Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Orlando nepiedalīsies vairāksolīšanā par Gortatu

Orlando nepiedalīsies vairāksolīšanā par Gortatu
Marcins Gortats
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Orlando "Magic" ģenerālmenedžeris Otiss Smits izteicies, ka klubs nemēģinās pārsolīt citas komandai, lai par katru cenu noturētu poļu centru Marcinu Gortatu.

Orlando "Magic" par katru cenu nemēģinās paturēt Marcinu Gortatu, atklājis klubs ģenerālmenedžeris Otiss Smits. Gortats aizvadītajā sezonā pierādīja sevi kā lielisku Dvaita Hovarda aizvietotāju, tādējādi piesaistot interesi no citām komandām. Pagājušajā sezonā poļu centrs saņēma 770 000 ASV dolāru, bet atsevišķas komandas varētu piedāvāt viņam pat līgumu, kas būtu vērts vairākus miljonus.

Ja citu komandu piedāvājumi tuvotos piecu miljonu robežai, tad "Magic" necenstos noturēt Gortatu. Šajā starpsezonā klubs jau iemainīja dārgu spēlētāju Vinsa Kārtera personā, kas būtiski palielināja komandas algu izmaksas. Turklāt pašreiz līgumi ir astoņiem spēlētājiem, bet līgas minimums ir 13 spēlētāji sastāvā, kas nozīmē, ka vēl piecus spēlētājus nāksies pievienot.

Izmantotie resursi:
orlandosentinel.com

     [+] [-]

, 2009-06-30 16:38, pirms 15 gadiem
Gortats EČ piedalīsies?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-30 20:22, pirms 15 gadiem
saprotama orlando nostāja - ja tev ir howards, rezerves centram nav jamaksa 5 m gada, gan jau atradis nākamo jauno centru, kā savulaik pašu gortatu, kuram dos iespeju sevi apliecinat....