Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kolisons traumēts, Varežao pamet "Cavs" nometni un citi NBA jaunumi

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Kolisons traumēts, Varežao pamet "Cavs" nometni un citi NBA jaunumi
Andersons Varežao
Foto: AP/Scanpix

Sākoties NBA klubu oficiālajiem treniņiem, aktualizējas jaunumi no komandu nometnēm. Šodien praktiski kļuvis zināms, ka Karmelo Entonijs sezonu tomēr uzsāks Denveras ''Nuggets'' sastāvā, bet Andersons Varežao ģimenes apstākļu dēļ atgriezies Brazīlijā.

Darījums starp ''Nuggets'' un ''Nets'' nenotiks

Kā vēsta ESPN, iepriekš plānotais četru komandu spēlētāju apmaiņas darījums, kā rezultātā Ņūdžersijas ''Nets'' savā sastāvā iegūtu Denveras ''Nuggets'' līderi Karmelo Entoniju, zaudējis savu aktualitāti. Situācijai tuvu stāvošas personas atklājušas, ka ''Nets'' komanda ar galveno treneri Eiveriju Džonsonu priekšgalā nevēlas vilcināties un gaidīt uz Entoniju, tā vietā sākot nopietni gatavoties jaunajai sezonai. ''Es mīlu šos puišus, kuri patlaban ir manā rīcībā. Es ļoti ceru, ka spekulācijas par un ap Entonija iespējamo pārcelšanos uz ''Nets'' neietekmēs manu komandu,'' teic iepriekš minētais Džonsons, kuram šis būs pirmais gads ''Nets'' galvenā trenera amatā. Jau tagad skaidrs, ka Entonijs pēc šīs sezonas, visticamāk, pametīs Denveras komandu un kļūs par brīvo aģentu. Līdz ar to NBA eksperti uzsver, ka ''Nuggets'' līdz februārim centīsies savu līderi, kurš pērnajā sezonā vidēji ik mačā guva 28,2 punktus, aizmainīt uz citu komandu.

Varežao pametis ''Cavaliers'' treniņnometni

NBA kluba Klīvlendas ''Cavaliers'' spēka uzbrucējs Andersons Varežao pametis savas komandas treniņnometni un, ģimenes apstākļu spiests (aizsaulē aizgājis spēlētāja vectētiņš), atgriezies savā dzimtenē Brazīlijā. Pagaidām vēl nav zināms, kad Varežao varētu atgriezties Klīvlendā. ''Endijam ir ģimenes lietas, kas jānokārto. Šorīt ar viņu parunāju un ieteicu viņam savest lietas kārtībā, jo ģimene tomēr ir svarīgākā lieta pasaulē. Gaidām Endiju atpakaļ ierindā un gaidām no viņa lielu pienesumu komandas panākumos šosezon,'' teic ''Cavaliers'' galvenais treneris Bairons Skots. Enerģiskajam spēka uzbrucējam Klīvlendas klubā šosezon varētu būt liela loma, galvenokārt pateicoties tam, ka komandu pametuši abi centri – Židrūns Ilgausks un Šakils O'Nīls.

Kolisons izlaidīs ''Thunder'' treniņnometni

Oklahomsitijas ''Thunder'' spēka uzbrucējs Niks Kolisons kreisās kājas savainojuma dēļ izlaidīs komandas pirmssezonas treniņus, pavēstījuši kluba pārstāvji. Pirmo pirmssezonas pārbaudes spēli ''Thunder'' aizvadīs 6. oktobrī, tiekoties ar Šarlotes ''Bobcats'', bet regulārais čempionāts sāksies mēnesi vēlāk. Treniņnometni ierobežotā režīmā nāksies aizvadīt arī serbu centra spēlētājam Nenadam Krstičam, kuram pagājušonedēļ tika veikta labās rokas operācija. Plānots, ka abi iepriekš minētie vīri uz sezonas sākumu būs gatavi cīnīties par visiem 100%.

''Magic'' piedāvās Hovardam turpināt sadarbību

Kā vēstīts laikrakstā ''Orlando Sentinel'', NBA vienība Orlando ''Magic'' nākamvasar piedāvās pagarināt līgumu komandas vadošajam spēlētājam Dvaitam Hovardam, kuram līgums ar Floridas komandu vēl spēkā uz diviem gadiem. Pats spēlētājs ir mierā ar šādu variantu, sakot: ''Es plānoju šeit spēlēt mūžīgi! Es vienkārši mīlu Orlando!''

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs: Half man half amazing

 +19 [+] [-]

, 2010-09-29 19:33, pirms 14 gadiem
Half man half amazing rakstīja: Visi pamet Cavs play off nespīd šiem
izlasi ko vairāk par raksta virsrakstu pirms iepļūti kaut ko

  +9 [+] [-]

, 2010-09-29 20:05, pirms 14 gadiem
Respekt Howardam, lai gan bieži vien tādiem tekstiem nevar ticēt + vēl komandas vēlmes un intereses.

     [+] [-]

, 2010-09-29 21:15, pirms 14 gadiem
McRELE rakstīja: izlasi ko vairāk par raksta virsrakstu pirms iepļūti kaut ko
es arī izlasiju vnk saku to kontekstā

  +2 [+] [-]

, 2010-09-29 23:18, pirms 14 gadiem
Howards tiešām malacis

     [+] [-]

, 2010-10-01 17:46, pirms 14 gadiem
Un atkal Cavs ir nekas žel Mo Williamsa