Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Brauns un Flins izlaidīs sezonas sākumu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Brauns un Flins izlaidīs sezonas sākumu
Džonijs Flins
Foto: AP/Scanpix

Neilgi pirms NBA klubu treniņnometņu sākumiem savainojumus guvuši tādi spēlētāji kā Kvamē Brauns (Šarlotes ''Bobcats'') un Mo Viljamss (''Cavaliers''). No gurna operācijas turpina atgūties viens no Minesotas ''Timberwolves'' līderiem Džonijs Flins, kuram būs jāizlaiž regulārā čempionāta pirmās spēles.

Brauns nespēlēs 4 – 6 nedēļas

NBA kluba Šarlotes ‘’Bobcats’’ centra spēlētājs Kvamē Brauns neilgi pirms komandas treniņnometnes sākuma sastiepis kreisās kājas potīti, kas viņam liegs spēlēt basketbolu četras līdz sešas nedēļas. Tas savukārt nozīmē, ka pieredzējušais Brauns, kuram konstatēts trešās pakāpes sastiepums, visticamāk, izlaidīs regulārās sezonas sākumu [NBA regulārais čempionāts sākas 27. oktobrī]. 2001. gada NBA drafta 1. numurs Brauns līgumu ar ‘’Bobcats’’ noslēdza pagājušajā mēnesī – tā vērtība 1,3 miljoni ASV dolāru uz vienu sezonu. Savas NBA karjeras laikā 28 gadus vecais Brauns aizvadījis 510 spēles, vidēji katrā gūstot 6,7 punktus un izcīnot 5,4 bumbas zem groziem.

Viljamsam cirkšņa savainojums

Savainojumu guvis arī Klīvlendas ‘’Cavaliers’’ aizsargs Mo Viljamss, kuram ir problēmas ar cirksni (iekaisums). Pagaidām vēl nav zināms, cik ilgs būs spēlētāja rehabilitācijas kurss, taču jaunākās ārstu prognozes liecina, ka pieredzējušais aizsargs līdz pat oktobra vidum nevarēs treniņos darboties ar pilnu atdevi. 27 gadus vecais basketbolists, kurš nākamsezon, visticamāk, būs viens no Klīvlendas komandas līderiem, savas NBA karjeras laikā piedalījies 479 mačos, caurmērā atzīmējoties ar 13,9 punktiem un 4,8 rezultatīvām piespēlēm.

Flins turpina atgūties no gurna operācijas

Minesotas ‘’Timberwolves’’ saspēles vadītājs Džonijs Flins, ļoti iespējams, izlaidīs regulārās sezonas sākumu, jo turpina atkopties no jūlijā veiktās gurna operācijas. Kā atzina kluba prezidents Deivids Kāns, spēlētāja rehabilitācijas process rit pēc plāna, taču komandas vadība nevēlas sasteigt Flina atlabšanas procesu. 21 gadu vecajam Flinam aizvadītā bija debijas sezona NBA – iziets laukumā 81 spēlē un komandai palīdzēts ar 13,5 punktiem un 4,4 rezultatīvām piespēlēm.

Veselības problēmas lielāko vasaras daļu mocījušas ‘’Timberwolves’’ uzbrucēju Vesu Džonsonu, kurš aizvadītajā NBA draftā tika izvēlēts ar augsto 4. numuru. Džonsonam ir savainota paceles cīpsla, tāpēc treniņnometnes laikā viņš aizvadīs tikai vienu treniņu dienā.

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-09-26 16:15, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: pie vienas vietas šī ziņa
sūdīgi tev

  +2 [+] [-]

, 2010-09-26 16:36, pirms 14 gadiem
Ha, Klīvlenda paliek arī bez Viljamsa
Pēc Džeimsa aiziešanas, Klīvlendā bija palikuši daži puslīdz OK spēlētāji un viens labs Viljamss, tagad neredzu nekādus variantus kā Klīvlenda būtu spējīga uzvarēt kaut vienu spēli bez Viljamsa! Ja nu vienīgi jaunais treneris rāda brīnumus aizsardzībā!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-26 16:51, pirms 14 gadiem
esk8er rakstīja: Ha, Klīvlenda paliek arī bez Viljamsa
Pēc Džeimsa aiziešanas, Klīvlendā bija palikuši daži puslīdz OK spēlētāji un viens labs Viljamss, tagad neredzu nekādus variantus kā Klīvlenda būtu spējīga uzvarēt kaut vienu spēli bez Viljamsa! Ja nu vienīgi jaunais treneris rāda brīnumus aizsardzībā!
Vinjiem ir veel Dzeimisons! Un Sessions nav slikts PG. domaaju paaris uzvaras dabuus kameer Mo atgrieziisies..

  +3 [+] [-]

, 2010-09-26 16:53, pirms 14 gadiem
Flina mords liiidziigs Steevena Dzjaksona mordam

  -1 [+] [-]

, 2010-09-26 17:55, pirms 14 gadiem
a Biedriņa nav līdzīgs?

     [+] [-]

, 2010-09-26 20:50, pirms 14 gadiem
Kwame ir sliktākais, kas noticis ar nba draftu

     [+] [-]

, 2010-09-26 23:06, pirms 14 gadiem
blame rakstīja: Kwame ir sliktākais, kas noticis ar nba draftu
Es tā vis neteiktu! Darko ir vēl drausmīgāks, jo viņš aiz sevis atsktāja Bošu, Veidu un Entoniju!