melno darbu. Lakers arī būtu devuši, bet viņiem jau vairs nav ko samaksāt...