Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončiča iecienītais treneris Moslijs nepaliks Dalasā pēc Kida iecelšanas amatā

Emils Ozerinskis

Dončiča iecienītais treneris Moslijs nepaliks Dalasā pēc Kida iecelšanas amatā
Džamahls Moslijs. Foto: AP/Scanpix

Sagaidāms, ka Dalasas "Mavericks" treneru korpusā nepaliks Lukas Dončiča iecienītais treneris Džamahls Moslijs, kurš lēmis par vienības pamešanu pēc tam, kad viņa kandidatūra netika nopietni izskatīta galvenā trenera amatam.

Iepriekš jau ziņots, ka Dalasas "Mavericks" galvenā trenera amatu atstājis Riks Kārlails, kurš komandu vadīja iepriekšējās 13. sezonas. Ilgi gan Kārlails bez darba nepalika, atgriežoties pie Indianas "Pacers" stūres. Tikmēr "Mavericks" jaunā galvenā trenera meklēšanas procesā iesaistīja Dirku Novicki, visai ātri nonākot pie lēmuma apstiprināt šajā pozīcijā Džeisonu Kidu, kurš 2011. gadā kopā ar Novicki kļuva par NBA čempioniem tieši "Mavericks" rindās.

Par šādu galvenā trenera meklēšanas procesu apmierināts gan nav bijis līdzšinējais "Mavericks" treneru štāba loceklis Džamahls Moslijs, kuram izveidojušās ļoti labas attiecības ar komandas zvaigzni Luku Dončiču. Moslijs cerējis, ka viņa kandidatūra tiks izskatīta vakantajam galvenā trenera postenim, taču nopietnā līmenī tas nenotika. Tādēļ sagaidāma Moslija aiziešana no Teksasas komandas.

Pirms gada Moslijs bija starp kandidātiem uz Ņujorkas "Knicks" galvenā trenera posteni, bet pie darba tika Toms Tibodo, kurš paveica labu darbu "Lielajā ābolā", otro reizi karjerā tiekot pie sezonas labākā trenera balvas. Nu Moslijs tiekot izskatīts starp potenciālajiem kandidātiem uz Orlando "Magic" un Vašingtonas "Wizards" vakantajiem galvenā trenera posteņiem.

Pagājušajā starpsezonā Dalasas "Mavericks" trenera asistents Stīvens Sailass tika iecelts Hjūstonas "Rockets" galvenā trenera amatā. Pēc Džeimsa Hārdena maiņas "Rockets" centās sakrāt pēc iespējas mazāk uzvaru, lai tiktu pie labas izvēles jauno spēlētāju draftā. Tas arī notika, Hjūstonai drafta loterijā tiekot pie otrās izvēles tiesībām.

  +2 [+] [-]

, 2021-06-27 18:33, pirms 3 gadiem
Visas komandas iecienītais nevis tikai Lukas

  +3 [+] [-]

, 2021-06-27 18:56, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Visas komandas iecienītais nevis tikai Lukas
Virsraksts, lai provocetu muzhigi apbizhotos. Moslijs tiesam bija visa komanda cienits, cik lasits, atskiriba no Rika, kurš visiem besijis pa lielam.

  -4 [+] [-]

, 2021-06-27 19:01, pirms 3 gadiem
Varbūt Dončikam pašam jātrenē, varēs vispār nevienam bumbu nedot!

     [+] [-]

, 2021-06-27 19:26, pirms 3 gadiem
No kurienes info, ka viņa kandidatūra nav tikusi nopietni izskatīta??? Viņš bija galvenais kandidāts, pirms parādījās ziņas par Kidu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-06-27 20:34, pirms 3 gadiem
Kas ir Džamahls? Vai tomēr Džamāls?

     [+] [-]

, 2021-06-27 20:52, pirms 3 gadiem
polārlācēns rakstīja: Kas ir Džamahls? Vai tomēr Džamāls?
Baigi gribēji paspīdēt un aplauzies, pedāli?

     [+] [-]

, 2021-06-27 20:56, pirms 3 gadiem
ViestursThePunisher rakstīja: No kurienes info, ka viņa kandidatūra nav tikusi nopietni izskatīta??? Viņš bija galvenais kandidāts, pirms parādījās ziņas par Kidu...
Viņš pat pie intervijas nav ticis.
Es pieņemu,ka Kids+ GM vai GM+Kids bija pieņemšanas noteikumi

     [+] [-]

, 2021-06-27 21:18, pirms 3 gadiem
Moslijs, iespējams, būs Vašingtonas treneris!

     [+] [-]

, 2021-06-27 21:45, pirms 3 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Baigi gribēji paspīdēt un aplauzies, pedāli?
Nezinu, kāda jums dāmām savstarpējo attiecību vēsture, bet viņam pilnīga taisnība. Džamahls, maigi izsakoties, ir diezgan apkaunojoša kļūda žurnālistam. Jābūt Džamals.

     [+] [-]

, 2021-06-27 22:22, pirms 3 gadiem
polārlācēns rakstīja: Kas ir Džamahls? Vai tomēr Džamāls?
Viņš ir Jamahl Mosley, nevis Jamal Mosley.

  -2 [+] [-]

, 2021-06-27 22:48, pirms 3 gadiem
Un? It kā angliski vienu un to pašu vārdu nevarētu vairākos veidos uzrakstīt. Tas pats John arī var tikt kā Jhon rakstīts, bet izrunāt vienādi.

Nav viņš nekāds Džamahls.

     [+] [-]

, 2021-06-28 06:23, pirms 3 gadiem
talbete rakstīja: Viņš ir Jamahl Mosley, nevis Jamal Mosley.
Dažu komentētāju intelekta trūkums dažbrīd ir šokējošs... Nu ja neesi vēl pabeidzis skoliņu un valodās 5 ir labākā atzīmē, PAKLUSĒ!