Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Portlendas "Trail Blazers" tiek pie sava fārmkluba G līgā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Portlendas "Trail Blazers" tiek pie sava fārmkluba G līgā
"Trail Blazers" ģenerālmenedžeris Džo Kronins un komandas īpašniece Džodija Alena. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Portlendas "Trail Blazers" nākamajā sezonā uzturēs arī savu fārmklubu NBA G līgā. Portlendas vienība līdz šim bija viena no divām NBA komandām bez sava fārmkluba - nu tāda nav vairs tikai Fīniksas "Suns".

"Trail Blazers" fārmklubs sāks spēlēt G līgā no nākamās sezonas. Tā nosaukums vēl nav zināms. Komanda treniņus aizvadīs NBA vienības treniņbāzē, bet mājas spēles - Portlendas Universitātes hallē.

"Mūsu organizācijai fārmklubs G līgā ir ļoti svarīgs - šī komanda stiprinās mūsu apņemšanos par spēlētāju attīstību un būs noderīgs rīks arī komandas personālam," citēts Portlendas "Trail Blazers" ģenerālmenedžeris Džo Kronins. "Trail Blazers" aizvadīja neveiksmīgu sezonu, otro sezonu pēc kārtas paliekot ārpus izslēgšanas turnīra dalībnieku loka. Ar 33 uzvarām un 49 zaudējumiem tā finišēja 13. vietā Rietumu konferencē.

"NBA G līga turpina savu izaugsmi, lai tiktu līdzi NBA komandu attīstības prasībām, un šodienas paziņojums ir kā pierādījums vērtībai, ko G līga tai turpina sniegt," iztecies NBA fārmklubu un attīstības līgas prezidents Šarifs Abdurs-Rahims.

Līdz šim "Trail Blazers" nācās savus jaunos spēlētājus izīrēt konkurentu franšīžu G līgas klubiem - gan Losandželosas "Clippers" fārmklubam Ontario, gan Sakramento "Kings" fārmklubam Stoktonā.

Pašreizējā G līgas sezona sasniegusi fināla stadiju - sērijā līdz trim uzvarām cīnās Delavēras "Blue Coats" ar NBA "Slam Dunk" konkursa uzvarētāju Maku Maklangu priekšgalā un Hjūstonas "Rockets" fārmklubs Rio Grandes "Valley Vipers". Ar 2-0 priekšā ir Filadelfijas "76ers" fārmklubs no Delavēras.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.ripcitygleague.com/

     [+] [-]

, 2023-04-27 04:03, pirms gada
Lieliski jaunumi!

Tieši caur šo līgu tādi špīleri , kā, piemēram, Mačoha, Lācis, Vecvagars, var izlauzt taku uz NBA

     [+] [-]

, 2023-04-27 08:34, pirms gada
Rūjienas Niknais rakstīja: Lieliski jaunumi!

Tieši caur šo līgu tādi špīleri , kā, piemēram, Mačoha, Lācis, Vecvagars, var izlauzt taku uz NBA
Un Dāvis.

     [+] [-]

, 2023-04-28 16:09, pirms gada
Tad jau jālaiž Lilardu uz G, lai vismaz kādu titulu izceļ