Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Raits un Džeters turpmāk pārstāvēs "Kings"

Raits un Džeters turpmāk pārstāvēs "Kings"
Pū Džeters (pa labi) savulaik spēlējis arī Rīgā
Foto: R. Kokšarovs, Sporta Avīze

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Sakramento "Kings" parakstījis līgumus ar diviem brīvajiem aģentiem - Antuānu Raitu un Pū Džeteru. Līguma detaļas netiek izpaustas.

"Kings" ģenerālmenedžeris Veins Kūpers vakar izplatījis ziņas, ka klubs panācis vienošanos ar aizsargu Antuānu Raitu un saspēles vadītāju Pū Džeteru. "Viņi ir ļoti stabili spēlētāji un atbilstošajās pozīcijās pastiprinās mūsu komandu," izteicās Kūpers, "Raitam jau ir pietiekama pieredze NBA, bet Džeters šovasar parādīja lielisku sniegumu Vasaras līgā Klīvlendas "Cavaliers" sastāvā."

Raitam šī būs sestā sezona NBA, iepriekšējās viņš ir pavadījis Ņūdžersijas, Dalasas un Toronto klubos. Raitu 2005. gada draftā ar kopējo 15. numuru draftēja "Nets". Pagājušajā sezonā "Raptors" sastāvā Raits vidēji spēlē guva 6.5 punktus un izcīnīja 2.8 atlēkušās bumbas.

26 gadus vecais saspēles vadītājs Džeters iepriekšējās četras sezonas spēlēja Eiropā, pagājušo sezonu iesākot Malagas "Unicaja" klubā, bet noslēdzot - Jeruzālemes "Hapoel". Vasaras līgā "Cavaliers" sastāvā Džeters vidēji spēlē guva 14.8 punktus, atdeva 5.4 rezultatīvas piespēles (labākais rādītājs komandā), izcīnīja divas atlēkušās bumbas un pārtvēra vienu pretinieku piespēli, laukumā dodoties piecās spēlēs.

Izmantotie resursi:
NBA.COM - Where amazing happens.
InsideHoops.com - NBA Basketball News, Rumors -...

  +9 [+] [-]

, 2010-07-24 09:27, pirms 14 gadiem
Ar šādu soli škiet Kings var pat tikt playoff. Protams nav nekādas zvaigznes kings sastāvā. Bet Džeters ļoti labi vasaras līgā nospēlēja, Raits ari labs spēletajs, Udrihs, Kazins, Evans, Lendrijs. Un vēl daudz labu spēlētaju. Kings noteikti ir tā komanda kura ir pelnijusi spēlēt playoff, ar katru kadu paliek arvien labāka.

  -3 [+] [-]

, 2010-07-24 09:37, pirms 14 gadiem
Wright diezgan labs pielikums komandai, bet par Jeter nezinu, neesu redzējis daudz "Cavaliers" summer league spēles.

  -2 [+] [-]

, 2010-07-24 10:12, pirms 14 gadiem
Laba bilde

  -1 [+] [-]

, 2010-07-24 10:32, pirms 14 gadiem
tAS KAS kINGS VAJADZĪGS, šosezon ceru kad daudzas tās komandas, kuras netika PO šosezon tiks un lielās komandas kritīs!

  +9 [+] [-]

, 2010-07-24 10:32, pirms 14 gadiem
kambala21 rakstīja: Laba bilde
kas vainas bildei? aizej atdzesē galvu