Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Mūns pievienojas "Cavs"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Oficiāli: Mūns pievienojas "Cavs"
Lebrons Džeimss un Džamario Mūns turpmāk
spēlēs vienā komandā
Foto: Reuters

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami ''Heat'' nolēmis nepiedāvāt jaunu līgumu uzbrucējam Džamario Mūnam, tādējādi padarot viņu par pilntiesīgu Klīvlendas ''Cavaliers'' pārstāvi.

Jau iepriekš ziņojām par to, ka ''Cavaliers'' izteikuši piedāvājumu ierobežoti brīvajam aģentam Džamario Mūnam. Pēc NBA noteikumiem, ''Heat'' klubam tika dotas septiņas dienas laika, lai izteiktu spēlētājam piedāvājumu ar aptuveni līdzīgiem nosacījumiem, taču Floridas klubs to atteicies darīt. Līdz ar to Mūns no šīs dienas oficiāli uzskatāms par Klīvlendas ''Cavaliers'' īpašumu.

''Mēs atteicāmies piedāvāt līdzīgu līgumu, jo pirms 2010. gada vasaras nevēlamies noslogot kluba kasi,'' skaidroja Maiami ''Heat'' prezidents Pets Railijs. ''Turpmāk abās uzbrucēja pozīcijās vērā ņemamu spēles laiku saņems Maikls Bīslijs, un tas viņam pavērs iespējas kļūt par tādu spēlētāju, par kādu mēs vēlamies, lai viņš kļūtu.''

''Džamario mūsu komandā ienesīs daudzpusību un atlētisma īpašības. Viņam vajadzētu ļoti labi iederēties mūsu kluba rindās. Mēs esam ļoti priecīgi, ka nu viņš ir daļa no mūsu vienības,'' teica Klīvlendas ''Cavaliers'' ģenerālmenedžeris Denijs Ferijs.

Aizvadītajā sezonā 29 gadus vecais Mūns piedalījās 80 regulārā čempionāta spēlēs un vidēji laukumā pavadītajās 25,9 minūtēs guva 7,2 punktus, savāca 4,6 bumbas zem groziem un izpildīja 1,2 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +3 [+] [-]

, 2009-07-25 12:44, pirms 15 gadiem
arbut tagad Cavs bus dazadiba un iespeja pacinities

  +3 [+] [-]

, 2009-07-25 12:51, pirms 15 gadiem
Dažādība? Mūns ir SF, tātad spēlēs maz, jo tur jau ir James. Nu ok Džeimss var spēlēt no pirmā līdz trešajam, bet nu SF viņam ir vispiemērotākā pozīcija.

     [+] [-]

, 2009-07-25 12:52, pirms 15 gadiem
Munam tas usinas tomer vajadzetu nodzit

  +1 [+] [-]

, 2009-07-25 12:56, pirms 15 gadiem
Ļoti labs papildinājums!

  +4 [+] [-]

, 2009-07-25 12:59, pirms 15 gadiem
Tagad jau var droši apgalvot, ka Cavs būs NBA atraktīvākā komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-25 13:15, pirms 15 gadiem
Tofix rakstīja: Ja var ticēt Railijam un Heat organizācijai, tad šis bija nepieciešams upuris, lai komandā dabūtu Būzeru un Odomu, ja tā ir taisnība, tad Cavs ar visu Mūnu nebūs nekādas lielās priekšrocības attiecībā pret D-Wade un viņa Heat!
Odoms ITKĀ neoficiāli esot piekritis līgumam ar lakers 40 miljoni uz 4 sezonām.

  +5 [+] [-]

, 2009-07-25 13:26, pirms 15 gadiem
iesācējs rakstīja: Dažādība? Mūns ir SF, tātad spēlēs maz, jo tur jau ir James. Nu ok Džeimss var spēlēt no pirmā līdz trešajam, bet nu SF viņam ir vispiemērotākā pozīcija.
kad cavs spēlē smallball džeimss spēlē arī par 4 un nevajag domāt ka mūns var spēlēt tikai vienā pozīcijā, domāju ka minūtes viņam atradīsies, pie tam pagājušogad cavs vispār izskatījās briesmīgi, kad džeimsu nomainīja, tagad vismaz parādās dažādas iespējas, cavs noteikti šis ir labs papildinājums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-25 13:45, pirms 15 gadiem
Tofix rakstīja: Ja var ticēt Railijam un Heat organizācijai, tad šis bija nepieciešams upuris, lai komandā dabūtu Būzeru un Odomu, ja tā ir taisnība, tad Cavs ar visu Mūnu nebūs nekādas lielās priekšrocības attiecībā pret D-Wade un viņa Heat!
veel jau neviens nav zvanijis ka nakamgad LBJ bus Cavs...vinjam tapat kaa tevis pieminetiem 2010 gads bus iespeja ko mainit!tik pat labi var notikt mega brinumi un LBJ aiziet piemeram uz Orlando...utt!skaidrs ka LBJ sapnis ir klut par pirmo sportistu miljardieri utt...bet nu gredzenu ar grib dabut!taka ja Cavs neko neparadis sogad tad domajams LBJ nakamsezon bus kaut kur citur!un tevis pieminetiem vel japiekrit spelet Heat!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-25 14:00, pirms 15 gadiem
Tofix rakstīja: Nezinu, kur tu to rāvi, bet es ne ESPN ne NBA lapās to neatradu... cik man zināms, tad Lakers vairāk par 27 citroniem uz trim sezonām negribēja dot, šaubos vai Džerijs Bass, tagad ņems un tik viegli piekāpsies, ņemot vērā viņa reputāciju, kad iet runa par brīvo aģentu parakstīšanu... bet nu ja tā ir taisnība, tad Booze vienalga ir pieejams, plus vēl pāris labi FA ir garajā galā palikuši - Mārvins Villiams, tas pats Hakims Variks un vel daži, kas var spēlēt pa 3. nr...
Jā ok, taču šeit runa neiet par vienkāršu brīvo āgentu, bet gan par diezgan lielu sastāvdaļu no pāgājšās sezonas čempiontitula. Man protams nekas nebūtu pretī, ka Odoms spēlētu Heat, bet LAL vadība tomēr zemapziņā apzinās ka šito čali tik viegli laist prom nedrīkst. Runājot par Lebronu, neviena komanda pašlaik nevar samaksāt viņam vajadzīgo naudu. Oklahomai arī neskatīsies uz grandiem, bet gan taupīs, lai nākamsezon varētu noturēt, Grīnu, Durantu, Vestbrūku. Par Knicks ir cits stāsts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-25 14:29, pirms 15 gadiem
wuuhuu, šitais labs. Cavs bus stipri.

     [+] [-]

, 2009-07-25 17:36, pirms 15 gadiem
Pārmaiņas pēc Caviem kaut kas normāls no beņķa arī nāks

     [+] [-]

, 2009-07-25 21:58, pirms 15 gadiem
Ouuhh jau pagaajshgad Cavs bija jautraakaa komanda nevaru iedomaaties kas buus shogad.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-26 12:39, pirms 15 gadiem
dirsaa! Cavs pec katras speeles varees grozam stiipu mainiit... tagad ne tikai LeBrons karinaas un lauziis grozus, bet arii Shaqs un Muuns...