Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Simonsa aģents un ''76ers'' pārrunājuši basketbolista nākotni, maiņu vēl neizskata

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Simonsa aģents un ''76ers'' pārrunājuši basketbolista nākotni, maiņu vēl neizskata
Bens Simonss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas ''76ers'' viena no līdera Bena Simonsa aģents Ričs Pols Čikāgā pirms drafta nometnes laikā ticies ar vienības funkcionāriem Derilu Moriju un Eltonu Brendu, lai pārrunātu sava basketbolista nākotni Filadelfijā. Lai arī Pols piedāvājis aprunāt maiņas iespējamību, pagaidām ''76ers'' nevēlas spert šo soli.

Regulārās sezonas Austrumu konferences uzvarētāja Filadelfijas ''76ers'' no cīņas par NBA titulu izstājās otrajā kārtā, kad ar 3-4 zaudēja Atlantas ''Hawks''. Noslēdzošajās spēlēs nepārliecinošu sniegumu demonstrēja viens no ''76ers'' līderiem Bens Simonss, kurš pēdējos trīs mačos kopā guva tika 19 punktus.

Tas izsaucis bažas par iespējamo Simonsa nākotni Filadelfijā. Jau šonedēļ basketbolists tikās ar galveno treneri Doku Riversu, lai pārrunātu nepieciešamos uzlabojumus aizsarga spēlē uz nākamo sezonu. Tika uzsvērts, ka šajā starpsezonā Simonsam jāpiestrādā pie sava metiena, kurš ir nestabils visas jaunā basketbolista karjeras laikā.

Basketbolista aģents Ričs Pols Čikāgā tikās ar basketbola operāciju prezidentu Derilu Moriju un ģenerālmenedžeri Eltonu Brendu, lai pārrunātu abu sadarbības nākotni. Pols iesaistīja abus ''76ers'' funkcionārus idejā par iespējamu maiņas atrašanu līdz nākamās sezonas sākumam, taču aizmainīšana no Pola puses netika pieprasīta.

Pirms drafta nometnē, kura notiek Čikāgā, citas NBA komandas situāciju izmantojušas, lai noskaidrotu ''76ers'' vēlmi iesaistīt Simonsu maiņas darījumā. Līdz šim Filadelfija bijusi noraidoša idejai izjaukt Simonsa un Embīda tandēmu. Austrālietis iepriekš ar komandu noslēdza maksimālā līguma pagarinājumu, kurš spēlētājam sola 147 miljonus dolāru nākamajos četros gados. Par spīti tam interese par spēlētāju citu klubu rindās ir liela.

''Mums ir lieliska grupa basketbolistu, kuriem ticam. Mums patīk, ko Bens, Džoels un Tobiass dod komandai. Mēs darīsim to, kas būs labāk ''76ers'' kā komandai, lai dotu sev labāko iespēju uzvarēt čempionātā. Domāju, ka ir diezgan skaidrs, kas atsevišķiem basketbolistiem jāuzlabo savā spēlē. Mums jāuzlabo spēle uzbrukumā. Ja zaudējam otrajā kārtā, tad tas man liek secināt, ka neesam šajā elementā bijuši labākie,'' pēc sezonas pauda Morijs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...