Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Marejs uz "Bobcats"

Marejs uz "Bobcats"
Flips Marejs
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Šarlotes "Bobcats" būtiski pastiprinājis savu rezervistu soliņu, parakstot līgumu ar aizsargu Flipu Mareju, kurš pārnāk no Atlantas "Hawks".

"Bobcats" klubs līgumu ar Mareju noslēdzis uz vienu sezonu par nepilniem diviem miljoniem ASV dolāru. Otrs kandidāts uz vakanto rezerves aizsarga pozīciju bija Rašads Makkents, bet "Bobcats" galvenais treneris Lerijs Brauns izvēlējās Mareju, galvenokārt tā iemesla dēļ, ka Marejs var spēlēt abās aizsarga pozīcijās. Savukārt Makkents, kurš ir tīrs otrais numurus, parakstījis līgumu ar Hjūstonas "Rockets", tiesa, tas nav garantēts un viņam vieta sastāvā būs jāizcīna.

Gaidāms, ka Marejs būs piektais aizsargs Šarlotē, pievienojoties Reimondam Feltonam, D. Dž. Ogustīnam, Radžam Belam un šovasar nodraftētajam Džeraldam Hendersonam. 30 gadus vecais Marejs pagājušajā sezonā spēlēja Atlantas "Hawks" sastāvā, 80 regulārās sezonas spēlēs vidēji gūstot 12,2 punktus un atdodot divas rezultatīvas piespēles. 191 cm garajam Marejam šī būs astotā sezona NBA.

Izmantotie resursi:
charlotteobserver.com

     [+] [-]

, 2009-09-26 17:39, pirms 15 gadiem
Vot šitais vecis arī māk mest trojkas! Veterāns pa pirmo zorti!! Ja 30 pat skaitās veterāna vecums!!

     [+] [-]

, 2009-09-26 18:42, pirms 15 gadiem
Marejs?!!....

  +1 [+] [-]

, 2009-09-27 11:33, pirms 15 gadiem
kuuminsh7 rakstīja: Marejs?!!....
Mjurejs....endija mareja un britu valodas īpatnību dēļ tagad katru, kuram vards oriģinālvalodā ir MURRAY latviskos kā Marejs.....
Bet citādi labs papildinājums Bobcats komandai