Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ričardsonam sods par braukšanu dzērumā

Andrejs Siliņš

Ričardsonam sods par braukšanu dzērumā
Džeisons Ričardsons
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vadība nolēmusi piešķirt Fīniksas "Suns" kluba aizsargam Džeisonam Ričardsonam divu spēļu diskvalifikāciju, jo basketbolists pieķerts braucot dzērumā.

Ričardsons tika pieķerts, pārvietojoties ar automobili dzēruma stāvoklī, tādējādi pārkāpdams Arizonas štata likumu. Līgas vadība arī nolēmusi spēlētājam uzlikt sodu - pirmo divu spēļu diskvalifikācija gaidāmajā sezonā. Šī ir jau trešā reize, kad Ričardsons iesaistīts likuma pārkāpumā kopš pārcelšanās uz Fīniksu.

2008. gada izskaņā basketbolistu pieķēra braucot dzērumā, bet šī gada 15. februārī Ričardsons tia arestēts pēc tam, kad pieķerts par ātruma pārsniegšanu. Vietā, kr drīksteja braukt ar 35 jūdzēm stundā spēlētājs pārvietojās ar 90 jūdzēm stundā. Pie tam automašīnas aizmugurējā sēdeklī atradās Ričardsona trīs gadus vecais dēls, lieki teikt - nepiesprādzēts.

Bijušais Oklendas publikas mīlulis ir divkārtējs NBA "Slam Dunk" konkursu čempions, kā arī 2002. gadā tika iekļauts labāko līgas debitantu simboliskajā pieciniekā. Pēc aizmainīšanas no Goldensteitas "Warriors" Ričardsons spēlējis Šarlotes "Bobcats" un Fīniksas "Suns".

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs: Ainars20
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-08-29 02:31, pirms 15 gadiem
jaa un peteris nenopirka pienu desmitos no rita,, bet tikai uz vakara pusi ;(

     [+] [-]

, 2009-08-29 02:32, pirms 15 gadiem
zinājāt, ka Žeņa angliski izrunā, kā Žoanna ?

     [+] [-]

, 2009-09-04 10:58, pirms 15 gadiem
zinajat ka alkaholu pec 22.00. oficiali vairs nepardod??