Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Iljasova atgriežas NBA

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Iljasova atgriežas NBA
Ersans Iljasova
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Milvoki ''Bucks'' parakstījis līgumu ar ierobežoti brīvo aģentu Ersanu Iljasovu, kurš pērn bija viens no Spānijas čempionvienības ''Regal Barcelona'' līderiem.

NBA Turcijas uzbrucējs ienāca 2005. gadā, kad ''Bucks'' viņu draftēja otrajā kārtā. 2006./2007. gada sezonā Iljasova izgāja laukumā 66 regulārā čempionāta spēlēs un caurmērā atzīmējās ar 6,1 punktu un 2,9 izcīnītām atlēkušajām bumbām. Pēc minētās sezonas Iljasova pārcēlās uz Spāniju, ''Regal Barcelona'' rindās pavadot turpmākās divas sezonas.

Pēc veiksmīgi aizvadītas sezonas Barselonas kluba rindās Iljasova būtiski pacēla savas akcijas spēlētāju tirgū, un to pamanīja arī Milvoki ''Bucks'' vadība. Pēc tam, kad ''buki'' nepagarināja līgumu ar Čārliju Vilanueivu, bija skaidrs, ka Iljasova ir Milvoki komandas nākamais mērķis.

ULEB Eirolīgas spēlēs Turcijas basketbolists piedalījās 22 spēlēs un ar vidēji gūtiem 10,5 punktiem, septiņām izcīnītām bumbām zem groziem palīdzēja savam klubam aizkļūt līdz prestižā turnīra ''Final Four'' stadijai.

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-24 12:19, pirms 15 gadiem
minchux21 rakstīja: Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs parakstījis līgumu ar ierobežoti brīvo aģentu Ersanu Iljasovu...
Kurš klubs?
Bucks
Slēpts komentārs: 3SOLIS

  -1 [+] [-]

, 2009-07-24 12:38, pirms 15 gadiem
no skatītāju viedokļa visai pelēcīgs spēlētājs - nav diezko eksplozīvs un ar efektīgiem gājieniem neizceļas, bet tajā pat laikā ļoti vērtīgs un spēlē komandas interesēs. - savus "nesmukos" punktus samet, bumbas zem groziem savāc un aizsardzībā nospēlē... pirmais piegājiens NBA neizdevās tik labi kā cerēts - varbūt otrais būs veiksmīgāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-24 12:51, pirms 15 gadiem
vitautas rakstīja: melnā darba darītājs?!
ne gluži! vnk nav tik atlētisks un tehnisks, lai spīdētu ar spožam epizodēm! man viņš nedaudz atgādina Marijonu Petrāviču pēc spēles stila.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-24 13:41, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: ne gluži! vnk nav tik atlētisks un tehnisks, lai spīdētu ar spožam epizodēm! man viņš nedaudz atgādina Marijonu Petrāviču pēc spēles stila.
Darba rūķis vienā vārdā sakot.