Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hawks" piebeidz "Magic", tālāk soļo arī "Lakers" un "Mavs"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Hawks" piebeidz "Magic", tālāk soļo arī "Lakers" un "Mavs"
Džamāls Krofords bija viens no galvenajiem "Magic" kapračiem
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī vēl trīs komandas pārvarējušas Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pirmo kārtu. Austrumu konferences pusfinālā tikusi Atlantas "Hawks", bet rietumos labāko četriniekā iekļuvušas Losandželosas "Lakers" un Dalasas "Mavericks".

"Hawks" aizsūta Hovardu atvaļinājumā

Pērn "Magic" Atlantu "play off" turnīrā saplosīja ar 4-0, pie tam uzvaras tika gūtas ar vidēji 25.3 punktu pārsvaru. Šogad "Hawks" mainīja taktiku spēlēs pret Orlando, atsakoties no "double team" likšanas uz Dvaitu Hovardu. "Magic" centrs tika segts pa vienam, kā rezultātā brīvi nepalika Orlando perimetra spēlētāji. Iepriekšējo maču zaudējusi ar 25 punktu starpību (76:101), Atlanta šodien savās mājās bija nopietni noskaņojusies un izcīnīja uzvaru ar 84:81. Orlando pēdējās sekundēs bija divas iespējas izraut neizšķirtu un ievest spēli papildlaikā, taču tas neizdevās. Džei Džei Rediks savu tālo aizmeta garām, bet Džeisona Ričardsona "trīnīti" nobloķēja Džošs Smits.

"Hawks" sastāvā rezultatīvākais ar 23 punktiem bija komandas līderis Džo Džonsons, viņam arī desmit atlēkušās bumbas, ar 19 no soliņa asistēja Džamāls Krofords, bet "double double" Alam Horfordam – 10+12. Orlando sastāvā 25+15 Hovardam. Atlanta 2. kārtā tiksies ar regulārās sezonas uzvarētāju Čikāgas "Bulls". Pirmais mačs pirmdien Čikāgā.

"Lakers" piebeidz "Hornets"

Pēdējo divu gadu čempione "Lakers" izcīnīja vēl vienu graujošu uzvaru pret Ņūorleānas "Hornets", šoreiz pie panākuma tiekot izbraukumā – 98:80. "Lakers" rezultatīvākais spēlētājs Kobī Braients 22 no saviem 24 punktiem sameta pirmajās trīs ceturtdaļās. "Lakers" dominēja zem groziem (43-30), kas atkal bija panākuma atslēga. Endrjū Bainamam 18 punkti un 12 atlēkušās bumbas. "Hornets sastāvā labākais punktu guvējs ar 19 bija Kārls Lendrijs, bet Krisam Polam pietrūka divu atlēkušo bumbu līdz "triple double" – desmit punkti, 11 rezultatīvas piespēles un astoņas bumbas zem groziem.

"Lakers" konferences pusfinālā tiksies ar Dalasas "Mavericks" (pirmā spēle pirmdienas vakarā "Staples Center" arēnā), kas viesos ar 103:96 pieveica Portlendas "Trail Blazers", sēriju savā labā noslēdzot ar 4-2. Mača laikā Dalasa prata atspēlēt 12 punktu deficītu. Dirks Novickis iemeta 33 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, bet lielisks no soliņa bija Džeisons Terijs, kurš mājinieku grozā salādēja 22 punktus. Mājinieku sastāvā 32+12 Džeraldam Vollesam, bet 24+10 Lamarkusam Aldridžam.

NBA "play off" 1. kārta, 29. aprīlis

SpēleRez.Sērijā
Hawks – Magic84:814-2
Hornets – Lakers80:982-4
Trail Blazers – Mavericks96:1032-4

Konferenču pusfināli

Austrumi
Bulls – Hawks
Heat – Celtics

Rietumi
Lakers – Mavericks
Spurs/Grizzlies – Thunder

Izmantotie resursi:
ESPN

1 2 37 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-04-29 09:12, pirms 13 gadiem
Nu ko, Dvaits dodas uz LAL ?
Slēpts komentārs: Ribeiro

     [+] [-]

, 2011-04-29 09:19, pirms 13 gadiem
Hawks jau sen to bija pelnījuši! tāpat kā Orlando - arī jau sen bija pelnījuši dabūt pa pakaļu... kā jau pagājušajā gadā prognozēju, tad Hawks šī būs tāda kā lūzuma sezona, jo vadošo špīleru talantam un lielajam potenciālam klāt nu ir nākusi arī pieredze.
būs ļoti interesants duelis - Bulls-Hawks - Buļļi - viena cilvēka komanda, Hawks - lielisks kolektīvais darbs.
Lakers-Mavs - nez kāpēc man šķiet, ka Mavs priekš Leikeriem ir parocīgāks pretinieks nekā Hornets un šajā sērijā viņiem ies vieglāk. domāju, Dalasa tīri morāli nav gatava izsist Leikerus no pleiofiem. toties lielajā finālā Leikers nespēlēs, vismaz gribētos tā cerēt!
Slēpts komentārs: wolf
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2011-04-29 09:25, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Es esmu par OKC vs Bulls finālu!
nu nez. Izklausās baigi nereāli....

  +4 [+] [-]

, 2011-04-29 09:26, pirms 13 gadiem
Tā ir, ka komandu pielasīja pilnu ar mazajiem, atstājot pusgarajā galā tādu kā caurumu. Turklāt mazo tik daudz, ka Arenas pat pie spēlēšanas lāga netika. Un ja tika tad savas minūtes aizvadīja slikti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-04-29 09:37, pirms 13 gadiem
Ribeiro rakstīja: Kas tur par WTF. Tas nav nekāds pārsteigums. Bulls tāpat lidos ārā kā Magic!
Tas ir parsteigums, nemot vera cik slikti Magic meta no distances visu seriju (iznemot ieprieksejo machu).

 +11 [+] [-]

, 2011-04-29 09:39, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Howards ārdījās, ārdījās, bet Pačūlija viņu savāca un savaldīja. Acīmredzami, ka Howarda ziedu laiki pamazām aiziet, jāgaida jauns varonis.
Lakers ļoti pārliecinoši. Šķiet pirmo reizi ieslēdza ap 75% spēka un pārlicinoši vinnēja. pirms tam kapāja ar 40-50% spēku. Tad, ka pretī nāks jau labāki pretinieki, tad kapās jau par 85% vai pat 90%. Un tad mēs redzēsim!
Portland mēģināja savu varoņdarbu atkārtot, iedzenot no lieliem mīnusiem, bet kā Lielais Dirks lika iekšā vienu pēc otra, tā Portlandai vajadzēja aiziet maliņā un paraudāt. Viss, game over, Dallas kvalificējas tālāk.

Ar cieņu,
Jūsu eksperts
Tu laikam esi cilveeks anti-sports.. kaadi veel ziedu laiku aizgaajushi, kaa HOwards aardiijaas, taa vins arii tagad aardaas, nav vina vaina, ka klubs nespeej nodroshinaat ar pienaaciigu atbalstu

  -2 [+] [-]

, 2011-04-29 09:55, pirms 13 gadiem
tas totalizātors ir tāds s**s, tas kas iekš sportacentra ... biju uzlicis Lakers, Lakers vinē man tik punktu norauj
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-04-29 10:29, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nu tu redzēsi, ka ar katru gadu Howarda overall tagad kritīsies.
Viņam tikai 26 gadi. Saprastu, ja viņam būtu 36, tad varētu runāt par to, ka ziedu laiki aiziet. Ļoti iespējams, ka viņš nākamsezon spēlēs citā komandā un iespējams, ka tāpēc arī overall kritīsies, jo nespēlēs vairs komandā tik svarīgu lomu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-04-29 10:53, pirms 13 gadiem
minkanak rakstīja: Viņam tikai 26 gadi. Saprastu, ja viņam būtu 36, tad varētu runāt par to, ka ziedu laiki aiziet. Ļoti iespējams, ka viņš nākamsezon spēlēs citā komandā un iespējams, ka tāpēc arī overall kritīsies, jo nespēlēs vairs komandā tik svarīgu lomu.
Tak neuztver nopietni. Howardam labākie karjeras stati, tāpēc pretargumentēt ir muļķīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-04-29 10:59, pirms 13 gadiem
domaaju, ka LAL howards viennoziimiigi nav vajadziigs. man liekas, ka magic noraka sezonas viduu notikusii mainja, jo ne turkogluu, ne richardsons uz sevi liktaas ceriibas neattaisnoja, kaa arii van gandijs sevi laikam kaa magic vadonis ir izsmeelis. zheel ka portlenda pakaasa...

  +8 [+] [-]

, 2011-04-29 11:02, pirms 13 gadiem
Buļļi viena cilvēka komanda?! tu ko pīpē? Tur ir Dengs kurš ir ļoti produktīvs, Noa zvērs, Buzers, lai gan varetu spelet labak ka lidz šim, Bogans, Korvers....nesliktaka komandas spēle ka Atlantai
Emilio rakstīja: Hawks jau sen to bija pelnījuši! tāpat kā Orlando - arī jau sen bija pelnījuši dabūt pa pakaļu... kā jau pagājušajā gadā prognozēju, tad Hawks šī būs tāda kā lūzuma sezona, jo vadošo špīleru talantam un lielajam potenciālam klāt nu ir nākusi arī pieredze.
būs ļoti interesants duelis - Bulls-Hawks - Buļļi - viena cilvēka komanda, Hawks - lielisks kolektīvais darbs.
Lakers-Mavs - nez kāpēc man šķiet, ka Mavs priekš Leikeriem ir parocīgāks pretinieks nekā Hornets un šajā sērijā viņiem ies vieglāk. domāju, Dalasa tīri morāli nav gatava izsist Leikerus no pleiofiem. toties lielajā finālā Leikers nespēlēs, vismaz gribētos tā cerēt!

  -3 [+] [-]

, 2011-04-29 12:12, pirms 13 gadiem
tas_pats rakstīja: Nu ko, Dvaits dodas uz LAL ?
Huļi Lakers vajag kaut kādu Dvaitu, ja viņiem ir labāks C - Bainums? Vismaz šis jaunais puisis nestrādā sūdus un nepelna nevajadzīgas TP. Kā arī Lakers ir puikas, kas var iemest un aizsargāt grozu.

@tagad, Korvers, imho, ir Bulls, clutch spēlētājs. Iedod viņam bumbu pēdējās spēles sekundēs un viņš noteikti iemetīs 3pt.

  +8 [+] [-]

, 2011-04-29 12:39, pirms 13 gadiem
Tu saki? rakstīja: Huļi Lakers vajag kaut kādu Dvaitu, ja viņiem ir labāks C - Bainums? Vismaz šis jaunais puisis nestrādā sūdus un nepelna nevajadzīgas TP.
Kā tad, labākais centrs, kurš labākajā gadījumā tikai pusi sezonas nav traumēts! Bainums protams ir ļoti labs spēlētājs un tiešām var būt varētu sacensties ar Dvaitu par labākā centra spēlētāja godu, bet diemžēl pārāk traumatisks Un līdz ar to arī visi tālākie salīdzinājumi abu šo centra spēlētāju starpā kļūst bezjēdzīgi...

     [+] [-]

, 2011-04-29 13:05, pirms 13 gadiem
SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEER Hawks!!!!! Beidzot sagaidīju šo brīdi, ka viņi tiek tālāk

  -2 [+] [-]

, 2011-04-29 13:21, pirms 13 gadiem
Go lakers! 3rd titulu pēc kārtas!

  +1 [+] [-]

, 2011-04-29 13:49, pirms 13 gadiem
tagad rakstīja: Buļļi viena cilvēka komanda?! tu ko pīpē? Tur ir Dengs kurš ir ļoti produktīvs, Noa zvērs, Buzers, lai gan varetu spelet labak ka lidz šim, Bogans, Korvers....nesliktaka komandas spēle ka Atlantai
vai tad es saku, ka komandā nespēlē tevis minētie spēlētāji? vienkārši Bulls komandas dvēsele ir Rouzs - ap Rouzu griežas viss un iedomājoties Bulls komandu, tā uzreiz asociējas ar komandas superzvaigzni un labāko spēlētāju - Rouzu! līdzīgi kā MJ laikos - Buļļi arī grieza visnotaļ labu komandas spēli, bet tāpat tas bija viena spēlētāja teātris - MJ!
un tagad nosauc ar ko tev asociējas Hawks? kurš ir Hawks labākais spēlētājs, superzvaigzne un līderis ap kuru griežas visa Atlantas spēle? teorētiski Džonsons, bet tik pat labi var teikt, ka Smits, Horfords vai "rezervists" Kraufords...
tur arī ir tā atšķirība starp Bulls un Hawks!

  -2 [+] [-]

, 2011-04-29 13:51, pirms 13 gadiem
kas jūs debīli esat, hawks jau trešo gadu pēc kārtas tiek tālāk par pirmo kārtu, nu takā ībļi.

  +1 [+] [-]

, 2011-04-29 14:24, pirms 13 gadiem
lasot presi man Hawks asociētos ar Džo Džonsonu tā pat kā Bulls ar Rouzu, bet ja skatās spēles tad redz ka pārējie komandā arī spēlē un pirmajā kārtā atsevišķās spēlēs Buļļos bija arī citi produktīvāki par Rouzu tā pat kā Hawkos......viena spēlētāja komandas kur notiek individuāls baskets nemaz play-offos netiek
Emilio rakstīja: vai tad es saku, ka komandā nespēlē tevis minētie spēlētāji? vienkārši Bulls komandas dvēsele ir Rouzs - ap Rouzu griežas viss un iedomājoties Bulls komandu, tā uzreiz asociējas ar komandas superzvaigzni un labāko spēlētāju - Rouzu! līdzīgi kā MJ laikos - Buļļi arī grieza visnotaļ labu komandas spēli, bet tāpat tas bija viena spēlētāja teātris - MJ!
un tagad nosauc ar ko tev asociējas Hawks? kurš ir Hawks labākais spēlētājs, superzvaigzne un līderis ap kuru griežas visa Atlantas spēle? teorētiski Džonsons, bet tik pat labi var teikt, ka Smits, Horfords vai "rezervists" Kraufords...
tur arī ir tā atšķirība starp Bulls un Hawks!
Slēpts komentārs: Tu saki?

  +1 [+] [-]

, 2011-04-29 14:38, pirms 13 gadiem
tagad rakstīja: lasot presi man Hawks asociētos ar Džo Džonsonu tā pat kā Bulls ar Rouzu, bet ja skatās spēles tad redz ka pārējie komandā arī spēlē un pirmajā kārtā atsevišķās spēlēs Buļļos bija arī citi produktīvāki par Rouzu tā pat kā Hawkos......viena spēlētāja komandas kur notiek individuāls baskets nemaz play-offos netiek
nesaki vis, ka netiek - Cavs ar Lebronu, savulaik Sixers ar Aivariņu, nemaz par Bulls un MJ nerunājot! protams, daudz populārāki ir tandēmi vai pat trio, bet, ja ir patiešām varena superzvaigzne, tad pleiofos komandu viņš ievilks! cita lieta, kā komandai ies tālāk...

  -2 [+] [-]

, 2011-04-29 14:39, pirms 13 gadiem
ei tu nost Heat vs Celtics

  +1 [+] [-]

, 2011-04-29 14:54, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: vai tad es saku, ka komandā nespēlē tevis minētie spēlētāji? vienkārši Bulls komandas dvēsele ir Rouzs - ap Rouzu griežas viss un iedomājoties Bulls komandu, tā uzreiz asociējas ar komandas superzvaigzni un labāko spēlētāju - Rouzu! līdzīgi kā MJ laikos - Buļļi arī grieza visnotaļ labu komandas spēli, bet tāpat tas bija viena spēlētāja teātris - MJ!
Nu kapec 1? MJ blakus bija praktiski vienmer Pippens par kuru sen jau n-tas reizes ir rakstits, ka MJ nebutu tads MJ ka mes vinu pazistam bez Skotija pie saniem. Bez tam parejie ari bija daudz augstaka kalibra speletaji ka Buzers, Noah utt. gan tadi vechi ka Rodmens un Harpers, gan clutch speletaji ka Kukocs un Kers.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-29 15:05, pirms 13 gadiem
Tu saki? rakstīja: Traumatisks? Paslīd uz grīdas, mazliet izliec celi = traumatisks? Vecīt, tas ir profesionālais sports. Varu derēt, ka puse no komandas cieš ar kādu traumu.
Ja vien tās traumas Bainum negadītos katru sezonu, tad protams neviens par viņu nerunātu kā par traumatisku spēlētāju! Diemžēl realitāte ir tāda, ka Bainums katru sezonu izlaiž ļoti daudz spēles dēļ traumām! Un tad var paskaitīt ja ir interese, cik spēles karjerā dēļ traumām vai vispār kopā ir izlaidis Hovards! Salīdzināšana vienkārši nebūs korekta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-04-29 17:50, pirms 13 gadiem
Ulrihs rakstīja: Nu kapec 1? MJ blakus bija praktiski vienmer Pippens par kuru sen jau n-tas reizes ir rakstits, ka MJ nebutu tads MJ ka mes vinu pazistam bez Skotija pie saniem. Bez tam parejie ari bija daudz augstaka kalibra speletaji ka Buzers, Noah utt. gan tadi vechi ka Rodmens un Harpers, gan clutch speletaji ka Kukocs un Kers.
nav šaubu, ka Pipens bija blakus MJ un arī viņam pienākas daļa atzinības par Buļļu panākumiem, bet grozi kā gribi - MJ bija komandas dvēsele un tur varēja būt blakus kaut 3 Pipeni un 5 Rodmeni - vienalga visa spēle gāja caur MJ rokām! tāpat kā "jauno laiku" Buļļos viss notiek caur Rouzu. viņam ir labi palīgi - Dengs, Noa, Būzers, bet vienalga tā ir Rouza komanda!
1 2 37 komentāri