Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" patur Galinari un Rendolfu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Knicks" patur Galinari un Rendolfu
Entonijs Rendolfs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņujorkas ''Knicks'' pārtraucis līgumsaistības ar Patriku Juingu jaunāko, bet izmantojis iespēju pagarināt līgumus ar tādiem spēlētājiem kā Danilo Galinari, Entoniju Rendolfu un Toniju Duglasu.

Svētdien Ņujorkas komanda paziņoja par to, ka izmantojusi kluba iespēju pagarināt līgumu ar 2008. gada NBA drafta 6. numuru itāli Danilo Galinari. Divu sezonu laikā itāļu snaiperis vidēji spēlē guvis 12,8 punktus un savācis 4,2 bumbas zem groziem, bet šogad viņa loma komandā varētu būt vēl lielāka, salīdzinot ar aizvadītajām divām sezonām.

Tāpat pie līguma pagarinājumiem tikuši Entonijs Rendolfs un Tonijs Duglass. Visi iepriekš minētie spēlētāji ''Knicks'' komandai būs piesaistīti līdz 2011./2012. gada sezonas beigām. Nesenajos pārbaudes mačos talantīgais Rendolfs caurmērā atzīmējās ar 10,5 punktiem un četrām atlēkušajām bumbām, bet Duglass komandai palīdzēja ar 11,3 punktiem un 4,7 rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat ''Knicks'' paziņojusi, ka vieta sastāvā neatradīsies uzbrucējam Patrikam Juingam junioram, kurš kā pēdējais no Ņujorkas sastāva tiek atskaitīts jau 2. reizi aizvadīto trīs gadu laikā. Juings, kura tēvs savulaik bija ''Knicks'' zvaigzne, šajā starpsezonā piedalījās tikai četrās pārbaudes spēlēs un vidēji guva vien 1,8 punktus.

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

  +2 [+] [-]

, 2010-10-25 14:48, pirms 14 gadiem
Žēl Jūinga

 +11 [+] [-]

, 2010-10-25 14:50, pirms 14 gadiem
tiešām žēl par Jūingu jr. - čalis dikti centīgs un ar attieksmi vien būtu pelnījis tikt 15niekā. taču te nav Latvija, kur radu būšanai ir nozīme. NBA, ja nejēdz spēlēt, nelīdzēs pat leģendārs sencis! paskat, arī Kobijs Karls nevar nostabilizēties Denveras satāvā pat par spīti tam, ka galvenais treneris ir fāteris...

     [+] [-]

, 2010-10-25 14:54, pirms 14 gadiem
kambala21 rakstīja: Žēl Jūinga
Būtu Orlando kāda rūme, tad jau tur varētu kāds iekārtot, bet nu...

  +2 [+] [-]

, 2010-10-25 14:54, pirms 14 gadiem
Emilio rakstīja: tiešām žēl par Jūingu jr. - čalis dikti centīgs un ar attieksmi vien būtu pelnījis tikt 15niekā. taču te nav Latvija, kur radu būšanai ir nozīme. NBA, ja nejēdz spēlēt, nelīdzēs pat leģendārs sencis! paskat, arī Kobijs Karls nevar nostabilizēties Denveras satāvā pat par spīti tam, ka galvenais treneris ir fāteris...
nu lai spēlētu tur,ar attieksmi vien nepietiek!

  +2 [+] [-]

, 2010-10-25 15:01, pirms 14 gadiem
basis89 rakstīja: nu lai spēlētu tur,ar attieksmi vien nepietiek!
to jau es arī saku - nelīdz ne labi raduraksti, ne tas, ka laicīgi nāc uz treniņiem.
un kas man šķiet interesanti, tad bieži vien šādiem špīleriem, kuri katru gadu izmisīgi cenšas tikt sastāvā ir tāda kā nelaba slava - treneri viņus tā arī uztver - kā mūžīgos atkritējus. dikti maz ir tādu gadījumu, kad spēlētājs cenšas vienu, otru, trešo gadu un tad ceturtajā pēkšņi nostabilizējas un kļūst par NBA piederīgo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja