Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Adetokunbo: ''Džordans no 15 sezonām uzvarēja sešās. Pārējās bija izgāšanās?''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Adetokunbo: ''Džordans no 15 sezonām uzvarēja sešās. Pārējās bija izgāšanās?''
Jannis Adetokunbo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki ''Bucks'' līderis Jannis Adetokunbo pēc kluba izstāšanās no cīņas par titulu nebija sevišķi priecīgs par vienu žurnālista jautājumu, atbildot, ka neuzskata šo sezonu par izgāšanos un par piemēru tam minot Maiklu Džordanu.

Naktī uz ceturtdienu no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) cīņas par titulu izstājās regulārā turnīra uzvarētāja Milvoki ''Bucks'', kas piecu spēļu sērijā ar 1-4 zaudēja Maiami ''Heat''. Sērijas pirmajā mačā muguras traumā iedzīvojās kluba līderis Jannis Adetokunbo, taču viņš piedalījās gan ceturtajā, gan piektajā mačā.

Uz jautājumu, vai sezona šobrīd vērtējama kā izgāšanās, grieķis žurnālistam ne līdz galam piekrita. ''Tā nav izgāšanās. Tas ir solis uz panākumu. Lai to sasniegtu, vienmēr ir jāsper vairāki soļi. Maikls Džordans spēlēja 15 gadus, uzvarēja sešus titulus. Vai vēlaties pateikt, ka atlikušās deviņas sezonas bija izgāšanās? Jautājums ir vienkārši nepareizs, jo sportā nav izgāšanos. Ir labas un ir sliktas dienas. Dažreiz tu vari būt veiksmīgs, bet citkārt nē. Dažreiz ir pienākusi tava kārta uzvarēt, bet dažreiz - nē. Sportā tu neuzvari vienmēr. Citreiz uzvar citi. Un šogad titulu izcīnīs citi - tik vienkārši tas ir,'' atbildēja Adetokunbo.

Pēdējās divās spēlēs ''Heat'' uzbrukumu uz priekšu veda Džimijs Batlers. Sērijas ceturtajā spēlē viņš palīdzēja uzvarēt ar 56 gūtiem punktiem, bet piektajā ar panāktu pagarinājumu un 42 punktiem. ''Nezinu. Iespējams, vairāk varējām segt viņu pa divi vai likt viņam vairāk piespēlēt. Iespējams, vajadzēja mainīt sedzējus un dot lielāku atelpu Holidejam. Manuprāt, neveicām nepieciešamos uzlabojumus vai tos neveicām vajadzīgajā daudzumā, lai spētu viņu ierobežot,'' par spēli aizsardzībā pret Batleru minēja kluba līderis. ''Būtu gribējis viņu atsevišķos brīžos segt, bet tas ir treneru lēmums.''

Maiami ''Heat'' cīņu par NBA titulu turpinās Austrumu konferences pusfinālā, kur pretī stāsies Ņujorkas ''Knicks''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +5 [+] [-]

, 2023-04-27 15:35, pirms gada
13 garām aizmesti sodi!
Džordans nevienā playoff sērijā(nevienā spēlē) neaizmeta garām pat 10 soda metienus!
(Šakam ir 3 šādas spēles) 21, 14,14!
Pārējās 12 vai mazāk!

  -4 [+] [-]

, 2023-04-27 18:00, pirms gada
Pareizi Jānis saka. Loģiski, ka MJ ir failure. Tik daudz sezonas un tik maz finālu....

  +5 [+] [-]

, 2023-04-27 20:18, pirms gada
Cik tupam jābūt cilvēkam lai kaut ko vai kādu salīdzinatu ar MJ... tupie cilvēciņi

     [+] [-]

, 2023-05-05 23:30, pirms gada
Perfekti pateikts, ir tik daudz izcilu basketbolistu. Tas, ka šodien zaudeji nav izgāšanās, jo nejau viņš viens prot spēlēt basketbolu.

     [+] [-]

, 2023-05-05 23:32, pirms gada
datmons rakstīja: 13 garām aizmesti sodi!
Džordans nevienā playoff sērijā(nevienā spēlē) neaizmeta garām pat 10 soda metienus!
(Šakam ir 3 šādas spēles) 21, 14,14!
Pārējās 12 vai mazāk!
Viņš jau sevi nesalīdzināja ar MJ, tikai deva piemēru tam, ka ne katru dienu tu vari vinnēt un tāpēc nevajag to uzskatīt par traģēdiju, ja šodien neizdevās. MJ jau pirms visiem tituliem bija viens no labākajiem, tikai vajadzēja laiku līdz pie viņiem tika.