Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Dalasā bija lieliski, tāpat kā Vašingtonā, taču šeit jūtu pavisam citu degsmi"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis: "Dalasā bija lieliski, tāpat kā Vašingtonā, taču šeit jūtu pavisam citu degsmi"
Kristaps Porziņģis. Foto: @GwashburnGlobe

LETA. Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Bostonas "Celtics" komandai pievienojies ar mērķi padarīt to labāku, ceturtdien notikušajā preses konferencē uzsvēra Porziņģis.

"Šis man bija viegls lēmums, nav daudz ko teikt. Iespēja spēlēt šādā komandā un tai palīdzēt kļūt labākai ļoti atviegloja šo lēmumu," uzsvēra Porziņģis.

Latvijas basketbolistam būs iespēja spēlēt kopā ar tādām līgas zvaigznēm kā Džeilenu Braunu un Džeisonu Teitamu. "Ceru, ka ar savām prasmēm un talantu palīdzēšu noņemt spiedienu no viņiem. Esmu šeit, lai padarītu šo komandu labāku," atzīmēja Porziņģis, kurš minēja, ka spēlēšana kopā ar Braunu un Teitamu arī viņam var pavērt iespējas uzbrukumā.

Nonākšana "Celtics" komandā likusi Porziņģim arī apjaust, cik patiesībā daudz viņam pietrūkusi atrašanās uz lielās skatuves. "Dalasā bija lieliski, tāpat kā Vašingtonā, taču šajā komandā jūtu pavisam citu degsmi," teica Porziņģis.

Iepriekšējā karjerā klubos un izlasē Porziņģis spēlējis ar 6.numuru, bet "Celtics" komandā viņam bija jāizvēlas cits numurs un latvietis lēma, ka turpmāk spēlēs ar 8. "Bija tikai daži numuri, kas pieejami. Izvēle bija starp dažiem viencipara skaitļiem - 4 vai 8, un es izvēlējos 8," atklāja Porziņģis.

Latvijas basketbolists arī pauda, ka aizvadījis savu labāko sezonu karjerā un juties labi gan fiziski, gan mentāli. "Ieguldītais darbs atmaksājās, jūtu, ka mans ķermenis kļuva nobriedušāks un ceru, ka priekšā ir vēl vairāki labi gadi," stāstīja Porziņģis.

Liepājnieks līdz šim tikai divās sezonās piedalījies izslēgšanas turnīrā, kopā ar Dalasas "Mavericks" aizvadot desmit "play-off" mačus.

"Esmu bijis izslēgšanas turnīrā un zinu, kā tas ir. Regulārajā čempionātā jāveido kopējā ķīmija, uz kuru varam balstīt savu spēli izslēgšanas turnīrā," par spēlēšanu komandā, kas "play-off" cīnījusies deviņas sezonas pēc kārtas, teica Porziņģis.

Porziņģis "Celtics" sastāvā nonāca trīs komandu darījumā, kurā bija iesaistīta viņa iepriekš pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" un Memfisas "Grizzlies". Sākotnēji izziņotais maiņas darījums gan nojuka.

"Jau taisījos iet gulēt un vienā brīdī uzzināju, ka darījums nav izdevies. Apmēram plkst.4 tomēr aizgāju gulēt, un, kad pamodos, uzzināju, ka darījums tomēr ir noslēgts," pagājušās nedēļas notikumus atcerējās Porziņģis.

Porziņģim līgumā palicis viens gads un "Celtics" ģenerālmenedžeris Bredlijs Stīvenss atzīmēja, ka arī tas kaut kad ar viņu tikšot pārrunāts. Stīvenss uzsvēra, ka komandai patīk Porziņģis un tā, iespējams, vēlētos viņu Bostonā redzēt arī turpmāk.

Savukārt "Celtics" galvenais treneris Džo Mazulla uzsvēra, ka redz, kādā veidā Porziņģis var iekļauties komandas identitātē.

"Kristapa spēle ar muguru pret grozu stiprinās mūsu uzbrukumu tajās pozīcijās, kas iepriekš bijušas problemātiskas," teica Mazulla, uzsverot, ka Porziņģis spēcinās komandu ne tikai laukumā, bet arī ģērbtuvē.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-30 00:16, pirms gada
Viens žurnālists jau izcēlās ar tvītu saliekot kopā atbildes no divu daļu jautājuma un pasniedzot to kā vienu..
Tas par to gatavību play off sakarā.

  +3 [+] [-]

, 2023-06-30 00:21, pirms gada
Liela daļa žurnālistu vispār fišku nerubī...
Kristaps super puika! Bostona ir izvilkusi Džokeri!

  +3 [+] [-]

, 2023-06-30 00:48, pirms gada
Ja Bos dabūs titulu nākamsezon, tas būs kosmoss.

     [+] [-]

, 2023-06-30 00:53, pirms gada
Porziņgis ir Liepājā, pareizi?!

  +1 [+] [-]

, 2023-06-30 00:54, pirms gada
Vienīgais kas uztrauc vai Bostonas komanda " neatriebsies" un neboikotēs KP dēļ tā ka aizmainija Smārtu , tomēr 9 gadi komandā un viens no līderiem.

     [+] [-]

, 2023-06-30 00:58, pirms gada
Porzingis says he went to bed at 4 a.m. back home in Latvia last week, and then woke up the next morning as a Celtic in Boston

  +4 [+] [-]

, 2023-06-30 01:14, pirms gada
Edyy55 rakstīja: Vienīgais kas uztrauc vai Bostonas komanda " neatriebsies" un neboikotēs KP dēļ tā ka aizmainija Smārtu , tomēr 9 gadi komandā un viens no līderiem.
Kāds tur sakars ar KP? Ja uz kādu var dusmoties tas ir GM.Tas ir protams ja viņiem vajag vainīgo. Realitātē par Smārtu dabuja KP un divus pikus.Tas ir kosmoss. Smārtam ir sācies regress fiziski.Aizsardzībā viņš pats sevi ir iedzinis bedrē ar savu fizisko stilu. Viņš ir soli lēnāks.
Uzbrukumā visi zin kāds viņš ir un saspēles vadīšanā tāda pati kā uzbrukums.

Ja KP aizgāja gulēt 4 no rīta,tad uz to brīdi nekādas info par Smārtu nebija. Treids joprojām bija ar Klipers un Brogdonu.

     [+] [-]

, 2023-06-30 01:22, pirms gada
* "Porziņģim līgumā palicis viens gads un "Celtics" ģenerālmenedžeris Bredlijs Stīvenss atzīmēja, ka arī tas kaut kad ar viņu tikšot pārrunāts. Stīvenss uzsvēra, ka komandai patīk Porziņģis un tā, iespējams, vēlētos viņu Bostonā redzēt arī turpmāk."

Mani mulsina tas "iespējams". Negribas ticēt, ka šis varētu būt viena gada projekts.

  +2 [+] [-]

, 2023-06-30 01:28, pirms gada
damokla_zobens_22 rakstīja: * "Porziņģim līgumā palicis viens gads un "Celtics" ģenerālmenedžeris Bredlijs Stīvenss atzīmēja, ka arī tas kaut kad ar viņu tikšot pārrunāts. Stīvenss uzsvēra, ka komandai patīk Porziņģis un tā, iespējams, vēlētos viņu Bostonā redzēt arī turpmāk."

Mani mulsina tas "iespējams". Negribas ticēt, ka šis varētu būt viena gada projekts.
Entie apskatnieki jau ir teikuši,ka būs extension uz divi gadi ap sesto jūliju,jo tas ir periods kurā var sākt parakstīt extension.Galīgi neticas,ka būtu optojis iekšā bez atrunāta extension. Var parakstīt tagad uz divi gadi,vai gaidīt 6 mēneši četru gadu līguma.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-30 01:30, pirms gada
oxa rakstīja: Porziņgis ir Liepājā, pareizi?!
Aizvakar aizlidoja uz Bostonu

     [+] [-]

, 2023-06-30 01:33, pirms gada
Edyy55 rakstīja: Vienīgais kas uztrauc vai Bostonas komanda " neatriebsies" un neboikotēs KP dēļ tā ka aizmainija Smārtu , tomēr 9 gadi komandā un viens no līderiem.
Horfords jau vakar pirmais no Celtics komandas biedriem piesekoja KP Instagram, un horfords ir vecakais spēlētājs komanda taka tur domāju nebūs problemu

     [+] [-]

, 2023-06-30 02:27, pirms gada
GreenBoston#7 rakstīja: Kāds tur sakars ar KP? Ja uz kādu var dusmoties tas ir GM.Tas ir protams ja viņiem vajag vainīgo. Realitātē par Smārtu dabuja KP un divus pikus.Tas ir kosmoss. Smārtam ir sācies regress fiziski.Aizsardzībā viņš pats sevi ir iedzinis bedrē ar savu fizisko stilu. Viņš ir soli lēnāks.
Uzbrukumā visi zin kāds viņš ir un saspēles vadīšanā tāda pati kā uzbrukums.

Ja KP aizgāja gulēt 4 no rīta,tad uz to brīdi nekādas info par Smārtu nebija. Treids joprojām bija ar Klipers un Brogdonu.
Smārtam sācies regress, bet gadu atpakaļ dabūja DPOY Vecīt, kurā dimensijā tu dzīvo? Smārts joprojām ir, ja ne labākais, tad top 5 aizsargs līgā

  -1 [+] [-]

, 2023-06-30 02:56, pirms gada
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Smārtam sācies regress, bet gadu atpakaļ dabūja DPOY Vecīt, kurā dimensijā tu dzīvo? Smārts joprojām ir, ja ne labākais, tad top 5 aizsargs līgā
Pagarš sezon vins bija otrais labākais komanda aiz Waita

     [+] [-]

, 2023-06-30 05:33, pirms gada
Rīt aizmainītu uz citu pilsētu, teiktu atkal to pašu...

  -4 [+] [-]

, 2023-06-30 05:42, pirms gada
Šobrīd lielākais sasniegums ar ko mūsu abi NBA spēlētāji izceļās ir tas, ka abi pabijuši jau 4 komandās.

     [+] [-]

, 2023-06-30 06:16, pirms gada

  +2 [+] [-]

, 2023-06-30 07:49, pirms gada
bļāviens-nu rakstīja: Rīt aizmainītu uz citu pilsētu, teiktu atkal to pašu...
Incanti, kas būtu jāsaka profesionālam sportistam šādos gadījumos, pat ja nokļuvis ne tajā spēcīgākajā klubā? Sveika mēslu bedre, jūs te visi esat pilnīgākie loxi un lūzeri, es turpmākos gadus grasos laist luni! Tā laikam?

     [+] [-]

, 2023-06-30 07:54, pirms gada
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Smārtam sācies regress, bet gadu atpakaļ dabūja DPOY Vecīt, kurā dimensijā tu dzīvo? Smārts joprojām ir, ja ne labākais, tad top 5 aizsargs līgā
Viņš varēja dabūt arī DPOY kaut vai desmit viņus,bet tas nemaina faktu ka Smārts fiziski ir sevi nomocījis.Šis tavs teksts parāda,ka tu dikti daudz ķeltu spēles pagāšgad neredzēji. Pa visu PO varēja sakasīt pāris spēles kur viņš izskatijās kaut cik pēc sevis aizsardzībā
Labākais līgā tev viņš,bet realitātē nebija pat labākais komandā.

     [+] [-]

, 2023-06-30 12:23, pirms gada
aksels82inbox.lv rakstīja: Šobrīd lielākais sasniegums ar ko mūsu abi NBA spēlētāji izceļās ir tas, ka abi pabijuši jau 4 komandās.
KP tomēr ir bijis izvēlēts all stars tā ka beidz

     [+] [-]

, 2023-06-30 13:20, pirms gada
aksels82inbox.lv rakstīja: Šobrīd lielākais sasniegums ar ko mūsu abi NBA spēlētāji izceļās ir tas, ka abi pabijuši jau 4 komandās.
jā čali, tev Barons zīmogs uz mūžu, daudz rievas tajā podā ko nēsā uz pleciem tev nav.

     [+] [-]

, 2023-06-30 15:27, pirms gada
JurisT rakstīja: jā čali, tev Barons zīmogs uz mūžu, daudz rievas tajā podā ko nēsā uz pleciem tev nav.
Kāds Barons?
Un ko es nepareizi pateicu?

     [+] [-]

, 2023-06-30 17:06, pirms gada
Man patīk, kā Bostona visi runā par komandu, gan treneri, gan spēlētāji, nav tā, kā bija Dalasā, kur jaunais treneris Kids pirmajā intervijā- mēs veidosim komandu ap Luku.. kas tur vispār var sanākt, ja jau kodolā, fokuss ir uz viena spēlētāja prioritizēšanu?!

     [+] [-]

, 2023-06-30 19:01, pirms gada
Bostonā nav muļķi ,komanda ar bagātām tradīcijām.Tur vienmēr ir spēlējušas zvaigznes un nav bijis tā ka viss ir likts tikai uz vienu špīleri,tieši otrādi viņiem pat labajos laikos komandā bija vismaz 3 stāri un pārējie kapļi kas bija arī vērtīgi kadri.Galvenais KP atrast kopīgu valodu laukumā ar partneriem,bet nu pirmais tomēr labi nokapāt PK.

     [+] [-]

, 2023-06-30 19:13, pirms gada
cerams,ka Bostonā viņu mācēs "pielietot",ka nebūs kā Maverics,kur galvenais nemācēja izmantot KP un Dončiča duetu
tā kā daudz kas atkarīgs no galvenā trenera..nolaist pa pieskari nav liela māksla, bet ja pratīs izmantot,tad uhh...