Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" pagarina līgumus ar Gordonu un Grifinu

Andrejs Siliņš

"Clippers" pagarina līgumus ar Gordonu un Grifinu
Eriks Gordons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Clippers" vadība izmantojusi iespēju pagarināt līgumus ar saviem jaunajiem talantiem Eriku Grodonu un Bleiku Grifinu vēl uz sezonu.

Gordonu, kurš šovasar ASV valstsvienības rindās kļuva arī par pasaules čempionu, "Clippers" ar septīto kārtas numuru izvēlējās 2008. gada draftā un šī būs trešā spēlētāja sezona NBA. Sākotnējo līgumu uz trim sezonām klubam bija iespēja pagarināt uz vēl vienu, un tas arī tika izdarīts. 21 gadu vecais aizsargs pagājušajā sezonā "Clippers" labā 62 spēlēs vidēji laukumā pavadīja 36 minūtes, guva 16,9 punktus, atdeva trīs rezultatīvas piespēles un izcīnīja 2,6 atlēkušās bumbas.

Gadu jaunākais Bleiks Grifins tika nodraftēts pagājušā gada draftā ar pirmo kārtas numuru, taču savainojumu dēļ aizvadīja vien septiņas spēles. Tajās spēka uzbrucējs laukumā pavadīja 28 minūtes, guva 13,7 punktus un izcīnīja 8,1 atlēkušo bumbu, kā arī atdeva 2,1 rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-09-29 00:33, pirms 14 gadiem
F24B rakstīja: Grifins taču neaizvadīja nevienu oficiālu sezonas spēli NBA. Tās 7 spēles bija pirms sezonas, ko derētu arī norādīt.
tieši to pašu gribēju teikt, vēl lai pārliecinātos iegāju NBA.com un tā arī ir. Katrā ziņā ar Griffinu ierindā un labi spēlējošu Gordonu, Clippers varētu pacīnīties rietumu konferencē par vietu play-off.

  +7 [+] [-]

, 2010-09-29 00:34, pirms 14 gadiem
F24B rakstīja: Grifins taču neaizvadīja nevienu oficiālu sezonas spēli NBA. Tās 7 spēles bija pirms sezonas, ko derētu arī norādīt.
ai sitam autoram kludas un neprecizitaates ir vairak kaa saprasanas...brinos ka vinjam lauj vispar rakstit...visas 7 speles vinjs aizvadija no 9-23 oktobrim..diez vai AUTOR tad ir sezona NBA....

     [+] [-]

, 2010-09-29 00:37, pirms 14 gadiem
miami rakstīja: tieši to pašu gribēju teikt, vēl lai pārliecinātos iegāju NBA.com un tā arī ir. Katrā ziņā ar Griffinu ierindā un labi spēlējošu Gordonu, Clippers varētu pacīnīties rietumu konferencē par vietu play-off.
mja tikai viss atkarigs vai Grifins nedabus atkal kadu traumu..speks un talants jau ir un meistaribu iegus spelejot..bet traumas garajiem var diezgan sabojat visu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-29 01:15, pirms 14 gadiem
tikko atcerejos kaa skatijos Griffina speles , kad vinsh veel speeleeja NCAA, tas bija vnk WOW kaa vinjsh tur aardijaas!!!

     [+] [-]

, 2010-10-01 19:23, pirms 14 gadiem
lambijs rakstīja: tikko atcerejos kaa skatijos Griffina speles , kad vinsh veel speeleeja NCAA, tas bija vnk WOW kaa vinjsh tur aardijaas!!!
Atceros, veel danku paari MBengam!