Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kuks paliks Hjūstonā

Juris Miņins
Juris Miņins

Kuks paliks Hjūstonā
Braiens Kuks cīņā pret Po Gasolu
Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Braiens Kuks paziņoja, ka izmantos sava līguma iespēju pagarināt to ar Hjūstonas "Rockets" vēl uz vienu gadu.

Marks Bartelšteins, Braiena Kuka aģents, paziņoja vietējam laikrakstam "Houston Chronicle", ka viņa klients izmantos līguma "opciju", kas viņam ļauj pagarināt līgumattiecības ar Hjūstonas "Rockets" vēl uz vienu sezonu un tās laikā saņemt 3.5 miljonus ASV dolāru.

"Es domāju, ka Braienam vajag vēl pa īstam aklimatizēties Hjūstonas komandā," sacīja Bartelšteins, "šajā starpsezonā Braiens iepazīsies labāk ar komandu un treneru prasībām pret viņu, un regulārajā sezonā, gan jau, ka tiks arī pie lielāka spēles laika."

2008./2009. gada sezonā Braiens Kuks aizvadīja 30 spēles, kurās vidēji ik cīņu nopelnīja 2.5 punktus, izcīnīja 1.1 atlekušo bumbu un bloķēja 0.1 metienu, taču arī kļūdu viņam bija maz - 0.43 kļūdas vidēji spēlē. Savukārt izslēgšanas spēlēs Kuks vidēji uz laukumā pavadīja 5.3 minūtes, guva 1.7 punktus un savāca 2 atlekušās bumbas.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-23 16:03, pirms 15 gadiem
nekāds superstārs nav un nekad nebūs, taču viņš ir "labi noaudzis" 208 cm spēka uzbrucējs ar lielisku metienu no distances, tākā tikai jāatrod sava niša, un gan jau pratīs būt noderīgs savai komandai.....