Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Teitums par Durenta maiņas baumām: ''Man patīk mūsu komanda''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Teitums par Durenta maiņas baumām: ''Man patīk mūsu komanda''
Džeisons Teitums. Foto: Paul Rutherford/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas ''Celtics'' līderis Džeisons Teitums dokumentālās filmas ''Point Gods'' prezentācijas pasākumā žurnālistiem atklāja, ka Kevins Durents ir lielisks spēlētājs, taču viņam patīk esošā ''Celtics'' komanda un viņš nepieņem lēmumus saistībā ar sastāva izmaiņām.

Jūnija beigās Bruklinas ''Nets'' līderis Kevins Durents pieprasīja savai komandai maiņu. Viņam vēl ir spēkā līgums ar ''Nets'' uz nākamajām četrām sezonām, kuru laikā spēlētājs pelnīs 198 miljonus ASV dolārus.

''Nets'' ar zvaigznes vēlmes piepildīšanu nesteidzas. Iepriekš ziņots, ka tā no komandām pieprasot pārāk daudz, bet kopumā pret Durentu tā pretī vēlas saņemt drafta izvēles un spēlētājus, kuri no pirmajām dienām var dot rezultātu. Nedēļas sākumā ESPN ziņoja, ka sarunās iesaistījusies Bostonas ''Celtics'', no savas puses piedāvājot Džeilenu Braunu un drafta izvēles, taču pagaidām tas Bruklinu nav apmierinājis.

''Spēlēju ar viņu olimpiskajās spēlēs. Protams, Kevins ir lielisks basketbolists, taču tas nav mans lēmums. Man patīk mūsu komanda un spēlētāji, ar kuriem kopā spēlēju,'' baumas par Durenta nonākšanu Bostonā dokumentālās filmas ''Point Gods'' prezentācijas pasākumā komentēja Teitums. ''Mums ir divi jauni spēlētāji - Brogdons un Galināri. Dodos laukumā un vienkārši spēlēju kopā ar saviem partneriem. Man galvā nav uzlikta ģenerālmenedžera cepure,'' situāciju turpināja raksturot ''Celtics'' līderis.

Kevins Durents ir viens no ''Point Gods'' producentiem, un arī viņš apmeklēja pasākumu. Pēc pāris fotogrāfijām komentārus žurnālistiem basketbolists par savu statusu nesniedza. Dokumentālā filma ''Point Gods'' ir par Ņujorkā uzaugušiem meistarīgiem saspēles vadītājiem 1980. un 1990. gados.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-07-27 08:56, pirms 2 gadiem
Bostonai nevajag šo maiņu, labs sastāvs var iet cīņā!

     [+] [-]

, 2022-07-27 11:38, pirms 2 gadiem
Grūti tādam atrast komandu ,lai maiņas gadījumā ne.sapistu jauno komandu un reāli cīnīties par titulu. Nets pirms KD bija ar tādu pašu potenciālu izaugt kāda tagad ir Bostona. Bostonai noteikti viņš nav vajadzīgs.

     [+] [-]

, 2022-07-27 11:50, pirms 2 gadiem
Anti pussy
Mainiet viņu uz toronto