Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nuggets" grib paturēt Karlu ilgāk

Andrejs Siliņš

"Nuggets" grib paturēt Karlu ilgāk
Džordžs Karls cenšas nomierināt Kenjonu Martinu
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Denveras "Nuggets" vadība uzsākusi sarunas ar komandas galveno treneri Džordžu Karlu par jauna līguma noslēgšanu.

Denveras klubs vēlas paturēt Karlu galvenā trenera amatā, kas arī saprotams - komanda ar katru gadu uzlabojusi sniegumu un pagājušajā sezonā jau spēlēja Rietumu konferences finālā, kur tikās ar nākamajiem līgas čempioniem Losandželosas "Lakers". Tas notika pirmo reizi kopš 1985. gada. Sagaidāms, ka jaunajam līgumam ar treneri vajadzētu būt noslēgtam līdz pirmssezonas treniņnometnes sākumam.

Karlam, kurš bija aizsargs Sanantonio "Spurs" vienībā no 1973. līdz 1978. gadam, "Nuggets" ir piektais klubs trenera karjeras laikā. Viens no šiem pieciem nav NBA klubs - no 1989. līdz 1991. gadam Karls bija Madrides "Real" galvenais treneris. Uz Denveru Karls pārcēlās 2005. gadā.

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com

 +10 [+] [-]

, 2009-08-30 10:52, pirms 15 gadiem
Nu, man jau šis treneris liekas pat ļoti labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja