Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gūdens labprāt paliktu Sanantonio

Andrejs Siliņš

Gūdens labprāt paliktu Sanantonio
Tims Dankans un Drū Gūdens
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" spēka uzbrucējs Drū Gūdens,kuram līgums beigsies šovasar, izteicies, ka ļoti labprāt arī turpmāk paliktu Grega Popoviča vadītajā komandā.

Šo sezonu Gūdens uzsāka Čikāgas "Bulls" formā, tomēr maiņu darījumu termiņa pēdējās stundās tika aizmainīts uz vienu no vājākajām līgas komandām Sakramento "Kings". Jaunās komandas sastāvā Gūdens aizvadīja tikai vienu maču, bet 1. martā klubs izpirka spēlētāja līgumu, kā rezultātā basketbolists kļuva par brīvo aģentu.

Divas dienas vēlāk parādījās informācija, ka Gūdens pievienosies Sanantonio "Spurs" un oficiāli paraksti uz līguma tika likti pāris dienas vēlāk - 5. martā. 19 mačos "Spurs" rindās vienu reizi Gūdens devās laukumā starta pieciniekā, vidēji 16,8 minūtēs gūti 9,8 punkti un izcīnītas 4,4 atlēkušās bumbas. Jāpiezīmē, ka visos rādītājos sasniegti zemākie cipari karjeras laikā.

"Man patiktu arī turpmāk būt daļai no šīs organizācijas," teica Gūdens, kura māte ir somiete. "Tomēr tas ir kaut kas tāds, par ko skaidrība būs vasarā. Es šeit pavadīju lielisku laiku, un šī bija lieliska pieredze manā karjerā. Lai kas arī notiks tālāk, šīs būs pāris atcerēties vērtas lapaspuses manā grāmatā."

Izmantotie resursi:
mysanantonio.com

  -1 [+] [-]

, 2009-04-30 19:24, pirms 15 gadiem
Baumo jau, ka Spurs vasarā met acis uz Rašīdu Volesu... Gudenam, Volesam un Dankanam visiem nedomāju, ka komandā vietas atradīsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja