Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Medijs: Vestbruks ar "Nuggets" noslēgs divu gadu līgumu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Medijs: Vestbruks ar "Nuggets" noslēgs divu gadu līgumu
Rasels Vestbruks. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Aizsargs Rasels Vestbruks ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Denveras "Nuggets" noslēgs divu gadu līgumu, vēsta apskatnieks Šems Karanija.

Vienošanās paredz, ka Vestbruks nākamo divu sezonu laikā saņems 6,8 miljonus ASV dolāru.

Šomēnes Vestbruks no Losandželosas "Clippers" tika aizmainīts uz Jūtas "Jazz", Soltleiksitijas vienībai izpērkot viņa līgumu.

Deviņkārtējais "Visu zvaigžņu spēles" aizsargs Vestbruks aizvadītajā sezonā vidēji mačā "Clippers" rindās guva 11,1 punktu, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un 4,5 reizes rezultatīvi piespēlēja.

Viņš sāka sezonu kā sākumsastāva aizsargs, taču oktobra beigās notikušās Džeimsa Hārdena maiņas rezultātā Vestbruks kļuva par rezervistu savā otrajā komandā pēc kārtas.

Marta sākumā aizsargs salauza kreiso roku. Vestbrukam tika veikta operācija, un viņš pēc tikai nedaudz vairāk nekā trīs nedēļu ilgas pauzes atgriezās laukumā, taču pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā ar Dalasas "Mavericks" viņš 19 minūtēs vidēji spēlē guva vien 6,3 punktus, no spēles realizējot 26% metienu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-07-26 22:59, pirms mēneša
vairāk par šo ziņu visiem interesē, kad dark mode būs.

  -1 [+] [-]

, 2024-07-26 23:00, pirms mēneša
nu reāli kādi 70eur koderim izmaksātu tāds pasākums. tak noziedojiet.

     [+] [-]

, 2024-07-27 13:05, pirms mēneša
AndrisLakotkins rakstīja: nu reāli kādi 70eur koderim izmaksātu tāds pasākums. tak noziedojiet.
MAn caur Chrome tāpatās jau jauki viss strādā DARK modē !