Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

O'Nīls par Taunsu: "Ja nekrīt tālmetieni, velc savu resno pēcpusi uz soda laukumu"

Ivars Krūze
Ivars Krūze

O'Nīls par Taunsu: "Ja nekrīt tālmetieni, velc savu resno pēcpusi uz soda laukumu"
Šakils O'Nīls. Foto: PA Images / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālā Dalasas "Mavericks" aizvadītajā naktī ar 116:107 pārspēja Minesotas "Timberwolves", tiekot pie trešās uzvaras sērijā (3-0). Pēc spēles Šakils O'Nīls asi kritizēja Minesotas spēlētāju Karlu Entoniju Taunsu, kurš šajā mačā aizmeta garām visus astoņus izmestos tālmetienus.

Karls Entonijs Taunss trešajā spēlē, kurā "Timberwolves" zaudēja "Mavericks" (107:116), nospēlēja 38 minūtes. Sev atvēlētajā laikā garā gala spēlētājs guva 14 punktus. Ja no pustālās distances metienu precizitāte bija pieņemama (2p. 5/10), tad no tālās distances Taunsa precizitāte bija katastrofāla – viņš garām aizmeta visus astoņus izmestos tālmetienus.

"TNT" pēcspēles studijā leģendārais centrs Šakils O'Nīls asi kritizēja 28 gadus veco Taunsu: "Taunss šajā sērijā nav spēlējis labi. Viņš nav spējis palīdzēt Entonijam Edvardsam. Esmu spēlējis kopā ar aizsargiem, kas daudz spēlē ar bumbu – ir jāzina, ko viņi ar to darīs, jo viņi cenšas mani padarīt labāku. Tomēr arī garajam spēlētājam ir jādara savs darbs, un Taunss nav to spējis izdarīt."

O'Nīls turpināja: "0/8 no tālās distances ir nepieņemami. Kad esi izpildījis divus tālmetienus, kas nav bijuši precīzi, velc savu resno pēcpusi uz soda laukumu! Ja komandā ir divi vilcēji, tad abiem ir jāspēlē teicami, ja gribiet kaut ko sasniegt."

Slavas zālē iekļuvušais O'Nīls arī izteica bažas par "Timberwolves" spožāko spēlētāju Entoniju Edvardsu: "Tas, ka viņš pēc šiem zaudējumiem nav neapmierināts, man rada bažas. Es, visticamākais, esmu skaļākā uzvārda īpašnieks NBA vēsturē, kurš piecas reizes karjerā izslēgšanas spēlēs zaudējis sēriju ar 0-4. Tas, ka viņš [Edvardss] pēc šāda snieguma nav sarūgtināts, man tiešām rada bažas, jo esmu spēlējis ar tādiem vīriem kā Kobe Braients, Penijs Hārdavejs – ar viņiem pēc neveiksmīgām spēlēm labāk bija nerunāt. Tāpat kā ar mani."

Izmantotie resursi:
https://www.basketballnetwork.net/l...

  +4 [+] [-]

, 2024-05-27 16:07, pirms 3 nedēļām
Taunss domā, ka ir Porziņģis

  +8 [+] [-]

, 2024-05-27 16:15, pirms 3 nedēļām
M rakstīja: Taunss domā, ka ir Porziņģis
Nē viņš domā ka ir visu laiku labākais garais metējs.

 +10 [+] [-]

, 2024-05-27 16:37, pirms 3 nedēļām
Labi pateica Šaks. Tas tāpēc, ka spēlētājiem gredzens nav svarīgāks par algas čeku. PO vairs reti kurš grib plēsties. Labāk dankot regsezonā, kad līdz grozam ir brīvs koridors, jo par tādu šovu viņi saņem savu naudu. Katrā komandā tiek algoti multimiljonāri, kuri PO nav redzējuši. Kamēr netiks mainīta atalgojuma sistēma, tikmēr arī tā būs. Bet kāpēc kaut ko mainīt, ja bizness turpina rullēt uz esošiem principiem?
Slēpts komentārs: LuleHaha

  +2 [+] [-]

, 2024-05-27 19:54, pirms 3 nedēļām
Tagad visi met trīnīšus, uzvar tie, kam labāk krīt, zem groza neviens negrib plēsties.

  -3 [+] [-]

, 2024-05-27 20:25, pirms 3 nedēļām
Melnajiem brāļiem vienkārši nepatīk kad basketbola baltie sāk ņemt virsroku . Iedomājoties tikai pēdējos 4 gados Jokičš ir paņēmis 3 MVP balvas ka labākais NBA un vēl gredzenu un Jokiča vienīgais konkurents šobrīd ir Luka kurš arī iet pēc gredzena un MVP balva šogad bija jādrod Lukam. Es domāju ka viņiem tas nepatīk.

  +2 [+] [-]

, 2024-05-27 21:20, pirms 3 nedēļām
LUKA GOAT MVP rakstīja: Melnajiem brāļiem vienkārši nepatīk kad basketbola baltie sāk ņemt virsroku . Iedomājoties tikai pēdējos 4 gados Jokičš ir paņēmis 3 MVP balvas ka labākais NBA un vēl gredzenu un Jokiča vienīgais konkurents šobrīd ir Luka kurš arī iet pēc gredzena un MVP balva šogad bija jādrod Lukam. Es domāju ka viņiem tas nepatīk.
Neraksti muļķības! Šakils O'Nīls neko par baltajiem neteica! Viņš runāja par komandas līderi, kuram jāmaina spēles stils, ja grib uzvarēt.

  +2 [+] [-]

, 2024-05-27 21:24, pirms 3 nedēļām
LuleHaha rakstīja: Towns - karjeras 3PT% metieni - 39.8% (41.6% šosezon)
Porziņģis - karjeras 3PT% metieni - 36.1% (37.5% šosezon)

Citiem vārdiem sakot, TRY AGAIN...
Ko tas dod, ja pēdējās 5 spēlēs ir trāpījis 4 no 32(12,5%) un pēdējā spēlē vispār nevienu neiemeta?

  -3 [+] [-]

, 2024-05-27 21:40, pirms 3 nedēļām
kokkāpējs rakstīja: Neraksti muļķības! Šakils O'Nīls neko par baltajiem neteica! Viņš runāja par komandas līderi, kuram jāmaina spēles stils, ja grib uzvarēt.
O Nils rupji lama Taunu un māca Minesotai ka uzvarēt. Acīm redzot viņš jūt līdzi Minesotas, bet ir vīlies un pāriet uz rūpibam. Par Luku un Dalasu izskatās ka viņš nefano.

  +2 [+] [-]

, 2024-05-28 02:41, pirms 3 nedēļām
LUKA GOAT MVP rakstīja: Melnajiem brāļiem vienkārši nepatīk kad basketbola baltie sāk ņemt virsroku . Iedomājoties tikai pēdējos 4 gados Jokičš ir paņēmis 3 MVP balvas ka labākais NBA un vēl gredzenu un Jokiča vienīgais konkurents šobrīd ir Luka kurš arī iet pēc gredzena un MVP balva šogad bija jādrod Lukam. Es domāju ka viņiem tas nepatīk.
Bail pat iedomāties,kāda izskatās tava istaba,ar Lukas plakātiem,atribūtiku,mīkstajām mantiņām,svecēm un altāri! Gribētos ticēt,ka upurējot pončikam,tu neizmanto dzīvas radības,un nedursti KP voodoo lelli!!!

  +2 [+] [-]

, 2024-05-28 02:45, pirms 3 nedēļām
LUKA GOAT MVP rakstīja: O Nils rupji lama Taunu un māca Minesotai ka uzvarēt. Acīm redzot viņš jūt līdzi Minesotas, bet ir vīlies un pāriet uz rūpibam. Par Luku un Dalasu izskatās ka viņš nefano.
Ne visiem ir atvēlēts būt nojūgušiem,kādam jau arī normālam jābūt...

     [+] [-]

, 2024-05-28 12:19, pirms 3 nedēļām
Šaks kā vienmēr tiešs un bez lieka politkorektuma. Ja Taunss būtu vegāns vai genderists, vai kāda cita formāta sniegpārsliņa, viņš varētu tagad iesūdzēt Šaku tiesā ... par resnās pakaļas pieminēšanu.