Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Edvardss, Vaizmens vai Bols? Kurš kļūs par drafta pirmo izvēli?

Emils Ozerinskis

Edvardss, Vaizmens vai Bols? Kurš kļūs par drafta pirmo izvēli?
Entonijs Edvardss/Džeimss Vaizmens/Lamelo Bols. Foto: Scanpix/AFP/AP

Šonakt pulksten 3:00 norisināsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju izvēles ceremonija. Lai gan šī gada drafta klase tiek uzskatīta par vienu no pēdējo gadu vājākajām, taču ceremonijā intrigas netrūks, jo vienota viedokļa par pirmās izvēles likteni nav.

Cerība, ka 18. novembrī NBA draftā varētu tikt izvēlēts Latvijas spēlētājs izgaisa pirms desmit dienām. Spānijas klubā "Baskonia" spēlējošais Artūrs Kurucs, NBA klubu intereses trūkuma dēļ, nolēma savu vārdu no šī gada jauno spēlētāju izvēles sarakstiem svītrot. Tas gan nenozīmē, ka jaunākā Kuruca sapnis par basketbola Meku ir izsapņots, jo iepriekš arī Kristaps Porziņģis un Artūra vecākais brālis Rodions Kurucs pirmajā peigājienā atsauca dalību darftā, liekot savas kārtis galdā gadu vēlāk. Porziņģim šāds manevrs bija ļoti sekmīgs, no prognozēm pirmās kārtas otrajā pusē uzlecot līdz ceturtajai izvēlei. Savukārt Rodionam, ļoti iespējams, šāds solis maksāja pirmo kārtu, noslīdot no prognozēm pirmās kārtas beigās uz izvēli ar 40. numuru gadu vēlāk. Nākamgad savu vārdu starp drafta ceremonijā nosauktajiem cerēs izdzirdēt ne tikai Artūrs Kurucs, bet arī Artūrs Žagars, kurš savu agro kandidatūru atsauca jau pavasarī.

NBA draftētie latvieši

GadsNr.SpēlētājsKomanda
2004.11Andris BiedriņšWarriors
2011.42Dāvis BertānsPacers (Spurs)
2013.60Jānis TimmaGrizzlies
2015.4Kristaps PorziņģisKnicks
2017.25Anžejs PasečņiksMagic (76ers)
2018.40Rodions KurucsNets

2020. gada drafta klase kopumā tiek uzskatīta par vienu no vājākajām pēdējā desmitgadē. Šī gada prospektiem velkamas potenciālas paralēles ar 2013. gadu, kurā arī nebija izteiktas vienprātības par spēlētājiem, ar pirmo numuru tiekot izvēlētam Entonijam Benetam, kurš pilnībā izgāza savu NBA karjeru un nespēja dot pienesumu arī Eirolīgā. Taču drafta dziļumā allaž ir atrodami kādi slīpējami dimantiņi. Tā 2013. gadā pārsteidzoši augstu tika izvēlēts Jannis Adetokunbo, kuram dotā uzticība Milvoki komandai atmaksājās ar uzviju divkārtējā MVP personā.

Atšķirībā no citu gadu draftiem, kad ir kāds izteikts favorīts uz pirmo izvēli kā Entonijs Deiviss, Kalrs Taunss vai Zaions Viljamsons, šogad pat drafta dienā nav skaidrs kāda izvēle tiks veikta ar pirmo numuru. Katram no galvenajiem favorītiem ir gan savas labās īpašības, gan pamatīgi trūkumi, kas liek apšaubīt šo spēlētāju efektivitāti NBA laukumos. Džordžijas universitātes perimetra spēlētājs Entonijs Edvardss izceļams ar lieliskām fiziskajām īpašībām, kas Edvardsam ļautu būt starp elitāriem "spārna" spēlētājiem NBA. Taču 19 gadus vecajam basketbolistam ir pamatīgas jautājuma zīmes par metienu no perimetra un spējām nesavtīgi spēlēt komandas interesēs, ko Džordzijā neizdevās pierādīt. Tikmēr 216 cm garais centra spēlētājs Džeimss Vaizmens apveltīts ar augumu, lai varētu būt labs groza sargs un uzbrukuma ierocis dankojot pēc divu vīru sadarbībām. Taču Vaizmenu spēlējam nopietnā līmenī neviens nav varējis novērtēt, jo jau pēc trīs NCAA turnīrā aizvadītām spēlēm centra pozīcijas basketbolistu "noņēma no trases" Memfisas universitātē konstatēto rekrūtēšanas pārkāpumu dēļ. Vaizmena spēles izpratne ir zem lielas jautājuma zīmes, ar lielu potenciālu apveltītajam spēlētājam regulāri apmaldoties laukuma savā pusē un pieņemot vājus lēmumus uzbrukumā.

Neticamas darbības ar bumbu rokās spēj veikt daudz aprunātais Lamelo Bols, kurš spējīgs ar zibenīgām piespēlēm atrast komandas biedrus. Brīžiem Bols izskatās pēc basketbola burvja, bet citbrīd liek saķert galvu neizpratnē. Ja Lamelo brālis Lonzo sevi pierādījis NBA kā solīdu aizsardzības spēlētāju, tad Lamelo, par spīti savam priekš saspēles vadītāja lielajam augumam, ir pliks uzbrukums, bez centības aizsardzības pusē. Jaunākais no trīs brāļiem Boliem (vidējais Liandželo Bols sevi NBA kontekstā nepieradīja) jau kopš agra tīņa vecuma bijis interneta zvaigzne, taču klusais raksturs liek šaubīties par basketbolista spējām būt līderim ģērbtuvēs, kas priekš saspēles vadītāja ir ļoti svarīgs aspekts. Pēc spēku izmēģināšanas Lietuvas basketbolā un vairākiem tēva dīvainajiem eksperimentiem, Bols aizvadītajā sezonā spēlēja Austrālijas līgas vājākajā komandā.

Drafta pirmajām izvēlēm esot ar lielām jautājumu zīmēm, komandām kas draftēs spēlētājus nedaudz zemāk, ir iespēja atrast labus spēlētājus, kuri var sekmīgi iekļauties komandu rotācijās, taču ir bez superzvaigznes potenciāla. Aiovas štata universitātes augumā raženajam saspēles vadītājam Tairīsam Haliburtonam ir īpašības, lai būtu stabils sākumsastāva saspēles vadītājs NBA otrā vai trešā ešelona komandās. Deitonas spēka uzbrucējs Obi Topins ir NBA gatavs spēlētājs, kurš aizvadītajā sezonā tika atzīts par labāko NCAA basketbolistu. Savukārt vēl zaļajam Floridas štata universitāts uzbrucējam Patrikam Viljamsam, kurš ir jaunākais spēlētājs draftā, ir īpašības, lai kļūtu par elitāru NBA aizsardzības spēlētāju.

Tāpat starp potenciālajām pirmajām Top-10 izvēlēm ir arī divi interesanti Eiropas prospekti. Telavivas "Maccabi" basketbolists Deni Avdija var segt pretspēlētājus čatrās pozīcijās un pieradījis sevi kā labu spēles lasītāju un veidotāju no uzbrucēja pozīcijas. Serbu izcelsmes Izraēlas basketbolists 19 gadu vecumā šogad tika atzīts par Izraēlas līgas MVP. Kamēr Eiropas basketbolu tik labi nepārzinošie amerikāņi jau grib vilkt paralēles ar Luku Dončiču, slovēņu brīnumbērna augstumus Avdijam nevajadzētu solīt, taču kļūt par visu laiku labāko Izraēlas basketbolistu NBA Avdija pavisam noteikti var. Arī Kilians Hejss, kura tēvs bija amerikāņu profesionālais basketbolists Eiropā, apveltīts ar fundamentāliem pamatiem. Francijā uzaugušais spēlētājs pērn spēlēja Vācijas čempionātā. Hejss sevi parādījis kā vienu no gudrākajiem spēles veidotājiem, taču viņa klupšanas akmens varētu būt elitāra atlētisma trūkums, kas varētu sarežģīt basketbolista spēli caurgājienos. Tikmēr drafta melnais zirdziņš ir septiņas pēdas garais serbs Aleksejs Pokuševskis, kurš spēlē Grieķijas otrajā līgā "Olypiacos" farmklubā. Augumā kalsnais Pokuševskis apveltīs ar savam augumam neraksturīgām īpašībām, bet spēlei NBA līmenī 18 gadus vecais jaunietis pagaidām gatavs noteikti nav.

2020. gada drafta pirmās izvēles

Izv.Komanda
1.Timberwolves
2.Warriors
3.Hornets
4.Bulls
5.Cavaliers

Šīs nakts drafts solās būt intiģējoš tādēļ, ka nav skaidrs kādus spēlētājus drafta augšgalā komandas izvēlēsies. Pie tam vēl pirmās trīs drafta izvēles var tikt iesaistītas maiņas darījumos. Pirmā pika īpašniece Minesotas "Timberwolves" nešķiet iemīlējusies kādā no top kandidātiem. Vaizmena kandidatūra Minesotā nerada objektīvu pamatu, jo viņa pozīcijā priekšā jau ir Taunss. Zināmu brīdi par favorītu uz pirmo izvēli tika uzskatīts Bols, taču arī viņam priekšā jau ir D'Andželo Rasels. Loģiska varētu šķist Edvardsa izvēle ar pirmo numuru, taču tikai nupat Minesotai izdevās atbrīvoties no Endrū Viginsa, kas pēc dažādiem parametriem izskatās visai līdzīgs Edvardsam. Tādēļ nav izslēgta potenciālā pirmā numura aizmanīšana, ja Minesota saņems pietiekami labu piedāvājumu.

Tāpat aizmainīta varētu tikt Goldensteitas "Warriors" otrā izvēle. Pozicionāli ļoti loģiska šķistu Vaizmena iekļaušanās Sanfrancisko komandā, taču jaunajā sezonā "Warriors" cer atgriezties cīņā par NBA čempiontitulu, tādēļ pirmgadnieka integrēšana komandā varētu nebūt Goldensteitas galveno interešu lokā. "Warriors" maiņas darījumā varētu meklēt komandas kodolu pastiprinošu veterānu vai iegūt zemāku izvēli draftā, lai izvēlētos Avdiju, kurš Goldensteitas vadībai iepaticies daudz labāk par Vaizmenu.

Vaizmenu ļoti vēloties Šarlotas "Hornets", kas centra spēlētājā saskata vienu no saviem nākotnes komandas pamatakmeņiem. Taču bailes par Vaizmena nonākšanu citā komandā varētu piespiest "Hornets" veikt maiņu, lai iegūtu basketbolistu ar pirmās vai otrās izvēles tiesībām. Pirmais drafts kā Čikāgas "Bulls" galvenajam lēmumu pieņēmējam būs lietuvietim Artūram Karnišovam, kurš sāks veidot komandu pēc saviem ieskatiem.

Pēc piektās izvēles tiesībām, kas pieder pēc Lebrona Džeimsa aiziešanas nīkuļojošajai Klīvlendas "Cavaliers", sekos Atlantas "Hawks", Detroitas "Pistons", Ņujorkas "Knicks" un Vašingtonas "Wizards" izvēles. Ar desmito numuru izvēlēties varēs nupat kā Krisu Polu maiņas darījumā ieguvusī Fīniksas "Suns". Savukārt pirmo reizi kopš 1997. gada drafta loterijas izvēle ir Sanantonio "Spurs" rīcībā, kas Tima Dankana ērā nekad nebija ārpus izslēgšanas spēļu turnīra. Trīs pirmās kārtas drafta izvēles pieder Bostonas "Celtics" komandai, kuras rindās gan ir tik daudz parakstītu spēlētāju, ka trīs pirmgadiniekus nemaz nav iespējam iekļaut. Tādēļ Bostona noteikti būs aktīva maiņu darījumos.

Ņemot vērā Covid-19 pandēmiju, šogad drafta ceremonija netiks aizvadīta klātienē. To uzņems autoratīvais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN, noturot draftu attālināti, bez spēlētāju kāpšanas un līgas komisāra Adama Silvera rokas paspiešanas uz skatuves.

Kurš spēlētājs 2020. gada draftā tiks izvēlēts ar pirmo numuru?

  • 75

  • 27

  • 128

  • 152


     [+] [-]

, 2020-11-18 15:15, pirms 3 gadiem
Minesota njems Edvardsu tikai ja bus kkads darijums jau izdomats. Citadak domaju Melo #1

     [+] [-]

, 2020-11-18 15:41, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: Minesota njems Edvardsu tikai ja bus kkads darijums jau izdomats. Citadak domaju Melo #1
Tas aizsargu pāris Rasels+Melo varētu būt next lvl aizsardzībā
Wiseman paņemtu arī tikai drafta dienas treida dēļ,jo tas nemaz neatrādījās viņiem un negrib dalīt pozīciju ar KAT.
Edvardsa pēdējā intervija arī pēdējās dienās nav palīdzējusi viņa drafta pikam,jo viņam basketbols lielas garlaicīgs un pārietu uz amerikāņu futbolu pie pirmā piedāvājuma

     [+] [-]

, 2020-11-18 15:43, pirms 3 gadiem
LG BULLS!!!💪 Haliburton?🤔

     [+] [-]

, 2020-11-18 15:47, pirms 3 gadiem
Madzigais rakstīja: LG BULLS!!!💪 Haliburton?🤔
ja treidos Lavine projam maybe.

     [+] [-]

, 2020-11-18 16:02, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: ja treidos Lavine projam maybe.
Tādas runas šodien klīst ka Lavine pret Kemba Walker maybe..un vēl protams ceru kādu no LV sagaidīt leģendārajā komandā!😎

     [+] [-]

, 2020-11-18 16:46, pirms 3 gadiem
Madzigais rakstīja: LG BULLS!!!💪 Haliburton?🤔
Jūsu GM piedāvājot Wendel Carter Jr+ 4 piku pret 2 piku.
Priekš GSW ideāls variants.Ja es nezinātu,ka Bulls ir jauns GM es padomātu,ka šo treidu veiktu vecā vadība
Beigās vēl GSW to 4 piku var samainīt drafta laikā pret pāris pirmā raunda.

     [+] [-]

, 2020-11-18 16:50, pirms 3 gadiem
līdz 18 pikam ir vērts skatīties. Neko dižu arī negaidu no Mavs puses, ja nu vienīgi Hamptons, Maledons vai Manions varētu tikt paņemts no mazajiem. Bejs no Vilanovas un Bejs no Kolorādo varētu būt sakarīgi 3&D kadri. No garajiem vienīgi Kerijs no Djūkas sakarīgs garais ap to piku atrodas. Ja Mavs neaizmaina 31 piku varētu ņemt Stjuartu no Vašingtonas priekš small ball rotācijas, viņš varētu noderēt

     [+] [-]

, 2020-11-18 16:56, pirms 3 gadiem
Niidermaiers rakstīja: līdz 18 pikam ir vērts skatīties. Neko dižu arī negaidu no Mavs puses, ja nu vienīgi Hamptons, Maledons vai Manions varētu tikt paņemts no mazajiem. Bejs no Vilanovas un Bejs no Kolorādo varētu būt sakarīgi 3&D kadri. No garajiem vienīgi Kerijs no Djūkas sakarīgs garais ap to piku atrodas. Ja Mavs neaizmaina 31 piku varētu ņemt Stjuartu no Vašingtonas priekš small ball rotācijas, viņš varētu noderēt
Nav jau tik traki priekš Mavs.
Viņiem ir varianti daudz un dažādi.Tavs nosauktais Hamptons,Nesmith,Bane,Green.
Par otro raundu gan neko nevar teikt,jo noteikti no otrā raunda sākuma uz kaut kādiem 20+ atkal aizleks daudz čaļi,kā pagāšgad Cam Johnson uz Suns.Bija viņam 1 raunda beigas/otrā sākums sliktākajā gadījuma,un paņēma tik augstu.

     [+] [-]

, 2020-11-18 17:01, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nav jau tik traki priekš Mavs.
Viņiem ir varianti daudz un dažādi.Tavs nosauktais Hamptons,Nesmith,Bane,Green.
Par otro raundu gan neko nevar teikt,jo noteikti no otrā raunda sākuma uz kaut kādiem 20+ atkal aizleks daudz čaļi,kā pagāšgad Cam Johnson uz Suns.Bija viņam 1 raunda beigas/otrā sākums sliktākajā gadījuma,un paņēma tik augstu.
Nu jā Mavs problēma šobrīd ir ar Player option čalļiem, vakar vai aizvakar lasīju, kad Timijs un Steins piekrituši savam Player option, un šodien jau ziņo, kad neko neesot teikuši. Čaļi jau jūt, kad Mavs grib šos kaut kur ietreidot. Timijs īstenībā iederas Mavs sistēmā, varētu jau viņš neņemt to PO un paņemt jaunu līgumu par mazākām naudām uz 4 sezonām, būtu tomēr ieguvējs šā vai tā

     [+] [-]

, 2020-11-18 17:02, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Jūsu GM piedāvājot Wendel Carter Jr+ 4 piku pret 2 piku.
Priekš GSW ideāls variants.Ja es nezinātu,ka Bulls ir jauns GM es padomātu,ka šo treidu veiktu vecā vadība
Beigās vēl GSW to 4 piku var samainīt drafta laikā pret pāris pirmā raunda.
Njaa,šo nesen arī redzēju..nu Wendel Carter ir ok aizsardzībā,bet tas arī viss..personīgu uzticos AK un Eversley,gan viņiem ir plāns kā pacelt Chicago Bulls atpakaļ..suu jau nebūs kā pie GARPAX ibio,tādus mēslus kā tie savārīja nav tik viegli uzreiz tagad atrisināt..

     [+] [-]

, 2020-11-18 17:11, pirms 3 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Nu jā Mavs problēma šobrīd ir ar Player option čalļiem, vakar vai aizvakar lasīju, kad Timijs un Steins piekrituši savam Player option, un šodien jau ziņo, kad neko neesot teikuši. Čaļi jau jūt, kad Mavs grib šos kaut kur ietreidot. Timijs īstenībā iederas Mavs sistēmā, varētu jau viņš neņemt to PO un paņemt jaunu līgumu par mazākām naudām uz 4 sezonām, būtu tomēr ieguvējs šā vai tā
Es redzēju to pirmo tvītu par viņu itkā PO pieņemšanu..Autors to tvītu bija uzrakstījis tik jocīgi,ka cilvēki nodomāja,ka ir paņēmuši abi PO.
Timijs paliks 100% Mavs..Par WCS kaut kā vienalga ja tā godīgi,jo viņu var aizstāt daudzi..Paņemt no pašu Dukes Carey Jr otrajā raundā.

     [+] [-]

, 2020-11-18 17:13, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Es redzēju to pirmo tvītu par viņu itkā PO pieņemšanu..Autors to tvītu bija uzrakstījis tik jocīgi,ka cilvēki nodomāja,ka ir paņēmuši abi PO.
Timijs paliks 100% Mavs..Par WCS kaut kā vienalga ja tā godīgi,jo viņu var aizstāt daudzi..Paņemt no pašu Dukes Carey Jr otrajā raundā.
WCS ir tāds so so variants itkā spēlēt var, bet no otras puses sēž uz beņķa, pa lielam, kad nedevās uz burbuli asv fani bija diezgan neapmierināti

     [+] [-]

, 2020-11-18 17:35, pirms 3 gadiem
Niidermaiers rakstīja: WCS ir tāds so so variants itkā spēlēt var, bet no otras puses sēž uz beņķa, pa lielam, kad nedevās uz burbuli asv fani bija diezgan neapmierināti
WCS, tad kad spēlēja, bija viduvējs. Viņa lietderību labāk gan raksturo tas, ka personisku iemeslu dēļ viņš biežāk nebija, nekā bija ar komandu!

     [+] [-]

, 2020-11-18 17:38, pirms 3 gadiem
Thunderiem izpārdošana, ir iespēja, ka kādu no turienes uz Dallasu pret drafta pikiem un vēl šo to aizmainīs. Gribētos, lai tas būtu Oubre.

Ja ne tajā virzienā, tad citos virzienos, bet darījumi būs!

  +1 [+] [-]

, 2020-11-18 17:40, pirms 3 gadiem
Nu var vairs neuztraukties par WCS un Mavs..WCS neņemšot PO un kļūs par brīvo

  +1 [+] [-]

, 2020-11-18 17:42, pirms 3 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Thunderiem izpārdošana, ir iespēja, ka kādu no turienes uz Dallasu pret drafta pikiem un vēl šo to aizmainīs. Gribētos, lai tas būtu Oubre.

Ja ne tajā virzienā, tad citos virzienos, bet darījumi būs!
Es OKC vietā nemaz netreidotu Oubre prom ja netiek dots ļoti liels piedāvājums..Jauns ļoti labs čalis,kas iederēsies ļoti labi blakus SGA.

     [+] [-]

, 2020-11-18 17:52, pirms 3 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Thunderiem izpārdošana, ir iespēja, ka kādu no turienes uz Dallasu pret drafta pikiem un vēl šo to aizmainīs. Gribētos, lai tas būtu Oubre.

Ja ne tajā virzienā, tad citos virzienos, bet darījumi būs!
Dalasas mediji jau vairākus mēnešus ziņo, ka Mavs gribot Galinari, bet nu maz ticams, ka sanāks, jo 20mio viņi nevar pacelt un diez vai viņš būs gatavs tik ļoti samazināt savas $ ambīcijas.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-18 18:03, pirms 3 gadiem
Edgars rakstīja: Dalasas mediji jau vairākus mēnešus ziņo, ka Mavs gribot Galinari, bet nu maz ticams, ka sanāks, jo 20mio viņi nevar pacelt un diez vai viņš būs gatavs tik ļoti samazināt savas $ ambīcijas.
Dallas grib novākt visus labākos no Eiropas,vai arī baltos🤔😎

  +1 [+] [-]

, 2020-11-18 18:29, pirms 3 gadiem
Edgars rakstīja: Dalasas mediji jau vairākus mēnešus ziņo, ka Mavs gribot Galinari, bet nu maz ticams, ka sanāks, jo 20mio viņi nevar pacelt un diez vai viņš būs gatavs tik ļoti samazināt savas $ ambīcijas.
Viņš pats nedēļu atpakaļ or so teica,ka neskries pēc naudas,bet ies pie contenderiem.

  -3 [+] [-]

, 2020-11-18 18:53, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Viņš pats nedēļu atpakaļ or so teica,ka neskries pēc naudas,bet ies pie contenderiem.
Dalasa nav contenderi.

     [+] [-]

, 2020-11-18 19:12, pirms 3 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Dalasa nav contenderi.
Es jau nesaku,ka viņi tādi ir.Es vienkārši saku,ka Danilo neies pēc iespējami lielākās naudas.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-18 19:21, pirms 3 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Dalasa nav contenderi.
Ja tu esi bukiju vertejuma top 10 uz titulu un piesaisti treso zvaigzni (ja Galinari par tadu var saukt protams), tad tu automatiski esi contender. taka nevajag sudu gvelzt.

kad beigsi savu maza pipuka kompleksu arstet ar savu boldu varbut smadzenes nostaasies vieta.

     [+] [-]

, 2020-11-18 21:16, pirms 3 gadiem
Ja Minesota par spiti pane. Vaismenu,tad Gsw ir uzreiz jamaina prom piks- gruti iedomaties,ko vel vinji varetu panjemt..

  -1 [+] [-]

, 2020-11-18 22:58, pirms 3 gadiem
Kurš būs "gada" menedžeris paņemot pārvētēto gailēnu LAMelo?😁
Stabils BUST, tāpat kā brālis.

     [+] [-]

, 2020-11-18 23:08, pirms 3 gadiem
player7 rakstīja: Kurš būs "gada" menedžeris paņemot pārvētēto gailēnu LAMelo?😁
Stabils BUST, tāpat kā brālis.
Džordans jau pateicis OKE uz Lamelo piku

     [+] [-]

, 2020-11-18 23:08, pirms 3 gadiem
Te tev nu bija no Galinarī,ka neies pēc naudas,bet izvēlēsies cīņu par gredzenu..
RInger apskatnieks rakstot,ka atveroties FA mārketam ies uz Hawks

     [+] [-]

, 2020-11-18 23:15, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Te tev nu bija no Galinarī,ka neies pēc naudas,bet izvēlēsies cīņu par gredzenu..
RInger apskatnieks rakstot,ka atveroties FA mārketam ies uz Hawks
Ja bet atlanata baigi aktiva Rondo, Haywards, eso loti aktiva un to var atlauties

  +2 [+] [-]

, 2020-11-19 00:28, pirms 3 gadiem
Pirmais kaut cik lielais treids noticis.Horfords+1rd+2rd picks uz OKC pret Grīnu.
Šādos tempos Prestijs un OKC savāks 20 1 round pickus līdz sezonas sākumam

     [+] [-]

, 2020-11-19 00:49, pirms 3 gadiem
Šī nakts solās būt karsta🔥

     [+] [-]

, 2020-11-19 01:00, pirms 3 gadiem
Kings kārtējo reizi parāda,ka viņi ir klauni..
Laikam aizmirsa Bogijam paprasīt,vai viņš piekrīt sign n trade uz Bucks

  +1 [+] [-]

, 2020-11-19 01:17, pirms 3 gadiem
Yo Bostona tev tak ir LP? Pa viņu draftu radīs vai jamekle espns?

     [+] [-]

, 2020-11-19 02:11, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: Ja tu esi bukiju vertejuma top 10 uz titulu un piesaisti treso zvaigzni (ja Galinari par tadu var saukt protams), tad tu automatiski esi contender. taka nevajag sudu gvelzt.

kad beigsi savu maza pipuka kompleksu arstet ar savu boldu varbut smadzenes nostaasies vieta.
Mosh, noceertam?

     [+] [-]

, 2020-11-19 03:04, pirms 3 gadiem
pa NBA TV tak rada lol, sapisos

     [+] [-]

, 2020-11-19 03:14, pirms 3 gadiem
Panema Edvardsu, redzes kas bus. Butu interesanti uzzinat kadi tiesi diili tika biditi lidz pedejai sekundei un kas no ta sanaks/nesanaks ja vispar kkas bus tomer.

     [+] [-]

, 2020-11-19 03:17, pirms 3 gadiem
Bus Vaizmens 2nd, Melo 3rd ja jau Edvardsu panema.