Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lī pagarina līgumu ar "Knicks"

Andrejs Siliņš

Lī pagarina līgumu ar "Knicks"
Deivids Lī
Foto: AP

Pēc ilgām un neefektīvām sarunām visas vasaras garumā, Deivids Lī piekritis parakstīt jaunu līgumu ar Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubu Ņujorkas "Knicks".

"Vienmēr esam gribējuši, lai Deivis paliek ar mūsu organizāciju Ņujorkā, tāpēc esam ļoti, ļoti priecīgi par to, ka beidzot esam parakstījuši līgumu," sacīja "Knickerbockers" basketbola darījumu prezidents jeb ģenerālmenedžeris Donijs Volšs, "Deivids spīdēja, spēlējot pie trenera Maika d'Antoni aizvadītajā sezonā. Mēs vēlamies viņu tādu redzēt arī šosezon."

Līguma termiņš un summa, gan netiek atklāta oficiāli, kā jau tas ierasts, taču tiek ziņots, ka puses vienojušās kontrakta pagarināšanai uz vienu sezonu par septiņiem miljoniem dolāru. "Knocks" jorpojām nav likuši parakstus uz līguma ar citu šīs vasaras pamatmērķi - Neitu Robinsonu. Tomēr sarunas, visticamāk, ir finiša taisnē, jau tiek vēstīts, ka Robinsons nākamajā sezonā Ņujorkas rindās saņems piecus miljonus dolāru.

Pagājušajā sezonā Lī aizvadīja spožāko gadu savā līdzšinējā karjerā - vidēji 34,9 laukumā pavadītajās minūtes speka uzbrucējam/centram 16,9 punkti, 11,2 atlēkušās bumbas, kā arī 2,1 rezultatīva piespēle partneriem.

Izmantotie resursi:
nba.com

  +6 [+] [-]

, 2009-09-26 08:55, pirms 15 gadiem
Nu bez viņa komandai klatos vel smagak.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-09-26 10:44, pirms 15 gadiem
"Knocks"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja