Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeksons: "Ceram, ka Ntilikina palīdzēs "Knicks" jau šajā sezonā"

Andrejs Siliņš

Džeksons: "Ceram, ka Ntilikina palīdzēs "Knicks" jau šajā sezonā"
Frenks Ntilikina
Foto: USA Today Sports / Scanpix

"Pagājušajā sezonā mums bija spēlētāji, kas bija gatavi aizsardzībā spēlēt agresīvi. To vēlamies saglabāt arī jaunajā sezonā, un šis jaunietis atbilst šai koncepcijai diezgan labi," Frenka Ntilikinas draftēšanu skaidroja Ņujorkas "Knicks" prezidents Fils Džeksons.

"Top10 drafta izvēles visi ir jauni puiši. Šajos gados, izvēloties draftā spēlētājus, ir jāsaprot, ka visi puiši ir pavadījuši koledžā tikai gadu, tāpēc jā, tas satrauc," vaicāts par Ntilikinas vecumu (18), piesardzību saglabāja Džeksons. "Zinām, ka šī ir projekta attīstības atmosfēra, kurā mums ir jāuzbūvē spēlētājs, lai viņš attīstītos. Ceram, ka viņš izcelsies un palīdzēs komandai jau šajā sezonā."

"Domāju, ka galvenā lieta, kas mums viņā patika, bija augums," Ņujorkas kluba jaunieguvumu raksturoja Džeksons. "Mūsu spēlē svarīgākais ir augums un aktivitāte. Viena no lietām, kas mums vajadzīga, ir aizsardzība. Aizvadītajā sezonā aizsardzībā spēlējām labāk, lai gan to nevarēja redzēt tabulā vai ielaisto punktu rādītājā. Taču mums bija spēlētāji, kas bija gatavi aizsardzībā spēlēt agresīvi. To vēlamies saglabāt arī jaunajā sezonā, un šis jaunietis atbilst šai koncepcijai diezgan labi."

196 centimetrus garajam Ntilikinam roku atplētums ir 213 centimetru platumā, kas uz aizsargu liek raudzīties kā potenciāli ļoti labu aizsardzības spēlētāju.

Jau šobrīd zināms, ka Ntilikina šoruden nepārstāvēs Francijas valstsvienību, lai varētu būt kopā ar "Knicks" un gatavoties debijas sezonai NBA.

Izmantotie resursi:
New York Post

  +4 [+] [-]

, 2017-06-23 07:38, pirms 7 gadiem
Nu pusei no komandas isti pagajusa sezona neintereseja aizsardziba taka dzeksons var nemuldet

  +1 [+] [-]

, 2017-06-23 08:13, pirms 7 gadiem
Jap, un Džeksonam neinteresēja New York, tā kā varbūt viņš savā delīrijā jauc Knicks ar kādu LA komandu. #firephil

     [+] [-]

, 2017-06-23 08:16, pirms 7 gadiem
Bet laba izvēle un cerams, ka palīdzēs. Džeksona citāts gan atkal galīgi neveiksmīgs

  +1 [+] [-]

, 2017-06-23 08:24, pirms 7 gadiem
Bet kurš palīdzēs Klaidam izrunāt viņa vārdu?

  +1 [+] [-]

, 2017-06-23 10:18, pirms 7 gadiem
Šmits tā arī palika bez drafta.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-23 11:18, pirms 7 gadiem
Bez drafta jau ari var tikt nba. Bet domaju vinam (Smitam)piekrisana eiroliga ari bus

     [+] [-]

, 2017-06-24 01:41, pirms 7 gadiem
Mana pārliecība, ka saspēles vadītājam pirmajā vietà ir jābūt basketbola izpratnes IQ līmenis un tikai pēc tam tur auguma cm vai izplesto roku cm utt....ja ir cirvis, tad tas nepalīdzēs - tie cm....