Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hovards: "Mūsu fani ir pelnījuši titulu"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Hovards: "Mūsu fani ir pelnījuši titulu"
Vai Stens Van Gandijs un Dvaits Hovards nākamajā sezonā būs vienā komandā?
Foto: AFP/Scanpix

Orlando "Magic" centrs Dvaits Hovards pēc izgāšanās izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, kur viņa komanda ar 2-4 zaudēja Atlantai, atzina, ka turpinās cīnīties, lai palīdzētu Floridas komandai izcīnīt titulu, kuru tās fani esot pelnījuši.

"Šobrīd pats galvenais ir saprast to, kā man kļūt labākam. Nav pat runa par to, kurā komandā es spēlēšu. Pašreiz esmu "Magic" spēlētājs, tāpēc visas spekulācijas var beigties," uzreiz pēc izstāšanās no "play off" turnīra teica Orlando līderis Dvaits Hovards.

Līgas labākais aizsardzības spēlētājs savas komandas faniem novēl ticēt komandai: "Turpiniet ticēt! Kļūs labāk... Darīšu visu, ko spēju, lai vadītu savas pilsētas komandu. Mūsu fani ir pelnījuši titulu. Turpināšu cīnīties – tas ir viss, ko varu darīt."

Pamatīgi vīlies par "Magic" fiasko bija vienības galvenais treneris Stens Van Gandijs: "Lielākā vilšanās ir apstāklī, ka komanda ar tādu lielisku spēlētāju un cīnītāju kā Hovards nespēja tikt ārā no bedres, kas radās pašā sērijas sākumā. Galvenais zaudējuma iemesls bija atlēkušās bumbas. Zīmīgi, ka viņu pēdējā uzbrukumā netikām pie atlēkušās bumbas aizsardzībā. Tas bija visnotaļ simboliski."

"Eksperti mūs nenovērtēja. Viņi nekad nerunā par "Hawks", bet gan par Orlando, Čikāgu, Bostonu un Maiami, teica "Hawks" superzvaigzne Džo Džonsons, kurš 8.2 sekundes pirms mača beigām izcīnīja ļoti svarīgu atlēkušo bumbu uzbrukumā, pēc kuras divus soda metienus realizēja Džamāls Krofords. "Vienkārši vēlējos būt lietderīgs. Tobrīd kombinācija bija "pick-and-roll" uz Alu Horfordu vai Krofordu, taču neizdevās to izspēlēt, toties es spēju aizsniegties līdz atlēkušajai bumbai."

Ironiski, ka pēc vienas no pēdējām regulārās sezonas spēlēm, kurā "Magic" tikās ar "Bulls", Orlando saspēles vadītājs Džamīrs Nelsons savam kolēģim "Bulls" sastāvā Derikam Rouzam pačukstējis novēlējumu: "Tiekamies "play off" 2. kārtā!" Šogad nesanāks...

Izmantotie resursi:
Orlando news, information, weather, hurricane...
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-04-29 12:08, pirms 13 gadiem
Man vairāk liekas ka Gandījs ir sevi šajā komandā izsmēlis un ir jāpaņem pauze, vai jānomaina komanda

  +3 [+] [-]

, 2011-04-29 12:13, pirms 13 gadiem
Un atkal "eksperts" Skudrinieks iepir...a pelke. Varbut Turkoglu ir tas jaunais speletajs, kam ar Magic komandas biedriem vajadzetu baigi saspeleties? Vai Arenas, kurs speleja visai epizodiski praktiski tikai mainot pamata saspelnieku Nelsonu?
Gasols Lakers ari sezonas vidu pievienojas un uzreiz pastiprinaja Lakerus ta, ka speleja pirmaja sezona finala. Ta pat vel ir pietiekami piemeru, kad sezonas vidus mainas specigi pastiprina komandu.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-29 12:52, pirms 13 gadiem
Nu VanGandijs nevelk "laukumu", nespēj savākt komandu, nekādas taktikas. Nu labi, taktika jau noteikti bija, bet Atlantas treneris VanGandiju atstāja sausā Arī pats Hovards cik ir dzirdēts, nav pēc rakstura līderis! Viņš laukumā spēlē kā līderis, bet laukuma malā un ģērbtuvēs esot klusākais cilvēks Tas gan nav nekāds pārmetums Hovardam, bet varbūt Orlando vajag tomēr atrast vel vienu zvaigzni, harizmātisku līderi, kurš spētu komandu vajadzīgos brīžos "uzvilkt". Bet tādu zvaigžņu līgā nemaz nav tik daudz... Būs baigi žēl, ja Magic draftējot pēdējo desmitgadu dominējošākos centra spēlētājus, tik vien būs ieguvuši kā iekļūt pāris reizes lielajā finālā un tur bez ierunām zaudēt!

  -1 [+] [-]

, 2011-04-29 12:56, pirms 13 gadiem
Nekas nākošgad leikeros dabūs titulu

  +1 [+] [-]

, 2011-04-29 13:19, pirms 13 gadiem
Nesaprotu ko te visi runā par Leikeriem. Viņiem nav salary cap. Vienīgais veids kā dabūt Dvaitu ir tikt vaļā no Bainama. Un LAL Hovards pagaidām nav vajadzīgs.

  +4 [+] [-]

, 2011-04-29 14:04, pirms 13 gadiem
Buhanka rakstīja: Nekas nākošgad leikeros dabūs titulu
Nākošgad vēl līdz spēlēšanai jātiek...

  +1 [+] [-]

, 2011-04-29 16:05, pirms 13 gadiem
nuuu RD fani salidzinot ar citu KHL faniem arii buutu pelniijushi titulu beet Medvedzevs saka- GO f**K YOURSELF

  -1 [+] [-]

, 2011-04-29 18:18, pirms 13 gadiem
Ulrih, nevar salīdzināt šī gada Magic sastāva maiņu ar to, ka Lakers pienāca Gazols, jo Lakeros spēlēja planētas labākais basketbolists tomēr! un spēlē vēl aizvien

     [+] [-]

, 2011-04-29 19:13, pirms 13 gadiem
Vasarā vajadzētu ORL veikt lielas pārmaiņas. Manuprāt, arī Gandijs bija jānomaina. Spēles beigās nekad neesmu redzējis kādu kombināciju, sistēma tāda - iedot bumbu Nelsonam vai Turkam, un lai viņš uztaisa spēli. Vēl tgd atceros, kā Nelsonu Finālos turēja laukumā, lai gan šis tiko bija atgriezies no traumas un varēja redzēt, ka nevelk Alstons lieliski aizstāja viņu. Uzvarētāji sastāvu nemaina. ko gan tur vairs.
Sastāvam arī nepieciešamas izmaiņas. Aizsargu viņiem ir pārprodukcija, toties garajā galā pēc Gorhata aizmainīšanas ir paliels tukšums. Vasarā cerams to labos.
Nezinu, kā jums, bet man nepatīk Nelsons. Viņš nav playmakers, to komandā drīzāk dara Turks. Kā jau iepriekš minēja būs žēl, ja šie neizcīnīs čempi ar tādiem centra spēlētājiem kā Šaks un howards. Es tomēr ceru, ka howards paliks uzticams ORL

     [+] [-]

, 2011-04-29 22:48, pirms 13 gadiem
man orlando patika ka speleja pirms 3 gadiem, kaut pusfinala apspeleja manu favoritu LeBronu ar 4-2, bet finala bezierunu kapitulacija Lakeriem. Pec tiem ziedu laikiem, kad 3 groza lidinaja gan Luis, gan Turks, gan Air France ir garam. Visu barinju aizmainija, jo juta ka pret Lakeriem ir par isu, gribeja ka labak, bet sanaca ka pie mums! (tobis ka parasti). Tam visam mainisanam pamata ir apzinja ka lakers bez mega solinja apspelet nav iespejams, sogad moska tikai bostona vai miami to spej. Vel it ka ir cikaga. Visrealak tomer ka Bostona ko spes izdarit, visiem parejiem bus kasiens finala ar 4-2. Pasam nepatik tas fakts, bet Kobe ar Co ir baiga skabarga pakalja. Pats fanoju par Kingu, bet man tie parejie parejie bez Wade un Bosha neparliecina, it ka labi, bet ka tik nesanak tas pats Mo Willijamsa variants Clevlenda, James so ievilka pat all-star piecnieka, bet kas vins ir tagad??? NEKAS. Pat ena no Kinga spele labak! Wade gan ir labs, Bosh zem groziem ari Ok, bet parejie... Nav isti laba centra Miami, Bosh ir 4 numurs, bet preti lakeros stasies Gazols, Bynams un lielais pizdets zem groziem gan uzbrukuma, gan aizsardziba, nemaz nerunajot par uz mainju nakosho Odonu, kursh parejas NBA komadas par 90% saktu speli pamatsastava. Karoce ta konferencu pusfinala BOS ar 4:3 uzvar Miami, CHI - ATL 4:2, OKC : DAL 3:4, LAL - MEM 4:2, tad jau nak finali BOS - CHI 4:3, DAL - LAL 2:4 un saldais ediens final BOS - LAL 4:3 , reali, gan lakers ir stipraki, bet Polam un Co vajag Black Mamba uz vasaru aizsutit sabesijushos!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-04-30 00:10, pirms 13 gadiem
Orlando ir diez gan slikta komanda, kā arī SVG nav nekāds izcilais treneris. Viņi spēlē uz to, ka Howard ir jāsedz ar double team, lai vismaz viens no tiem lieliskajiem metējiem paliek brīvs. Tiklīdz kāda komandu spēj ierobežot Howardu one-on-one, tad GN